Пораздавали элитных карт всем подряд.
Лаунж как студенческая столовка на большой перемене, фасттрек уже не фаст. Наверное, где-то будет ужесточение условий от платежных систем для доступа к аэропортовым сервисам.
Мені здається, там переважна більшість людей по монобанковській карті, де карту можна отримати карту з максимальною кількістю аеропортових можливостей [та без лімітів по обороту] за 250грн/місяць
Это предположение на чем-то основано, или просто "кажется"?vadimklimenko писав: ↑12 листопада 2021, 10:55 Мені здається, там переважна більшість людей по монобанковській карті, де карту можна отримати карту з максимальною кількістю аеропортових можливостей [та без лімітів по обороту] за 250грн/місяць
Точно так же мне «кажется», что у всех Приватовские карты) Потому что у всех знакомых они, а Моно нет ни у кого…vadimklimenko писав: ↑12 листопада 2021, 10:55Мені здається, там переважна більшість людей по монобанковській карті, де карту можна отримати карту з максимальною кількістю аеропортових можливостей [та без лімітів по обороту] за 250грн/місяць
Це, скоріш, просто мої рандомні спостереження по картам, які люди використовують для проходу в лаунджах та на фастлайнах. Але не претентую на коректність, тому написав, що здається (і, можливо, не маю рацію).
Захожу в Атмосферу все время по телефону (GPay), ни разу ничего не спрашивали про карту. Конечно, они могут иногда проводить опросы для себя, чтобы понимать соотношение клиентов. Самая лучшая статистика точно есть у МС, но они ею вряд ли поделятся.vadimklimenko писав: ↑12 листопада 2021, 11:18 В лаунджах в мене іноді запитують, по якій карті я проходжу (в борисполі точно запитували в Атмосфері, але не завжди чомусь) та в них точно є статистика. Запитаю в них по можливості, може дадуть якись інсайд![]()
Скорее всего, в этом случае за посещение платит сам банк, а не оно обеспечивается платежной системой.
Личное наблюдение: когда летим с семьёй на отдых (чартер в Египет или Турция), то в бизнес зале действительно есть очереди. Даже ночью.
https://cfts.org.ua/articles/infrastruk ... rainy_1268Андрей_киев писав: ↑25 листопада 2021, 23:24 насколько я помню, на предыдущих планах хотели галерею в D тянуть на Юг ) В сторону терминала В даже планы где то выкладывали. а теперь решили на Север пойти)![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей