Лоукостер PLAY пропонує наддешеві авіаквитки з Варшави до США та Канади.

Лоукостер PLAY відкрив прямі рейси зі столиці Ісландії Рейк’явіка до Варшави та пропонує наддешеві квитки з Польщі до США та Канади.

Пасажири можуть забронювати перельоти з Варшави з пересадкою в Ісландії в Нью-Йорк, Вашингтон, Бостон, Балтімор і Торонто.

Авіаквитки в обидві сторони з Варшави до Нью-Йорка коштують від 306 євро, у Вашингтон – від 327 євро, у Торонто – від 333 євро.

Наддешеві квитки PLAY до Північної Америки доступні лише на обмежену кількість дат.

Авиабилеты Варшава-Нью-Йорк на рейсы PLAY
Авиабилеты Варшава-Нью-Йорк на рейсы PLAY

Пасажирам слід враховувати, що базовий тариф включає перевезення лише невеликої особистої речі. Її габарити не повинні перевищувати 42х32х25 см, а вага 10 кг. Якщо пасажир захоче взяти з собою ручну поклажу більшого розміру або багаж, за це необхідно буде доплатити.

Базовий тариф також не включає харчування та вибір місця. Це означає, що лоукостер присвоює місце у літаку автоматично, а за їжу під час польоту потрібно буде платити. Чай чи холодний напій на рейсах PLAY коштує 3 євро, сендвіч – 9 євро.

Ще однією платою за низьку ціну є тривалість пересадок на шляху до Америки і назад. В аеропорту Рейк’явіка між рейсами необхідно буде провести від 10 до 15 годин.

Пасажири, які надають перевагу комфорту, можуть скористатися прямими рейсами з Варшави до міст США та Канади польської авіакомпанії LOT. Проте квитки на такі рейси коштують дорожче.

avianews.com Україна
avianews.com Україна
Розповідаємо про авіацію з 2004 року. avianews.com - видання для авіапасажирів, мандрівників та любителів авіації. Публікуємо авіаційні новини з Європи, Америки та всього світу.

По теме

Новое на avianews

Интересно!