WizzAir / Wizz Air (WU/W6) - общая ветка
Re: WizzAir / Wizz Air (WU/W6) - общая ветка
а я б при однаковій ціні обирав Wizz...
нові літаки, привітний (завжди) персонал, Жуляни, розклад майже завжди влаштовує...
але б більше їм цікавіших напрямків, ато і обрати немає ні з чого...
нові літаки, привітний (завжди) персонал, Жуляни, розклад майже завжди влаштовує...
У МАУ літаки дедалі новіші, персонал абсолютно норм, ручна поклажа 12 кг безкоштовно і, фактично, будь-якого прийнятного розміру, майже завжди щоденні (а іноді і двічі на день) вильоти.Valdys писав:а я б при однаковій ціні обирав Wizz...
але ж ціни у МАУ зазвичай все таки вищі...
Бувають і нижчіValdys писав:але ж ціни у МАУ зазвичай все таки вищі...
Віззом свого часу можна було злітати в північну Італію зі Львова за 80-100 доларів, навіть не особливо заморочуючись з покупкою квитків сильно наперед. Не заперечую, в МАУ є дешеві квитки по промотарифах, але на всіх більш-менш популярних напрямках їх розбирають задовго до дат вильоту, а повні тарифи як правило суттєво вищі за ті, які були у Віззів.
Плюс, особисто мені, наприклад, Тревізо було значно кращим варіантом добирання туди, ніж Болонья чи Марко Поло з пересадкою в Борисполі.
Плюс, особисто мені, наприклад, Тревізо було значно кращим варіантом добирання туди, ніж Болонья чи Марко Поло з пересадкою в Борисполі.
-
- Airbus A318
- Контактна інформація:
У кого уже есть инфа по пресс-конференции?
белый ворон писав:У кого уже есть инфа по пресс-конференции?
ни у кого, так как она будет только завтра, с телепатами тут тоже напряги...
на Францію нема варіантів?
Двостороння угода між Францією і Україною останнім часом жодним чином, ніби, не мінялася--обмеження по частотах і перевізниках. Доки це не зміниться, будет МАУ-AirFrance.Inguri писав:на Францію нема варіантів?
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
А якщо щодо (BSL-MLH-EAP) ? Чи Німеччина до нього нічого не має?AlexK писав:Двостороння угода між Францією і Україною останнім часом жодним чином, ніби, не мінялася--обмеження по частотах і перевізниках. Доки це не зміниться, будет МАУ-AirFrance.Inguri писав:на Францію нема варіантів?
Смішно, якщо вся пресуха буде для відкриття рейсу в Братиславу та літнього відкриття Варшави)))))))))))
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
there is no such thing as bad publicity
Исходя из возможности для маневра, которой располагает авиакомпания, думаю, чуда не произойдет...Добавят какую-нибудь очередную Польшу, типа Познань.....Какую-нибудь Германию, типа Карлсруе, какое-нибудь Мальме типа Копенгаген и какою-нибудь Подгорицу\Пришиту/Сараево из того, что сегодня из будапешта объявили....Хотя, я бы предпочел Любляну.....
-
- Airbus A319
- Контактна інформація:
Сараево было бы круто!
Простите, но эти все "какие-нибудь" оооочень сомнительны. Какой у нас паспоток в Мальмё? Если уж какой-нибудь, то Берлин, а не Карлсруэ.Yuriy писав:Исходя из возможности для маневра, которой располагает авиакомпания, думаю, чуда не произойдет...Добавят какую-нибудь очередную Польшу, типа Познань.....Какую-нибудь Германию, типа Карлсруе, какое-нибудь Мальме типа Копенгаген и какою-нибудь Подгорицу\Пришиту/Сараево из того, что сегодня из будапешта объявили....Хотя, я бы предпочел Любляну.....
AlexK, да я ж с иронией....В том-то и дело, что с Германией- нет проблем, но открывают все, что угодно, но не Берлин...А Мальме- это ж, типа, Копенгаген....По-этому, я- за Ригу и столицы всяких бывших из СФРЮ....
Берлина у Визза нет в принципе. Даже из родного Будапешта.
Там у них еще Тирана из Будапешта засветилась, из Киева тоже было бы не плохо, учитывая, что то ли Дарт, то ли Браво, уже по 250 у.е. откатали успешно сезон.
Хотя спрос там сезонный, придется через Будапешт, если что.

Хотя спрос там сезонный, придется через Будапешт, если что.
krock писав:Берлина у Визза нет в принципе. Даже из родного Будапешта.
- Вкладення
-
- wizz map.jpg (29.05 Кіб) Переглянуто 4092 разів
Надіюсь просто на + ще 1 літак, який напрямів 8 зможе робити.
зі Львова напевно 1 Німеччина якась і 1-2 Італії (якщо урегулювали) і що ще було б цікаво - Варшава)))
з Києва...навіть не знаю...Італія пару напрямків...можливо віддадуть українському літаку Вроцлав, Вільнюс... бо що ще вони нове можуть відкрити...хз...Нехай Шарлеруа, там в принципі гарний розліт-роз'їзд... а Кутаїсі 99% буде думаю.
зі Львова напевно 1 Німеччина якась і 1-2 Італії (якщо урегулювали) і що ще було б цікаво - Варшава)))
з Києва...навіть не знаю...Італія пару напрямків...можливо віддадуть українському літаку Вроцлав, Вільнюс... бо що ще вони нове можуть відкрити...хз...Нехай Шарлеруа, там в принципі гарний розліт-роз'їзд... а Кутаїсі 99% буде думаю.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot] і 4 гостей