e-бронь на автобуси
- dubno
- Airbus A320
- Контактна інформація:
e-бронь на автобуси
Хто користувався системою www.bus.com.ua ? В кого які враження?
Сам бронював два рази і як не дивно .. успішно. Спокійно потім у касі викуповував бронь.
Мінус, що лише бронь, а купити не можна, але плюс, що є така забавка як у аеропортах, можна через нет дивитися, чи відправився автобус чи ні.
Також мінус, що не всі автостанції там представленні. Наприклад моє Рівне немає:( також Луцьк відсутній... і перевірити рейси і забронювати не можливо, хоча автостанції мають багато міжнародних рейсів і відносно не совкові.
Але плюс, що система працює вже давненько, а укр. залізниця лише то починає вводити. Бронь на автобус 5 грн, а на залізницю 20....
Сам бронював два рази і як не дивно .. успішно. Спокійно потім у касі викуповував бронь.
Мінус, що лише бронь, а купити не можна, але плюс, що є така забавка як у аеропортах, можна через нет дивитися, чи відправився автобус чи ні.
Також мінус, що не всі автостанції там представленні. Наприклад моє Рівне немає:( також Луцьк відсутній... і перевірити рейси і забронювати не можливо, хоча автостанції мають багато міжнародних рейсів і відносно не совкові.
Але плюс, що система працює вже давненько, а укр. залізниця лише то починає вводити. Бронь на автобус 5 грн, а на залізницю 20....
Re: e-бронь на автобуси
Так, там система працює вже давно і нормально. Зважте на те, що автобуси не мають ані системи "експрес" ані чогось подібного, і ті хлопці домовляються з кожним автовокзалом окремо - можете уявити, чого коштують в "нервовому еквіваленті" такі домовленості. Тепер помножте це все на факт, що абсолютну більшість перевезень в нас здійснюють приватники, яких в свою чергу заставляють їздити з автовокзалів, а там де є приватник, часто важко розраховувати на регулярність і вчасність... Так що адмінам того сайту - честь і хвала. А Луцьк чи Рівне там не є скоріше через впертість керівництва автовокзалів. Років з 2 тому сервіс був взагалі безкоштовний, найбільша проблема в них, я так думаю, велика кількість "нульових" замовлень, коли людина бронює квиток з цікавості чи задля забави, і він, ясна річ, не викупляється...
я весь час бронюю але заздалегіть і купую, тому спочатку в касі я питаю чи є квитки вільні якшо є то я про бронь не згадую а купую нормально а потім в дома скасовую бронь а якшо вже нема то я називаю код броні і там 5 грн додатково треба 

А от онлайн-табло автовокзалу м.Суми там немає. Не дивлячись що Суми це обласний центр.
Ще цікаво, чи є на цьому сайті інформація про рейси які відправляються не від автовокзалів? Наприклад, із м.Суми вирушають приватні мікроавтобуси на Київ, Харків та інші міста просто з центральних вулиць міста.
Ще цікаво, чи є на цьому сайті інформація про рейси які відправляються не від автовокзалів? Наприклад, із м.Суми вирушають приватні мікроавтобуси на Київ, Харків та інші міста просто з центральних вулиць міста.
У Сумах у тих служб є бронювання по телефону безкоштовне. Отже який сенс робити он-лайн?Glucker писав:А от онлайн-табло автовокзалу м.Суми там немає. Не дивлячись що Суми це обласний центр.
Бронювання по телефону - це добре, проте де взнати більш-менш достовіриний розклад руху?
Крім того я вже не раз попадав на ситуацію, коли моє "бронювання" по телефону було прийняте,
а потім при посадці з накладної викреслене, а зверху написане чуже. І спробуй довести щось касиру чи
водію...
Я думаю, що не було б великої біди підключити хоча б обл. до єдиної системи.
Крім того я вже не раз попадав на ситуацію, коли моє "бронювання" по телефону було прийняте,
а потім при посадці з накладної викреслене, а зверху написане чуже. І спробуй довести щось касиру чи
водію...
розклад - кожну годину на Київ та з Києва...gast писав:Бронювання по телефону - це добре, проте де взнати більш-менш достовіриний розклад руху?
водію...
+ на Харків + 1 раз на Полтаву/Кременчуг... там не проблема -розклад всі знають. Або по телефону кажуть.
Щодо накладної... хм... не знаю

Ну добре, то всі знають, а от як я приїду в Суми і мені потрібно доїхати не в Київ-Харків, а хоч до якогось райцентру.
Далі но-коментс. Ніде знайти ні в неті, ні телефонів довідки, де б сказали щось "інформативне"...
А маршрутки в Київ - Харків - це показник "не"-якості роботи залізниці, яка керується дивними підходами
щодо стратегії розвитку сполучення. Треба бути самогубцем, щоб вибрати маршрутку в присутності еквівалентного
по часу-грошам залізничного сполучення (але такого часто просто немає)...
Далі но-коментс. Ніде знайти ні в неті, ні телефонів довідки, де б сказали щось "інформативне"...
А маршрутки в Київ - Харків - це показник "не"-якості роботи залізниці, яка керується дивними підходами
щодо стратегії розвитку сполучення. Треба бути самогубцем, щоб вибрати маршрутку в присутності еквівалентного
Я з Сум. Київ-Суми - пара потягів на день. Все. Маршрутка їзде кожну годину - причому 3 різних служби, 3 мікроавтобуси одночасно кожну годинуgast писав:Ну добре, то всі знають, а от як я приїду в Суми і мені потрібно доїхати не в Київ-Харків, а хоч до якогось райцентру.

есть ещё сайт infobus.com.ua - там более удобно представлено расписание автобусов. но вот он-лайн заказов-покупки нет...
ИМХО, к сожалению системы подобного плана, на Украине находятся в каком то полудетском состоянии. На Ж.Д. сделали что бы можно карточкой было оплатить билет, но все равно его надо в кассе забирать. Плюс комиссия ненормальная если карточкой платить. Во всем мире наоборот стараются стимулировать к покупкам билетов он-лайн и оплате картой, а у нас с точностью до наоборот. Как то ездил по Индии, покупал все билеты на поезда еще за полтора месяца из Украины, и ничего не надо было забирать выкупать, в поезд сел, распечатку и паспорт показал показал, у каждого проводника список пассажиров.
Что касается системы бронирования билетов на автобусы, то вообще такое впечатление что она писалась студентом 1го курса одной рукой на коленке. Одна и таже автостанция вбита 10тью способами. Интерфейс на уровне 90х. Реальной оплаты пока вроде нет. Хотя нашел вот это. http://ticket.bus.com.ua/.
Как по мне, отличная идея, но загублена на корню.
Все вышесказанное чистое ИМХО программиста.
Что касается системы бронирования билетов на автобусы, то вообще такое впечатление что она писалась студентом 1го курса одной рукой на коленке. Одна и таже автостанция вбита 10тью способами. Интерфейс на уровне 90х. Реальной оплаты пока вроде нет. Хотя нашел вот это. http://ticket.bus.com.ua/.
Как по мне, отличная идея, но загублена на корню.
Все вышесказанное чистое ИМХО программиста.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей