Путешествия в пандемию. Чем? Куда?
Re: Путешествия в пандемию. Чем? Куда?
думаете, государство очень волнуется за имунный ответ туристов(причем, не своих граждан)?
- Собакевич
- A380
- Контактна інформація:
Да, ведь оно надеется, что этот ответ предотвратит заражение и дальнейшее распространение вируса. Ну или снизит их вероятность.
Я поїхала зимувати на Балі, але приблизно місяць провела на обсервації через помилковий ПЛР-тест
https://www.the-village.com.ua/village/ ... y-plr-test
https://www.the-village.com.ua/village/ ... y-plr-test
Надеемся о смене тренда
Регулярні бустерні щеплення проти COVID-19 можуть послабити імунну систему і втомити людей.
Про це заявили у Європейському агентстві з лікарських засобів (EMA) на брифінгу 11 січня, повідомляє Bloomberg.
"Бустери можна зробити один раз, можливо двічі, але це не те, що потрібно повторювати постійно", – сказав керівник відділу біологічних загроз здоров’ю та стратегії вакцин EMA Марко Кавалері.
Регулярні бустерні щеплення проти COVID-19 можуть послабити імунну систему і втомити людей.
Про це заявили у Європейському агентстві з лікарських засобів (EMA) на брифінгу 11 січня, повідомляє Bloomberg.
"Бустери можна зробити один раз, можливо двічі, але це не те, що потрібно повторювати постійно", – сказав керівник відділу біологічних загроз здоров’ю та стратегії вакцин EMA Марко Кавалері.
подскажите пожалуйчта
пропадают билеты - купили на троих перелеты по италии потом в испанию
как попасть в италию? через франкфурт из шенгена пустят? или хендлинг увидев укр. паспорт начнет "разбираться"? или возможно по прилету?
хотя из шенгена в шенген проблем не должно быть?
как попасть в италию? через франкфурт из шенгена пустят? или хендлинг увидев укр. паспорт начнет "разбираться"? или возможно по прилету?
- denya24
- A380
- Контактна інформація:
Читайте тему, тысячу раз уже было обмусолено. Летите в Италию с пересадкой разными билетами (не одним бронированием). Через Франкфурт или другой город в шенгене - неважно, на обложку вашего паспорта там всё равно.
Фінська авіакомпанія Finnair оголосила про скасування 20% своїх рейсів у лютому через те, що все більше співробітників опиняються на лікарняному з коронавірусом або іншими ГРВІ
Джоковіча знову хочуть вигнати. Аргументи закінчилися, тепер заради public interest.
-
- Airbus A319
- Контактна інформація:
Не будет проблем, прилетел вчера в Мальпенсу с Лондона. В Хитроу на стойке только посмотрели тест, на посадке ничего не смотрели.vl1 писав: ↑12 січня 2022, 17:22 подскажите пожалуйчта
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
Лайфхак для тих, хто повертається з
Сейшел за маршрутом, який вимагає тести. Як відомо, чи не єдине місце на островах де можна зарезервувати здачу тесту - pcrtest.sc
Їх флаєри роздають ще в аеропорту і там вказана мінімальна ціна на антиген - 35 євро. Однак, коли починаєш букати тест на сайті ціна зовсім не радує:
А справа в тому, що найдешевший тариф доступний лише з 8 до 13 години з понеділка по суботу в клініці на районі Еден Айленд - це між аеропортом і столицею Вікторією. Район багатих віл, ТРЦ з паркінгом, гіпстерські кафешки зі смузі.
Тому треба вибрати цю точку для здачі тесту, якщо не хочете переплачувати
На місці можуть роздрукувати результат, але в аеропорту вильоту приймають і з телефону. Був здивований дізнатися, що антиген тест - це звичайний касетний "домашній" тест, просто робить його людина в халаті. "Спасаєм жизні".
По прильоту ніде його не питали, хоча в будці французького прикордонника в CDG висить оголошення - "майте тести/вакцинацію наготові" - він на тест глянув одним оком, бо я сам показав, а вакцинацію взагалі не питав.
Їх флаєри роздають ще в аеропорту і там вказана мінімальна ціна на антиген - 35 євро. Однак, коли починаєш букати тест на сайті ціна зовсім не радує:
А справа в тому, що найдешевший тариф доступний лише з 8 до 13 години з понеділка по суботу в клініці на районі Еден Айленд - це між аеропортом і столицею Вікторією. Район багатих віл, ТРЦ з паркінгом, гіпстерські кафешки зі смузі.
Тому треба вибрати цю точку для здачі тесту, якщо не хочете переплачувати
На місці можуть роздрукувати результат, але в аеропорту вильоту приймають і з телефону. Був здивований дізнатися, що антиген тест - це звичайний касетний "домашній" тест, просто робить його людина в халаті. "Спасаєм жизні".
По прильоту ніде його не питали, хоча в будці французького прикордонника в CDG висить оголошення - "майте тести/вакцинацію наготові" - він на тест глянув одним оком, бо я сам показав, а вакцинацію взагалі не питав.
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
Я вже до того робив антиген в Нідерландах - щоб потрапити на футбол в рамках Євро-2020. Але тоді просто взяли мазок, а як його аналізували я не бачив. А на Сейшелах прямо переді мною на стіл поклали наші з жінкою пробірки, касети, крапнули і можна в реальному часі спостерігати як "повзе" вгору рисочка. Потім лаборантка їх фоткає мобільним і скидає в якийсь чат. Десь через годину прийшов email з кукарєкодом. Вони там в Африці нікуди не поспішають

Можно было просто из-за лжи в анкете попросить обратно. И я думаю, что положительный результат на Ковид аккурат к турниру был липовый. На что он рассчитывал, если бы не заболел? Вакцинироваться он бы не успел.
- Sentry
- модератор
- Контактна інформація:
Но для обвинений в липовости документа такой логики недостаточно. Подделка документов - серьезное преступление, и просто так обвинять в нем - верх непрофессионализма. Собственно, как я понимаю, именно поэтому австралийцы вслух такие обвинения и не произносят. Другое дело, что проверить их подлинность очень сложно. Т.е. проверить, что они выданы лабораторией Х и она действительно существует - легко, а вот был ли анализ - нет, медицинская тайна все еще существует.
Меня больше удивляла процедура сдачи обязательного теста по прилету в UK. По почте приходит- сам делаешь, отсылаешь фотку и тебе верят как джентельменуmischko писав: ↑14 січня 2022, 13:28Я вже до того робив антиген в Нідерландах - щоб потрапити на футбол в рамках Євро-2020. Але тоді просто взяли мазок, а як його аналізували я не бачив. А на Сейшелах прямо переді мною на стіл поклали наші з жінкою пробірки, касети, крапнули і можна в реальному часі спостерігати як "повзе" вгору рисочка. Потім лаборантка їх фоткає мобільним і скидає в якийсь чат. Десь через годину прийшов email з кукарєкодом. Вони там в Африці нікуди не поспішають![]()
PS Мой Киндер раза три вообще забывал делать и все ок
Востаннє редагувалось 14 січня 2022, 13:44 користувачем ABC, всього редагувалось 1 раз.
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
в Нідерландах просто рекомендація самому на якийсь там день піти здати тест після повернення з-за меж Європи. Але це рекомендація, а не вимога.
Это что. Мне, как участнику конференции, нужно было каждый день делать антиген тест, чтобы мне пришёл подтверждающий емейл с тем, что я не болен.
В теории звучит норм. На практике, я делал дома антиген тест (или не делал), заходил на свой профил на сайте NHS, вводил персональные данные, номер антиген теста (на коробочке теста) и вручную выбрать один из трёх вариантов: negative, positive или void. Всё. Даже фотографировать не нужно было.
А дальше приходил емейл, в которм писалось жирным шрифтом: дата, имя и NEGATIVE
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
Ще згадав, що останні тести, які я робив - і ПЛР в Нідерландах, і антиген на Сейшелах - всюди брали мазок не лише з ніздрів, а й з горла.
Але коли робиш "домашній" тест - в інструкції немає "з горла", лише з ніздрів.
Десь читав, що Омікрон важче знайти в носі, тому треба ще слизову горла турбувати.
Але коли робиш "домашній" тест - в інструкції немає "з горла", лише з ніздрів.
Десь читав, що Омікрон важче знайти в носі, тому треба ще слизову горла турбувати.
Кстати об антигентестах. Собрался в Варшаву и надо сдать антиген. В лабораториях рядом предлагают по 300 и по 540грн. Какой из них надо? Поранцы польские пишут что ПЦР или антиген
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей