Ryanair полетить з України протягом тижня після відкриття неба

Найбільший європейський лоукостер Ryanair готовий поновити польоти з України протягом тижня після того, як українське небо визнають безпечним.

Про це виданню Simple Flying заявив голова лоукостера Майкл О’Лірі під час форуму Airlines For Europe, який проходив у Брюсселі.

“Ми збираємося повернутися в Україну якнайшвидше. Ми перевозили 2 млн пасажирів в Україні до вторгнення Путіна. Ми мали плани відкрити 3-4 бази в Україні в 2022 році. Ми все ще бачимо Україну як ринок із таким самим потенціалом, як у Польщі”, – розповів О’Лірі.

Голова Ryanair хоче, щоб лоукостер зіграв провідну роль у відновленні авіаподорожей із України. Це станеться після того, як європейська влада визнає польоти безпечними.

“Певно відразу почнемо з відкриття рейсів. Далі, якнайшвидше, відкриємо бази. Ми хотіли б працювати з базами у Києві, Львові, Одесі. Херсон, мабуть, не буде доступним для нас. Але ми хотіли б бути дуже активними у перезапуску та реконструкції української економіки”, – наголосив О’Лірі.

До російського вторгнення в Україну Ryanair літав з Києва, Львова, Одеси, Харкова та планував відновити польоти з Херсона.

avianews.com Україна
avianews.com Україна
Розповідаємо про авіацію з 2004 року. avianews.com - видання для авіапасажирів, мандрівників та любителів авіації. Публікуємо авіаційні новини з Європи, Америки та всього світу.

По теме

Новое на avianews

Интересно!