LWO-Америка, Apr'11
Додано: 25 квітня 2011, 23:16
16.04 Виліт зі Львова на Avro, на обід бутер з товстелезного куска сиру Брі. Смачно, ніколи не думав про таке застосування брі.
Другий сегмент на 340-600. Праворуч вибудувся економ, ліворуч перший і бізнес, по центру експрес-бордінг, зі сканером 3d-баркоду. Найцікавіше, що по центру людей найменше, практично без черги. Просканував баркод і в літак.
Нафіга стояти в чергах, якщо на кожному бордінгу є цей код? Хоча альтернативно можна було отримати на телефон картинку і погодувати сканер телефоном.
В літаку все чистенько, по німецьки ... Поролончики для навушничків одноразові, окремо запаковані.
Развлєкуха з тачскріновим дисплеєм, всьо на шарік. Один фільм з русо, але якийсь ацтой адскій.
Хавчик - гарячий обід, постійно возили візок з напоями, алкоголь - чого тільки душа бажає. Додаткого мінібарчик на нижньому поверсі з вибором соків та хлібної сушки. Перед посадкою: вегетаріанська булочка з псевдо-мясом всередині
Загалом враження від перельоту позитивні, люфти на рівні
Другий сегмент на 340-600. Праворуч вибудувся економ, ліворуч перший і бізнес, по центру експрес-бордінг, зі сканером 3d-баркоду. Найцікавіше, що по центру людей найменше, практично без черги. Просканував баркод і в літак.
Нафіга стояти в чергах, якщо на кожному бордінгу є цей код? Хоча альтернативно можна було отримати на телефон картинку і погодувати сканер телефоном.
В літаку все чистенько, по німецьки ... Поролончики для навушничків одноразові, окремо запаковані.
Развлєкуха з тачскріновим дисплеєм, всьо на шарік. Один фільм з русо, але якийсь ацтой адскій.
Хавчик - гарячий обід, постійно возили візок з напоями, алкоголь - чого тільки душа бажає. Додаткого мінібарчик на нижньому поверсі з вибором соків та хлібної сушки. Перед посадкою: вегетаріанська булочка з псевдо-мясом всередині
Загалом враження від перельоту позитивні, люфти на рівні