По перше, питання стосувалося весни цього року. Москви як напрямку нема вже дуже давно.Franek писав:Якби з Харкова була би Москва, то я просто 100% переконаний, що Харків обігнав би Львів. Це саме стосується і Одеси. Сповільнення темпів росту через відсутність і зниження популярності ключового напрямку.jurkok писав:Весною різниця між Харковом і Львовом була мінімальною. А літо це просто жах. Невже тільки за рахунок чартерів Львів відірвався? Харків'яни не літають у відпустки?
По друге, я дуже сумніваюся, що з Харкова був значний р2р на Москву - занадто маленька відстань, яка нівелює переваги літака. Люди як їздили, так і їздять поїздами, а транзитних пасажирів забрали білоруси.
По третє, зі Львова на Москву теж був не малий потік свого часу. Поїздом їхати майже добу. Зараз на нього гарно сіли білоруси - літають щодня.
Ну і нарешті, наявність Москви і нормальні відносини між країнами не допомагали Харкову випередити Львів в 2012-2013, чому мають зараз?
Я впевнений, що кількість харків'ян, які подорожують літаками, більша за кількість львів'ян, які роблять те ж саме. Різницю робить в'їзний трафік, близькість до зони АТО, яка відлякує перевізників і, можливо, відсутність на заході країни інших великих аеропортів.