Банан з паличками: найбільша авіакомпанія Японії шокувала харчуванням в бізнес-класі

Одна з найбільших японських авіакомпаній Japan Airlines (JAL) шокувала пасажира бізнес-класу спеціальнім вегетаріанським харчуванням, яке складалося лише з банана.

За словами клієнта авіаперевізника, випадок трапився під час тривалого рейсу Джакарта-Токіо. Своїми враженнями він поділився на форумі Flyertalk під ніком Kris_Chari.

«Перед зльотом бортпровідник підтвердила, що я замовив вегетаріанське харчування, і що сніданок складатиметься з банану. Я помилково припустив, що сніданок буде включати банан. Коли бортпровідник надала банан після зльоту, я сприйняв це за закуску. Але фактично це було все харчування», — розповів Kris_Chari.

Банан - харчування у бізнес-класі Japan Airlines
Банан — харчування у бізнес-класі Japan Airlines. Фото: Kris_Chari, flyertalk.com/forum

Пасажир додав, що банан був реально добрим, та він залишився розчуленим тим, що екіпаж подав фрукт разом з японськими паличками для вживання їжі.

Цю курйозну ситуацію роз’яснив інший користувач форума з ніком dkc192. Він повідомив, що насправді перше харчування на рейсі Джакарта-Токіо не є повноцінним сніданком. За його словами, повноцінний ланч подають за 2-3 години до прильоту в Японію. А от перша подача їжі — це легкі закуски, наприклад сирна тарілка або лапша.

«Підозрюю, що ви могли запросити закуски зі стандартного меню на додачу до банану», — додав користувач форуму.

За даними сайту Japan Airlines, рейс Джакарта-Токіо триває до 8 годин. Квиток у бізнес-клас при купівлі за місяць до вильоту коштує $1200 в один бік.

avianews.com Україна
avianews.com Україна
Розповідаємо про авіацію з 2004 року. avianews.com - видання для авіапасажирів, мандрівників та любителів авіації. Публікуємо авіаційні новини з Європи, Америки та всього світу.

По теме

Новое на avianews

Интересно!