Пасажири Air Canada отримають безкоштовний інтернет у літаках та sim-картки

Найбільша авіакомпанія Канади Air Canada з 15 травня почне надавати пасажирам безкоштовний доступ до інтернету під час польоту та безкоштовні sim-картки.

Спонсором послуг стане канадський оператор мобільного зв’язку Bell, який уклав багаторічну угоду про партнерство з Air Canada.

Безкоштовним доступом до інтернету зможуть скористатися пасажири, які зареєструвалися у програмі лояльності канадської авіакомпанії Aeroplan, а також учасники програм-лояльності партнерських авіакомпаній – United MileagePlus, Lufthansa Group Miles & More та Emirates Skywards.

Під час реєстрації на рейс до бронювання необхідно додати номер картки лояльності. Це дозволить системі визначити, що пасажира можна підключити до мережі.

Безкоштовний інтернет-пакет передбачає обмеження. Його можна використовувати тільки для надсилання та отримання повідомлень за допомогою програм iMessage, WhatsApp, Facebook Messenger, Viber та Messages від Google, повідомили в Air Canada.

Безкоштовний доступ не підтримує передачу фото та відео. Для надсилання таких файлів або перегляду сторінок необхідно сплатити один із трьох пакетів. 1 година інтернет-серфінгу під час польоту на борту літаків Air Canada коштує 6,5 канадських доларів. Пасажир може замовити пакет інтернету для перельоту в один бік за 21 канадський долар та місячний пакет за 65,95 канадських доларів.

Співпраця Air Canada та Bell передбачає також видачу безкоштовних sim-карт на деяких міжнародних рейсах до Канади. Це дозволить пасажирам одразу після прильоту використовувати послуги мобільного зв’язку місцевого оператора, а не платити за роумінг.

avianews.com Україна
avianews.com Україна
Розповідаємо про авіацію з 2004 року. avianews.com - видання для авіапасажирів, мандрівників та любителів авіації. Публікуємо авіаційні новини з Європи, Америки та всього світу.

По теме

Новое на avianews

Интересно!