Прийшли з другом у офіс, щоб дізнатися ціни на квитки у Штутград на літо. (розпитати, що і як, може підкажуть корисні речі, можливо десь з пересадками дешевше, тощо)
Сидить тьотя років....45-55... з золотими зубами (мене то трішки насторожило) але думаю, хм, аби шаряща була, яка різниця який вік.
Друг дає, дату, каже що треба у Штутгард по дешевше, розкажіть які є варіанти, тощо.
Тьотя через кілька хв. назвіть по буквах по англ. своє призвіще, друг, каже я англ. не знаю, лише німецьку, і каже я напишу на листочку щоб не помилитися. Вона ні, продиктуйте. Друг, соррі, я давайте я вам паспорт дам, там по англ. написано. Вона, та продиктуйте, що не можете 5 букв назвати.... я стою збоку то спостерігаю, підхожу, кажу, а навіщо вам призвіще, поки нічого не купуємо, вона: ну я вам вже бронюю(!)
Я кажу, ми ж не просили, вона нічьо-нічьо, зараз забронюєте, оплатите і все буде гаразд.
Кажу, нам не потрібно поки нічього купувати, ми прсото хочемо дізнатися що і як, які ціни, який розклад, звідки виліт...
Тьотінька, в мене немає часу вам розповідати, бачите ще люди за вами.
Я другана за руку і пішли. (злий що капець)

( тому і написав на форумі про Штутгард, бо в Кий Авіа, то дізнатися не можливо!!!)