Статистика - аеропорти України

Загальний авіафорум
Victor H
A380
Контактна інформація:

Re: Статистика - аеропорти України

Повідомлення Victor H »

Franek писав:
jurkok писав:Весною різниця між Харковом і Львовом була мінімальною. А літо це просто жах. Невже тільки за рахунок чартерів Львів відірвався? Харків'яни не літають у відпустки?
Якби з Харкова була би Москва, то я просто 100% переконаний, що Харків обігнав би Львів. Це саме стосується і Одеси. Сповільнення темпів росту через відсутність і зниження популярності ключового напрямку.
По перше, питання стосувалося весни цього року. Москви як напрямку нема вже дуже давно.
По друге, я дуже сумніваюся, що з Харкова був значний р2р на Москву - занадто маленька відстань, яка нівелює переваги літака. Люди як їздили, так і їздять поїздами, а транзитних пасажирів забрали білоруси.
По третє, зі Львова на Москву теж був не малий потік свого часу. Поїздом їхати майже добу. Зараз на нього гарно сіли білоруси - літають щодня.
Ну і нарешті, наявність Москви і нормальні відносини між країнами не допомагали Харкову випередити Львів в 2012-2013, чому мають зараз?

Я впевнений, що кількість харків'ян, які подорожують літаками, більша за кількість львів'ян, які роблять те ж саме. Різницю робить в'їзний трафік, близькість до зони АТО, яка відлякує перевізників і, можливо, відсутність на заході країни інших великих аеропортів.
jurkok
A380
Контактна інформація:

Повідомлення jurkok »

Victor H писав: По перше, питання стосувалося весни цього року. Москви як напрямку нема вже дуже давно.
По друге, я дуже сумніваюся, що з Харкова був значний р2р на Москву - занадто маленька відстань, яка нівелює переваги літака. Люди як їздили, так і їздять поїздами, а транзитних пасажирів забрали білоруси.
По третє, зі Львова на Москву теж був не малий потік свого часу. Поїздом їхати майже добу. Зараз на нього гарно сіли білоруси - літають щодня.
Ну і нарешті, наявність Москви і нормальні відносини між країнами не допомагали Харкову випередити Львів в 2012-2013, чому мають зараз?

Я впевнений, що кількість харків'ян, які подорожують літаками, більша за кількість львів'ян, які роблять те ж саме. Різницю робить в'їзний трафік, близькість до зони АТО, яка відлякує перевізників і, можливо, відсутність на заході країни інших великих аеропортів.
Можна погодитися з усіма аргументами. Може тільки не погоджуся з тим, що харків'ян літає більше.
jurkok
A380
Контактна інформація:

Повідомлення jurkok »

Victor H писав: По перше, питання стосувалося весни цього року. Москви як напрямку нема вже дуже давно.

На заході країни нема великих аеропортів, але вони є в Жешові, Кракові, Варшаві. Ви добре знаєте скільки львів'ян (не тільки туристів) звідти літають
Victor H
A380
Контактна інформація:

Повідомлення Victor H »

jurkok писав: Можна погодитися з усіма аргументами. Може тільки не погоджуся з тим, що харків'ян літає більше.
Я про те, що харків'ян в принципі більше, тому і абсолютна кількість мала б бути більшою.
На заході країни нема великих аеропортів, але вони є в Жешові, Кракові, Варшаві. Ви добре знаєте скільки львів'ян (не тільки туристів) звідти літають
Так, але в Харкові теж є Білгород і Москва. Хоча на заході цей вплив справді мав бути більшим.
Franek
Airbus A330
Контактна інформація:

Повідомлення Franek »

Olek писав:С чего вы решили, что Москва на суперджетах была ключевым направлением?
«Московський напрям є для нашого аеропорту одним з пріорітетних, у тому числі завдяки тому, що з аеропорту Шереметьєво виконують вильоти за більш ніж 300 напрямками та до більш ніж 60 країн світу. Тому кількість рейсів за цим маршрутом буде зростати й у подальшому, тим самим створюючі більш комфортні умови для подорожі з Харкова як до Москви, так і до інших міст всього світу»,– прокоментував Володимир Васильченко, генеральний директор Міжнародного аеропорту «Харків».
https://hrk.aero/uk/v-kinci-zhovtnya-zb ... do-moskvi/

Найбільш популярними регулярними напрямками у січні 2014 стали Стамбул (Pegasus), Москва (Aeroflot, UTair)
https://hrk.aero/uk/pasazhiropotik-u-mi ... ris-na-32/
Franek
Airbus A330
Контактна інформація:

Повідомлення Franek »

Labiann писав:Тогда бы Москва была и с Одессы и с Львова, просто бы всем добавилось...
Да тільки зі Львова був би один в день і то не факт після заходу Белавіі, а з Одеси 3-4 щоденно, як це було в 2013. Тоді Москва була Utair'ом зі Львова раз на день літом, а зимою 4-5 разів на тиждень, коли з Одеси було 2-3 Аерофлоти, 1 S7, Трансаеро і МАУ навіть літали Одеса-Москва і Одеса-Санк Петербург.
Franek
Airbus A330
Контактна інформація:

Повідомлення Franek »

Victor H писав:По третє, зі Львова на Москву теж був не малий потік свого часу. Поїздом їхати майже добу. Зараз на нього гарно сіли білоруси - літають щодня.
Дада такий не малий був, що на зимову навігацію Utair, який тоді єдиний літав на лінії Москва-Львів зменшував частоту до 4-5 на тиждень.
Victor H
A380
Контактна інформація:

Повідомлення Victor H »

Franek писав:
Labiann писав:Тогда бы Москва была и с Одессы и с Львова, просто бы всем добавилось...
Да тільки зі Львова був би один в день і то не факт після заходу Белавіі, а з Одеси 3-4 щоденно, як це було в 2013. Тоді Москва була Utair'ом зі Львова раз на день літом, а зимою 4-5 разів на тиждень, коли з Одеси було 2-3 Аерофлоти, 1 S7, Трансаеро і МАУ навіть літали Одеса-Москва і Одеса-Санк Петербург.
Що ви до тої Одеси причепилися? Вона і зараз більша за Львів і шансів що це зміниться небагато. Мова ж про Харків і його потенційний потік в Москву, який за словами коментатора вище вивів би Харків вперед в змаганні зі Львовом (а розрив цього року тисяч 200-300 буде).
Franek
Airbus A330
Контактна інформація:

Повідомлення Franek »

Victor H писав:
Franek писав:
Що ви до тої Одеси причепилися? Вона і зараз більша за Львів і шансів що це зміниться небагато. Мова ж про Харків і його потенційний потік в Москву, який за словами коментатора вище вивів би Харків вперед в змаганні зі Львовом (а розрив цього року тисяч 200-300 буде).
Так я і не мав на увазі весь рік. В квітні-травні я думаю Храків би легко обігнав Львів, якби була Москва і значно скоротив би відставання від Львова за підсумками року. Хто зна, можливо зараз Аерофлот додав би третю частоту. А шанси, що Одеса в найближчій перспективі буде більшою від Львова без Москви значно менші, ніж якби була Москва. Це ж очевидно.
Bohdan_Lviv
Airbus A319
Контактна інформація:

Повідомлення Bohdan_Lviv »

Franek писав: Так я і не мав на увазі весь рік. В квітні-травні я думаю Храків би легко обігнав Львів, якби була Москва і значно скоротив би відставання від Львова за підсумками року. Хто зна, можливо зараз Аерофлот додав би третю частоту. А шанси, що Одеса в найближчій перспективі буде більшою від Львова без Москви значно менші, ніж якби була Москва. Це ж очевидно.
Та ..й з нею, з тією Москвою. Нема і прекрасно
Не возили рашинскі авіакомпанії 100% потоку P2P в Москву. Десь 60% було транзиту. А цей транзит зараз літає через Київ, Стамбул, Варшаву. А ті, кому в Москву, на Бєлавіа літають
jurkok
A380
Контактна інформація:

Повідомлення jurkok »

Bohdan_Lviv писав:
Franek писав: Так я і не мав на увазі весь рік. В квітні-травні я думаю Храків би легко обігнав Львів, якби була Москва і значно скоротив би відставання від Львова за підсумками року. Хто зна, можливо зараз Аерофлот додав би третю частоту. А шанси, що Одеса в найближчій перспективі буде більшою від Львова без Москви значно менші, ніж якби була Москва. Це ж очевидно.
Не возили рашинскі авіакомпанії 100% потоку P2P в Москву. Десь 60% було транзиту. А цей транзит зараз літає через Київ, Стамбул, Варшаву. А ті, кому в Москву, на Бєлавіа літають
За серпень різниця між Львовом і Харковом понад 40000. І Ви вважаєте, що якби була Москва, то би в Харкові була подібна кількість? Якось слабо віриться
Labiann
A380
Контактна інформація:

Повідомлення Labiann »

jurkok писав:
Bohdan_Lviv писав:
За серпень різниця між Львовом і Харковом понад 40000. І Ви вважаєте, що якби була Москва, то би в Харкові була подібна кількість? Якось слабо віриться

это бы надо было или два а380 в сутки или семь 738ых в сутки... :plane:
MRV54
Airbus A319
Контактна інформація:

Повідомлення MRV54 »

Днепро: август - 29.155. Итог 8 мес 2017 - 186.559 (8 мес 2016 - 197.218)
Orel2016
A380

Повідомлення Orel2016 »

Симферополь (аннексирован Россией), 12 сентября. Крыминформ. Международный аэропорт Симферополь (аннексирован Россией) обслужил четыре миллиона пассажиров с начала года.

Об этом сообщила пресс-служба аэропорта.«Сегодня, 12 сентября, аэропорт Симферополь (аннексирован Россией) обслужил четыре миллиона пассажиров с начала года», – говорится в сообщении.
Ежедневно аэропорт Симферополь (аннексирован Россией) обслуживает около 30 тысяч пассажиров и 200 рейсов.
Наиболее популярными направлениями стали Москва, Санкт-Петербург и Сочи. Тройку лидеров среди авиакомпаний удерживают «Аэрофлот», «Россия» и «Уральские авиалинии» – вместе они перевезли больше половины пассажиров в этом году.
Трехмиллионного пассажира в аэропорту встречали 11 августа, им стал оренбуржец. Керченская паромная переправа встретила четырехмиллионного пассажира 21 августа. Сегодня Керченский пролив должен пересечь миллионный автомобиль.Всего с начала года Крым посетило 4 миллиона туристов. Это на 4,2% меньше, чем в аналогичный период 2016 года.
shushuair
A380
Контактна інформація:

Повідомлення shushuair »

Жуляны отрапортовали, 231,3 тысячи за август! На 57,9 % больше, чем за аналогичный период прошлого года.
С такими темпами 2-ое место Жулян никто не отберёт, кто бы там не приходил из авиакомпаний во Львов.
С такими темпами развития 3 миллиона в следующем году должны быть достигнуты без напряга, если внешние факторы не вмешаются.
artml
A380
Контактна інформація:

Повідомлення artml »

А це ж другий літак Візза лише тиждень працював.
jurkok
A380
Контактна інформація:

Повідомлення jurkok »

shushuair писав:Жуляны отрапортовали, 231,3 тысячи за август! На 57,9 % больше, чем за аналогичный период прошлого года.
С такими темпами 2-ое место Жулян никто не отберёт, кто бы там не приходил из авиакомпаний во Львов.
С такими темпами развития 3 миллиона в следующем году должны быть достигнуты без напряга, если внешние факторы не вмешаются.
Та ніхто і не сумнівався щодо Львова і Жулян. Тим більше, якщо Раян зайде в Жуляни а не Бориспіль, то різниця буде ще більша.
Victor H
A380
Контактна інформація:

Повідомлення Victor H »

shushuair писав:Жуляны отрапортовали, 231,3 тысячи за август! На 57,9 % больше, чем за аналогичный период прошлого года.
У Львова нема жодних шансів обігнати Жуляни в найближчих 3 роки, а далі прогнозувати неможливо. Єдиний з ким Львів може спробувати потягатися - Одеса, і то тимчасово, наприклад за рахунок більш раннього заходу великих лоукостерів.
jurkok
A380
Контактна інформація:

Повідомлення jurkok »

Якщо Візз відкриє базу у Львові плюс вернеться Раян, то шанс догнати Одесу є. Але не раніше 2019 року. І то при умові, що в Одесу не зайде хтось з них після ремонту смуги
artml
A380
Контактна інформація:

Повідомлення artml »

Візз точно зайде, вони у липні на прес-конференції про це майже прямим текстом сказали.
"Одесса также очень привлекательна для нас, но там есть вопросы с полосой и весом наших самолетов. Как только эта проблема будет решена, будем рады летать", - подытожил Оуэн Джонс.
Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Amazon [Bot] і 3 гостей