Жизнь после пандемии
- Ferrari
- A380
- Контактная информация:
Re: Жизнь после пандемии
Моя мама с 11 марта сидит дома, ни с кем не общается оффлайн. При этом 7 марта ходила на утренник к моей дочке без проблем.
Не стрижется, не проходит плановые обследования, не ходит в магазин или на рынок...
Печаль
Не стрижется, не проходит плановые обследования, не ходит в магазин или на рынок...
Печаль
- mischko
- A380
- Контактная информация:
Я бачу навколо трошки іншу картину: стадний інстинкт.
Ти проти масок? Значить ти віриш в теорії змови, а значить ти екстреміст, який гнобить негрів і штурмує урядові будівлі.
Особливо це стосується східно-європейців, про яких відомо, що вони всі расисти і підтримують хто Путіна, хто Азов.
Тому нашим, щоб вижити в оточенні носіїв прогресивного світла знань треба не відсвічувати опозиційними поглядами. Там, де голландець відмажеться рєчєкряком "Я не конспіролог, але, здається, ці вакцини не достатньо добре протестовані, а дозвіл на їх використання продиктовано політичною і економічною доцільністю" наш брат східноєвропеєць так не може - одразу приліплять тавро правого екстреміста, а там і до громадського шеймінгу недалеко.
Наш емігрант старається виглядати абсолютно стовідсотково лояльним новим порядкам: репости карикатур про обісцяні джинси, шаржі на вакцину від Сороса-Гейтса, обов'язково раз в місяць вжити слово "ковідіот" на позначення людей, які не сидять вдома, а постять фоточки з подорожей, нехай це навіть парк в сусідній провінції. Тому так, мені шкода цих людей. Люди виїхали із совка, а попали в неосовок, де є генеральна лінія з якою треба коливатися в такт.
Ти проти масок? Значить ти віриш в теорії змови, а значить ти екстреміст, який гнобить негрів і штурмує урядові будівлі.
Особливо це стосується східно-європейців, про яких відомо, що вони всі расисти і підтримують хто Путіна, хто Азов.
Тому нашим, щоб вижити в оточенні носіїв прогресивного світла знань треба не відсвічувати опозиційними поглядами. Там, де голландець відмажеться рєчєкряком "Я не конспіролог, але, здається, ці вакцини не достатньо добре протестовані, а дозвіл на їх використання продиктовано політичною і економічною доцільністю" наш брат східноєвропеєць так не може - одразу приліплять тавро правого екстреміста, а там і до громадського шеймінгу недалеко.
Наш емігрант старається виглядати абсолютно стовідсотково лояльним новим порядкам: репости карикатур про обісцяні джинси, шаржі на вакцину від Сороса-Гейтса, обов'язково раз в місяць вжити слово "ковідіот" на позначення людей, які не сидять вдома, а постять фоточки з подорожей, нехай це навіть парк в сусідній провінції. Тому так, мені шкода цих людей. Люди виїхали із совка, а попали в неосовок, де є генеральна лінія з якою треба коливатися в такт.
- Рейтинг: 7.14%
- mischko
- A380
- Контактная информация:
Громадяни Молдови будуть вакциновані вакциною Pfizer, яка буде безкоштовною для всього населення країни. Влада закупить вакцини державним коштом у результаті двосторонніх переговорів.
Про це заявила держсекретар Міністерства охорони здоров'я, праці та соціального захисту Тетяна Затик, повідомляє "Європейська правда" з посиланням на МОЛДПРЕС.
Навіть Молдова закуповує якіснішу вакцину і почне швидше вакцинацію.
Я сподіваюся, всі, хто попадає на апарат штучного дихання повторюють собі мантру "Хуже уже не будєт! Можна подумати ваш Порох це би краще розрулив!"
- Рейтинг: 3.57%
-
- Airbus A340
- Контактная информация:
-
- Airbus A340
- Контактная информация:
І взагалі, чого ви домахалися? Нафіг комусь потрібна та вакцина. А от магістраль з Києва до Кишинева - це круто. Все життя мріяв за 5 годин до Кишинева добратися.

- Ferrari
- A380
- Контактная информация:
Доктор медицинских наук Алла Мироненко говорит, что нет объективных оснований для продления карантина в Украине.
Об этом врач-вирусолог и заведующая отделом вирусных инфекций ГУ «Институт эпидемиологии и инфекционных болезней им. Л.В. Громашевского» АМН Украины заявила в эфире Громадського радио.
«Если мы видим, что людей больше выздоравливает, то какие аргументы для продолжения карантина? Я их не вижу», — говорит врач.
По ее словам, в настоящее время в Украине на самом деле переболела почти половина населения.
«Приблизительно, это не только наши расчеты, а посчитали, что где-то тот статистический показатель подтвержденных случаев, который мы имеем, надо умножить на 30. Я думаю, если мы тот показатель умножим на 20, то мы увидим, что почти половина населения переболела COVID-19.
В сельской местности не проводят тестирования, потому что это объективно сложно», — говорит Мироненко.
Также она добавила, что опасности в том, что мы не знаем количества переболевших нет, но есть опасность в том что могут быть приняты неправильные управленческие решения. В этом есть опасность для экономики, образования и для многого другого.
Об этом врач-вирусолог и заведующая отделом вирусных инфекций ГУ «Институт эпидемиологии и инфекционных болезней им. Л.В. Громашевского» АМН Украины заявила в эфире Громадського радио.
«Если мы видим, что людей больше выздоравливает, то какие аргументы для продолжения карантина? Я их не вижу», — говорит врач.
По ее словам, в настоящее время в Украине на самом деле переболела почти половина населения.
«Приблизительно, это не только наши расчеты, а посчитали, что где-то тот статистический показатель подтвержденных случаев, который мы имеем, надо умножить на 30. Я думаю, если мы тот показатель умножим на 20, то мы увидим, что почти половина населения переболела COVID-19.
В сельской местности не проводят тестирования, потому что это объективно сложно», — говорит Мироненко.
Также она добавила, что опасности в том, что мы не знаем количества переболевших нет, но есть опасность в том что могут быть приняты неправильные управленческие решения. В этом есть опасность для экономики, образования и для многого другого.
- mischko
- A380
- Контактная информация:
При тому, що поїзди із західної України раніше їздили в Одесу через Кишинів і це, навіть з прикордонниками були швидше, ніж той маршрут, за яким вони їздять зараз.
- Ferrari
- A380
- Контактная информация:
Кстати, требование отрицательных тестов для путешествующих в США с 26 января - лишнее подтверждение того, что никакой эпидемиологией и заботой о нарИде это все не является. Год можно было без тестов, даже в самые жесткие пики, а теперь нужно с тестом. Ничего личного, просто рулевые поменялись.
-
- A380
- Контактная информация:
«Нікому не бажаю того, що сам у ці дні переживаю. Вдягайте маски, і не на кадик, а на обличчя. Мийте руки. З милом і ретельно» - Порошенко
-
- A380
- Контактная информация:
- Ferrari
- A380
- Контактная информация:
Конечно готова. В первых рядах. Но для этого нужно будет выйти из дому, доехать до прививочного пункта, сделать прививку, вернуться назад, потом через 2-3 недели опять то же самое. А вот на это она уже не готова))
-
- A380
- Контактная информация:
На жаль, треба розумно зважувати ризики, сумніваюся, що буде можливість вакцинації на дому.
- Ferrari
- A380
- Контактная информация:
Ой! "Розумно зважувати ризики"? А вы "розумно зважуєте ризики", сидя дома и трясясь от страха перед вирусом, инфицирование которым для Вас лично не опаснее обычной простуды или ОРВИ? Или "розумно зважувати ризики" можно только в одну сторону?
Последний раз редактировалось Ferrari 13 янв 2021, 12:34, всего редактировалось 2 раза.
- mischko
- A380
- Контактная информация:
Рулеві ще не помінялися. Зараз тобі напишуть, що то просто раніше тестів не хватало, а зараз вже тестів хватає, і, в кого є 500 євро за квиток, той знайде 100 євро за тест, або хай в Зумі чи Скайпі свої діла в США вирішує.
-
- A380
- Контактная информация:
Я сьогодні збираюся після роботи на вулицю, у нас сьогодні гарний вигляд з вікна, нарешті випав сніг
-
- Airbus A340
- Контактная информация:
Моя мама перехворіла в жовтні. Я не скажу, що вона боялася вірусу, але всіх рекомендацій дотримувалася. Після видужання була в неї проблема з депресією. І я переконаний, що причиною депресії в людей, які перехворіли на ковід, не є саме вірус, як це стверджують деякі лікарі. Треба просто розуміти умови, в яких перебуває людина, яка хворіє на ковід. Медсестру для введення ін'єкцій знайти було дуже важко, самоізоляція повна і постійне інформаційне нагнітання паніки з боку МОЗ та ЗМІ.
-
- A380
- Контактная информация:
>І я переконаний, що причиною депресії в людей, які перехворіли на ковід, не є саме вірус, як це стверджують деякі лікарі
На жаль, це не так. Медсестра і лікарі залишились в лікарні, а депресія може не зникати.
На жаль, це не так. Медсестра і лікарі залишились в лікарні, а депресія може не зникати.
-
- Airbus A340
- Контактная информация:
Перебіг хвороби і ускладнення майже не відрізняються від ГРВІ і грипу. Але людина себе відчуває якоюсь прокаженою. Мама коли вийшла на роботу після лікарняного, то до неї в кабінет люди боялися заходити. Як ви вважаєте, такі обставини недостатні для виникнення депресії?
- Рейтинг: 25%
-
- Airbus A340
- Контактная информация:
Really???
У меня для вас новость:
С января-марта 2020 (на протяжении почти года) был полный бан для 30+ стран (ни с тестом, ни без теста, ни тушкой, ни чучелом):
"foreign nationals who have been in any of the following countries during the past 14 days may not enter the United States.
China
Iran
European Schengen area (Austria, Belgium, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Iceland, Italy, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Malta, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland, Monaco, San Marino, Vatican City)
United Kingdom (England, Scotland, Wales, Northern Ireland)
Republic of Ireland
Brazil"
https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-nc ... tries.html
The COVID-19 Country-Specific Proclamations
China Travel Proclamation. January 31, 2020 - Proclamation 9984 of January 31, 2020, published at 85 FR 6709
Iran Travel Proclamation. February 29, 2020 - Proclamation 9992 of February 29, 2020, published at 85 FR 12855
European Schengen Area Proclamation. March 11, 2020 - Proclamation 9993 of March 11, 2020, published at 85 FR 15045
Ireland and United Kingdom Proclamation. March 14, 2020 - Proclamation 9996 of March 14, 2020, published at 85 FR 15341
https://www.nafsa.org/regulatory-inform ... clamations
Последний раз редактировалось vito 13 янв 2021, 13:27, всего редактировалось 2 раза.
-
- A380
- Контактная информация:
На мою думку, погане ставлення на роботі впливає на настрій людини, але якщо в родині є підтримка, то легше переживати важкі часи.
ps
Я не лікар, щоб ставити діагнози.