Ryanair (FR)
Re: Ryanair (FR)
Спонсори - нелегальні буси. Домовленість відразу під рейс до Тернополя, Коломиї, Чернівців. То з того, що чув.
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
Скільки коштує нелегальний бус у Львів?
У Сучаву з Чернівців - €20-€25 від хати до аеропорту.
У Сучаву з Чернівців - €20-€25 від хати до аеропорту.
-
- Airbus A320
- Контактна інформація:
З'явився розлад рейсів після квітня 2022 року.
Перед зльотом літака з Кіпру до Варшави з'ясувалося, що одна людина з бортпровідників погано себе почуває і не може продовжувати роботу.
Через це 16 пасажирам довелося покинути борт.
Через це 16 пасажирам довелося покинути борт.
-
- A380
- Контактна інформація:
райан будет летать в Манчестер из Львова и Киева.
Что хорошо для тех, кто на севере Англии и в Шотландии
Что хорошо для тех, кто на севере Англии и в Шотландии
-
- Airbus A320
- Контактна інформація:
За цей пост звісно забанять, але потрібно поважати свою державу! 2 жовтня на рейсі LWO-BUD персонал авіакомпанії увімкнув інструктаж спершу англійською мовою, а далі... "парускі"! От якого дідька?! Польща, Україна, Угорщина - ось усі держави, пов'язані з цим рейсом. Мною було миттєво оскаржено - тривала розмова з старшою стюардесою. З дому оформляю скаргу до МЗС України і не тільки. Стюардеса була доволі шокована розмовою, приносила вибачення. Вибачення все ж відхилив. Через увесь салон бачив погляди команди на мене. Але мені до лампочки: міг викликати в аеропорт Будапешта українського консула. Україна - то не московія! 

Ну если уж так, то каким боком Польша к этому рейсу?
Странно, притом, что у райанов рейсов за поребрик вроде как нет. Но сомневаюсь, что официально они что-то нарушили. Насколько я понимаю, обязателен инструктаж только на английском, чаще всего еще проводят на языке страны базирования АК. А любые дополнительные скорее всего никак не регулируются.roger писав: ↑06 жовтня 2021, 12:18 За цей пост звісно забанять, але потрібно поважати свою державу! 2 жовтня на рейсі LWO-BUD персонал авіакомпанії увімкнув інструктаж спершу англійською мовою, а далі... "парускі"! От якого дідька?! Польща, Україна, Угорщина - ось усі держави, пов'язані з цим рейсом. Мною було миттєво оскаржено - тривала розмова з старшою стюардесою. З дому оформляю скаргу до МЗС України і не тільки. Стюардеса була доволі шокована розмовою, приносила вибачення. Вибачення все ж відхилив. Через увесь салон бачив погляди команди на мене. Але мені до лампочки: міг викликати в аеропорт Будапешта українського консула. Україна - то не московія!![]()
1. Послуги у сфері транспорту в Україні надаються державною мовою.
2. У всіх видах пасажирського транспорту, на залізничних вокзалах, автовокзалах, в аеропортах, морських та річкових портах мовою інформації, оголошень, повідомлень, написів, довідкових служб є державна мова. У разі потреби ця інформація може дублюватися англійською мовою, а в міжнародному пасажирському сполученні також офіційною мовою (мовами) країни, сполучення з якою здійснює відповідний транспортний засіб.
3. Мовою обслуговування пасажирів у транспорті є державна мова. На прохання пасажира його індивідуальне обслуговування може здійснюватися іншою мовою, прийнятною для сторін.
Ну борт райанэйр то каким боком к этому закону Украины? вот на борту мау да.
- denya24
- A380
- Контактна інформація:
Летел кто-то раяном из Борисполя в Испанию в последнее время ? Посадочный при чекине всё так же не генерируется и нужно стоять в очереди на регистрацию? Судя по тому, что в Испанию не нужен ни тест, ни вакцина, было бы логично давать посадочный сразу.
Одеса Венеція новий рейс.
-
- Airbus A319
- Контактна інформація:
Я прочитал сейчас Одесса Винница 

Извините
Извините
-
- Airbus A320
- Контактна інформація:
Dear Customer,
Your submission has been received and is being reviewed by our Customer Service team.
Your reference number is XXXXXXXX.
Our Customer Service team will be in touch shortly to update you on your case.
Regards,
Ryanair Customer Service Team
Ось так... Крім цього в Україні суцільні протести з вимогами пояснень. Я їм пояснив, що то Україна, а не московія. Попередній раз мене забанили. Попереджаю, що даним постом я обстоюю інтереси держави Україна, не лише приватні. Якщо мене знову забанять, то цим буде займатись відповідна служба, занадто сепарський душок проглядається в таких банах.
Your submission has been received and is being reviewed by our Customer Service team.
Your reference number is XXXXXXXX.
Our Customer Service team will be in touch shortly to update you on your case.
Regards,
Ryanair Customer Service Team
Ось так... Крім цього в Україні суцільні протести з вимогами пояснень. Я їм пояснив, що то Україна, а не московія. Попередній раз мене забанили. Попереджаю, що даним постом я обстоюю інтереси держави Україна, не лише приватні. Якщо мене знову забанять, то цим буде займатись відповідна служба, занадто сепарський душок проглядається в таких банах.
- Sentry
- модератор
- Контактна інформація:
Забанил я, исключительно по Вашей собственной просьбе. Будете разговаривать угрозами - получите тоже самое в ответ.roger писав: ↑07 жовтня 2021, 18:33 Ось так... Крім цього в Україні суцільні протести з вимогами пояснень. Я їм пояснив, що то Україна, а не московія. Попередній раз мене забанили. Попереджаю, що даним постом я обстоюю інтереси держави Україна, не лише приватні. Якщо мене знову забанять, то цим буде займатись відповідна служба, занадто сепарський душок проглядається в таких банах.
С обращением - правильное дело делаете.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot] і 1 гість