e-бронь на автобуси

Відповісти
dubno
Airbus A320
Контактна інформація:

e-бронь на автобуси

Повідомлення dubno »

Хто користувався системою www.bus.com.ua ? В кого які враження?

Сам бронював два рази і як не дивно .. успішно. Спокійно потім у касі викуповував бронь.

Мінус, що лише бронь, а купити не можна, але плюс, що є така забавка як у аеропортах, можна через нет дивитися, чи відправився автобус чи ні.
Також мінус, що не всі автостанції там представленні. Наприклад моє Рівне немає:( також Луцьк відсутній... і перевірити рейси і забронювати не можливо, хоча автостанції мають багато міжнародних рейсів і відносно не совкові.

Але плюс, що система працює вже давненько, а укр. залізниця лише то починає вводити. Бронь на автобус 5 грн, а на залізницю 20....
gast
Airbus A340
Контактна інформація:

Re: e-бронь на автобуси

Повідомлення gast »

Так, там система працює вже давно і нормально. Зважте на те, що автобуси не мають ані системи "експрес" ані чогось подібного, і ті хлопці домовляються з кожним автовокзалом окремо - можете уявити, чого коштують в "нервовому еквіваленті" такі домовленості. Тепер помножте це все на факт, що абсолютну більшість перевезень в нас здійснюють приватники, яких в свою чергу заставляють їздити з автовокзалів, а там де є приватник, часто важко розраховувати на регулярність і вчасність... Так що адмінам того сайту - честь і хвала. А Луцьк чи Рівне там не є скоріше через впертість керівництва автовокзалів. Років з 2 тому сервіс був взагалі безкоштовний, найбільша проблема в них, я так думаю, велика кількість "нульових" замовлень, коли людина бронює квиток з цікавості чи задля забави, і він, ясна річ, не викупляється...
ddd
Airbus A318
Контактна інформація:

Повідомлення ddd »

я весь час бронюю але заздалегіть і купую, тому спочатку в касі я питаю чи є квитки вільні якшо є то я про бронь не згадую а купую нормально а потім в дома скасовую бронь а якшо вже нема то я називаю код броні і там 5 грн додатково треба :)
Glucker
A380
Контактна інформація:

Повідомлення Glucker »

А от онлайн-табло автовокзалу м.Суми там немає. Не дивлячись що Суми це обласний центр.

Ще цікаво, чи є на цьому сайті інформація про рейси які відправляються не від автовокзалів? Наприклад, із м.Суми вирушають приватні мікроавтобуси на Київ, Харків та інші міста просто з центральних вулиць міста.
Olek
avianews
Контактна інформація:

Повідомлення Olek »

Glucker писав:А от онлайн-табло автовокзалу м.Суми там немає. Не дивлячись що Суми це обласний центр.

Ще цікаво, чи є на цьому сайті інформація про рейси які відправляються не від автовокзалів? Наприклад, із м.Суми вирушають приватні мікроавтобуси на Київ, Харків та інші міста просто з центральних вулиць міста.
У Сумах у тих служб є бронювання по телефону безкоштовне. Отже який сенс робити он-лайн?
gast
Airbus A340
Контактна інформація:

Повідомлення gast »

Бронювання по телефону - це добре, проте де взнати більш-менш достовіриний розклад руху?
Крім того я вже не раз попадав на ситуацію, коли моє "бронювання" по телефону було прийняте,
а потім при посадці з накладної викреслене, а зверху написане чуже. І спробуй довести щось касиру чи
водію...
Я думаю, що не було б великої біди підключити хоча б обл. до єдиної системи.
Olek
avianews
Контактна інформація:

Повідомлення Olek »

gast писав:Бронювання по телефону - це добре, проте де взнати більш-менш достовіриний розклад руху?
Крім того я вже не раз попадав на ситуацію, коли моє "бронювання" по телефону було прийняте,
а потім при посадці з накладної викреслене, а зверху написане чуже. І спробуй довести щось касиру чи
водію...
Я думаю, що не було б великої біди підключити хоча б обл. до єдиної системи.
розклад - кожну годину на Київ та з Києва...
+ на Харків + 1 раз на Полтаву/Кременчуг... там не проблема -розклад всі знають. Або по телефону кажуть.
Щодо накладної... хм... не знаю :( Наче все ок було. Їздив вже багато разів.
gast
Airbus A340
Контактна інформація:

Повідомлення gast »

Ну добре, то всі знають, а от як я приїду в Суми і мені потрібно доїхати не в Київ-Харків, а хоч до якогось райцентру.
Далі но-коментс. Ніде знайти ні в неті, ні телефонів довідки, де б сказали щось "інформативне"...
А маршрутки в Київ - Харків - це показник "не"-якості роботи залізниці, яка керується дивними підходами
щодо стратегії розвитку сполучення. Треба бути самогубцем, щоб вибрати маршрутку в присутності еквівалентного
по часу-грошам залізничного сполучення (але такого часто просто немає)...
Olek
avianews
Контактна інформація:

Повідомлення Olek »

gast писав:Ну добре, то всі знають, а от як я приїду в Суми і мені потрібно доїхати не в Київ-Харків, а хоч до якогось райцентру.
Далі но-коментс. Ніде знайти ні в неті, ні телефонів довідки, де б сказали щось "інформативне"...
А маршрутки в Київ - Харків - це показник "не"-якості роботи залізниці, яка керується дивними підходами
щодо стратегії розвитку сполучення. Треба бути самогубцем, щоб вибрати маршрутку в присутності еквівалентного
по часу-грошам залізничного сполучення (але такого часто просто немає)...
Я з Сум. Київ-Суми - пара потягів на день. Все. Маршрутка їзде кожну годину - причому 3 різних служби, 3 мікроавтобуси одночасно кожну годину :( От і все :(
Scorpio
A380
Контактна інформація:

Повідомлення Scorpio »

есть ещё сайт infobus.com.ua - там более удобно представлено расписание автобусов. но вот он-лайн заказов-покупки нет...
AlexNc
Airbus A340
Контактна інформація:

Повідомлення AlexNc »

ИМХО, к сожалению системы подобного плана, на Украине находятся в каком то полудетском состоянии. На Ж.Д. сделали что бы можно карточкой было оплатить билет, но все равно его надо в кассе забирать. Плюс комиссия ненормальная если карточкой платить. Во всем мире наоборот стараются стимулировать к покупкам билетов он-лайн и оплате картой, а у нас с точностью до наоборот. Как то ездил по Индии, покупал все билеты на поезда еще за полтора месяца из Украины, и ничего не надо было забирать выкупать, в поезд сел, распечатку и паспорт показал показал, у каждого проводника список пассажиров.

Что касается системы бронирования билетов на автобусы, то вообще такое впечатление что она писалась студентом 1го курса одной рукой на коленке. Одна и таже автостанция вбита 10тью способами. Интерфейс на уровне 90х. Реальной оплаты пока вроде нет. Хотя нашел вот это. http://ticket.bus.com.ua/.

Как по мне, отличная идея, но загублена на корню.

Все вышесказанное чистое ИМХО программиста.
Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей