WizzAir / Wizz Air (WU/W6) - общая ветка
Re: WizzAir
Ще питання, на кордоні Німеччини тобто в Дортмунді потрібно показувати крім візи ще якісь документи чи запрошення куда я їду, чи в цьому немає необхідності??
зависит от настроения пограничника:)
на всякий случай лучше иметь подтверждение обратного рейса + брони в отеле
на всякий случай лучше иметь подтверждение обратного рейса + брони в отеле
Знову на сайті Візз Ейр появилися квитки на рейси внутрішні від 9 грн. і на міжнародні від 49 грн!!! Бронювання квитків на любу дату! Забронювати можна тільки 3 15 по 20 січня!!! 

а який період перельотів?Taras писав:Знову на сайті Візз Ейр появилися квитки на рейси внутрішні від 9 грн. і на міжнародні від 49 грн!!! Бронювання квитків на любу дату! Забронювати можна тільки 3 15 по 20 січня!!!
- .:antonio:.
- Airbus A318
- Контактна інформація:
в период 15-21 января если заказатьAlexander/Warszawa писав:а який період перельотів?Taras писав:Знову на сайті Візз Ейр появилися квитки на рейси внутрішні від 9 грн. і на міжнародні від 49 грн!!! Бронювання квитків на любу дату! Забронювати можна тільки 3 15 по 20 січня!!!
є
1- період бронювання
2- дати можливих перельотів.
в першому випадку йдеться мова про те, коли можна замовити дешеві квитки. В другому випадку мова про дати можливих перельотів.
Для прикладу минулого разу період , коли можна замовити квитки - з 15 до 21 грудня 2008, дати перельотів з 12 січня по 29 березня 2009. перший параметр- період коли можна забронювати я знаю. мене цікавить другий параметр-квитки на які дати якого періоду я можу придбати.
1- період бронювання
в першому випадку йдеться мова про те, коли можна замовити дешеві квитки. В другому випадку мова про дати можливих перельотів.
Для прикладу минулого разу період , коли можна замовити квитки - з 15 до 21 грудня 2008, дати перельотів з 12 січня по 29 березня 2009. перший параметр- період коли можна забронювати я знаю. мене цікавить другий параметр-квитки на які дати якого періоду я можу придбати.
- .:antonio:.
- Airbus A318
- Контактна інформація:
До конца весныAlexander/Kbp now писав:є
1- період бронювання
все. я вже вдома 
Отже протягом понеділка відпишуся на форумі по трансферу!!!... але поки не маю можливості написати статтю..

Отже протягом понеділка відпишуся на форумі по трансферу!!!... але поки не маю можливості написати статтю..
Ждемс!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ще додам кілька слів про Дортмунд. Рейси зі Львова дуже класно підпасовують до рейсу Air Berlin
на Мюнхен. Не вартує забувати про близькість іншого більшого аеропорту - Дюссельдорфа, звідтам реально встигнути на вечірні рейси бюджетників по Німеччині та наприклад в Швейцарію (Цюріх)...
Для подальшого доїзду поїздом краще користуватись станцією Holzwikede (туди автобус йдк кожні 20 хв і вартує 1.50 Є),
вокзал в самому Дортмунді жахливий, планувати там очікування більше 40 хв я б не радив...При потребі зачекати - краще пересидіти в кафешкі, в самому аеропорту...
на Мюнхен. Не вартує забувати про близькість іншого більшого аеропорту - Дюссельдорфа, звідтам реально встигнути на вечірні рейси бюджетників по Німеччині та наприклад в Швейцарію (Цюріх)...
Для подальшого доїзду поїздом краще користуватись станцією Holzwikede (туди автобус йдк кожні 20 хв і вартує 1.50 Є),
вокзал в самому Дортмунді жахливий, планувати там очікування більше 40 хв я б не радив...При потребі зачекати - краще пересидіти в кафешкі, в самому аеропорту...
отже...
Доїхати з Пижовіц до Кракова швидко - тільки мінібуси...
якщо пощастить, то можна сісти та поїхати...
Після контролю ви виходите з терміналу і через 10 метрів стоянка мінібусів до Катовіц/Кракова - вартість - 50 злотих... трішечки правіше - стоянка автобусів міських до Катовіцького головного залізничного вокзалу -вони їздять раз на годину, вартість - 20 злотих.
На потяг до Кракова ви не встигаєте... найближчий же йде тільки біля 1 ночі з прибуттям до Кракова біля 3-4 ранку... Я думаю це не влаштовує...
Отже доведеться сідати і їхати мінібусами... Шанси сісти є... Мінібуси доїзжають до Автовокзалу Кракова... Це біля 20 метрів до туннелі під платформами головного залізничного вокзалу Кракова... Ну а далі залежить вже від вас... Громадський транспорт у Кракові перестає курсувати біля 23 години... Нічні буси десь 1 раз на годину їздять..
У вас який готель?
Як доїхати до аеропорту...
Ви повинні купити на залізничному вокзалі Кракова квиток на Поченк особови, відправлення о 14:15, прибуття до Катовіц о 15:50. Він ще зветься РегіоПлюс... Краще напищіть на бумажці RegioPlus Osobowy, Krakow-Katowice, 14:15... З англійською важко там... ну як і у нас, в принципі
Швиденько встаєте з потягу в Катовіцах, як приїхали, і йдете до вокзалу - там питаєте "Пшепрашам, гже ест пшестанек автобусовий до Лотниска Пижовіце"...
вам допоможуть... Вартість квитка на автобус - експрес до аеропорту - 20 злотих. Відправлення кожну годину. Якщо встигли на 16:00, то в 16:50 будете в аеропорту...не встигли, встигнете на 17:00, о 17:50 в аеропорті будете - як раз відкриття реєстрації...
Я їхав альтернативним варіантом з пересадкою - вийшло 8, а не 20 злотих, але то потрібно знати всі номера бусів, розклади... Оскільки мене місцеві зустрічали, я цим не переймався... Але для недосвідчений найкращій варіант - екпрес-бус за 20 злотих.
Не забувайте, що у Польщі у деяких магазинах можна отримати чек Такс-Фрі... Він дає можливість повернути біля 17% вартості товару - як повернення ПДВ експортерам.... Але треба буде підійти на митників на червоному каналі...
Рестрація пасажирів рейсу до Києва відбувається у терміналі А - це 1 поверхова будівля... Починається за 2 години...
Ось ваші стійки реєстрації будуть

потім лівруч - перевірка на авіабезпеку, паспортний контроль. Одразу як отримали талон на посадку -не зволікайте - проходьте на контроль авіабезпеки... оскільки часу насправді не так багато виявляється...
поки що це все... якісь питання є?
Доїхати з Пижовіц до Кракова швидко - тільки мінібуси...
якщо пощастить, то можна сісти та поїхати...
Після контролю ви виходите з терміналу і через 10 метрів стоянка мінібусів до Катовіц/Кракова - вартість - 50 злотих... трішечки правіше - стоянка автобусів міських до Катовіцького головного залізничного вокзалу -вони їздять раз на годину, вартість - 20 злотих.
На потяг до Кракова ви не встигаєте... найближчий же йде тільки біля 1 ночі з прибуттям до Кракова біля 3-4 ранку... Я думаю це не влаштовує...
Отже доведеться сідати і їхати мінібусами... Шанси сісти є... Мінібуси доїзжають до Автовокзалу Кракова... Це біля 20 метрів до туннелі під платформами головного залізничного вокзалу Кракова... Ну а далі залежить вже від вас... Громадський транспорт у Кракові перестає курсувати біля 23 години... Нічні буси десь 1 раз на годину їздять..
У вас який готель?
Як доїхати до аеропорту...
Ви повинні купити на залізничному вокзалі Кракова квиток на Поченк особови, відправлення о 14:15, прибуття до Катовіц о 15:50. Він ще зветься РегіоПлюс... Краще напищіть на бумажці RegioPlus Osobowy, Krakow-Katowice, 14:15... З англійською важко там... ну як і у нас, в принципі
Швиденько встаєте з потягу в Катовіцах, як приїхали, і йдете до вокзалу - там питаєте "Пшепрашам, гже ест пшестанек автобусовий до Лотниска Пижовіце"...
вам допоможуть... Вартість квитка на автобус - експрес до аеропорту - 20 злотих. Відправлення кожну годину. Якщо встигли на 16:00, то в 16:50 будете в аеропорту...не встигли, встигнете на 17:00, о 17:50 в аеропорті будете - як раз відкриття реєстрації...
Я їхав альтернативним варіантом з пересадкою - вийшло 8, а не 20 злотих, але то потрібно знати всі номера бусів, розклади... Оскільки мене місцеві зустрічали, я цим не переймався... Але для недосвідчений найкращій варіант - екпрес-бус за 20 злотих.
Не забувайте, що у Польщі у деяких магазинах можна отримати чек Такс-Фрі... Він дає можливість повернути біля 17% вартості товару - як повернення ПДВ експортерам.... Але треба буде підійти на митників на червоному каналі...
Рестрація пасажирів рейсу до Києва відбувається у терміналі А - це 1 поверхова будівля... Починається за 2 години...
Ось ваші стійки реєстрації будуть

потім лівруч - перевірка на авіабезпеку, паспортний контроль. Одразу як отримали талон на посадку -не зволікайте - проходьте на контроль авіабезпеки... оскільки часу насправді не так багато виявляється...
поки що це все... якісь питання є?
Вокзал Дортмунду то дійсно жах... А який він брудний... бррр...gast писав:Ще додам кілька слів про Дортмунд. Рейси зі Львова дуже класно підпасовують до рейсу Air Berlin
To Alexander
Спасибо за ответ! Примерно так все и представляла.
Кстати тоже получили инфу от уже вернувшихся, что такси с аэропорта Пиживице до Кракова - 100 зл, так что если минибас - 50 зл, такси рулит!
А почему, если не секрет, советуете обратно только на поезде из Кракова. Посмотрела расписание на автобус из Кракова до Катовице, почти каждые 30 минут (днем) есть автобус???
А про Дьюти-фри в аэропорту что-то скажите: есть/нет, хороший/плохой, покупали что?
Все равно ОГРОМНОЕ спасибки!
Кстати тоже получили инфу от уже вернувшихся, что такси с аэропорта Пиживице до Кракова - 100 зл, так что если минибас - 50 зл, такси рулит!
А почему, если не секрет, советуете обратно только на поезде из Кракова. Посмотрела расписание на автобус из Кракова до Катовице, почти каждые 30 минут (днем) есть автобус???
А про Дьюти-фри в аэропорту что-то скажите: есть/нет, хороший/плохой, покупали что?
У вас який готель? чи знаєте як добиратися??Regata писав:To Alexander
про 100 злотих на таксі - не вірю... перепитайте них ще раз... це мінімальна ціна до Катовіц з Аеропорту... А до Кракова таксі буде всі 100 євро... навіть більше...
Повертатися можна й на мінібусах, але треба бронювати через інтернет за 3 доби... Без бронювання можете прийти і не сісти. Мені було зручніше такий спосіб - 13 злотих електричка + 20 злотих експрес...
Дьюті фрі... чесно кажучи вибір є... не менше, аніж у Борисполі... Проте ціни як і у Борисполі високі... Я подивився... ну скажіть навіщо мені купувати за 79 злотих ірландський лікер вершковий в Катовіцах чи 20 євро в Борисполі, якщо я його в себе в місті можу купити за 190 гривень??? Чесно кажучи, в мене таке враження, що ці всі Дьюті-фрі -повна профанація

проте на всяк випадок -якщо таки схочте щось купити - роздрукуйте с сайту
http://www.flyfromkatowice.com/eng/
декілька ваучерів - там є деякі знижки на кафе та Дьюті-фрі...
http://www.flyfromkatowice.com/eng/
декілька ваучерів - там є деякі знижки на кафе та Дьюті-фрі...
Да, пасиби за заботу про отель! Отель "Матешко" в самом центре рядом с вокзалами. Все знаем , в нем уже второй раз, и также проездом в Закопане.
Спасибо за скидочный талон. Уже раньше его видела на сайте аэропорта. Совсем обалдела когда Гугл выдал по запросу аэропорт Катовице украинояычную версию сайта
Так если заказывать через инет маршрутку, то она точно повезет в укзанное время?и деньги при брони списываются с карты?
Спасибо за скидочный талон. Уже раньше его видела на сайте аэропорта. Совсем обалдела когда Гугл выдал по запросу аэропорт Катовице украинояычную версию сайта

Так если заказывать через инет маршрутку, то она точно повезет в укзанное время?и деньги при брони списываются с карты?
Завтра тоже летим в Катовице. На сколько реально всем прилетевшим уехать на маршрутке-Wizzair? А какая заполненость в самолете?
десь 110-120...Гість писав:Завтра тоже летим в Катовице. На сколько реально всем прилетевшим уехать на маршрутке-Wizzair? А какая заполненость в самолете?
чай/кава чи сік/вода безкоштовно - вони поки не мають лійцензії на продаж продуктів на міжнародних рейсах - тому дають напої безкоштовно.
Пілоти будуть або наші, або угорці/болгари... сідали дуууууууууже м*яко... бортпровідники наші...
По маршрткам - це як пощастить...
Коли я пройшов таки той паспортний контроль(один з останніх, передімною була купа корейців та якихось арабів...

Взагалі система яка - бронюєш місце - сідаєш в маршрутку і чекаєш заповнення. Якщо пасажирів немає, то очікувти може доведеться багато.
Якщо бронювати маршрутку з Кракова до аеропорту, то там вже розкладово відїзд, бо відїзд під вильоти літаків...
то стара українська версія... якщо придивитися, то побачите, що там талон за 2007 рік... А вам потрібно роздруківку свіжого зробути за 2009 рік - на тому сайті, лінк якого я вище дав...Regata писав:Да, пасиби за заботу про отель! Отель "Матешко" в самом центре рядом с вокзалами. Все знаем , в нем уже второй раз, и также проездом в Закопане.
Спасибо за скидочный талон. Уже раньше его видела на сайте аэропорта. Совсем обалдела когда Гугл выдал по запросу аэропорт Катовице украинояычную версию сайта![]()
![]()
![]()
Готель дорогий?
а як тоді ваша пробелма зі зміною ВІЗЗами розкладу вирішилась?gast писав:Ще додам кілька слів про Дортмунд. Рейси зі Львова дуже класно підпасовують до рейсу Air Berlin
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей