Можна, але папери краще спрацьовують.od.andrew писав: а імейлом не можна це зробити?
Люфтганза (LH)
-
- Airbus A321
- Контактна інформація:
Re: Люфтганза (LH)
таке 20те сторіччя)))made_in_ukraine писав:Можна, але папери краще спрацьовують.od.andrew писав: а імейлом не можна це зробити?
думаю тут ще мається на увзі шо хто підняв дупу роздрукувати і потім піти відправити- тому дійсн це треба)))
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
щодо miles&more ... літав в лютому по штатах, якраз коли об'єднувались CO & UA.
Плюс до того сам miles&more тоді upgrade'ив свій сайт і кілька днів взагалі не був доступний.
В квитках CO operated by UA, і навпаки, карта miles&more. Всі чекіни через Web і мобільний QR код на посадку.
В результаті автоматично не зарахували, після першого запиту написало, що відправлено на підтвердження в авіакомпанію, далі - знову зробив запит і що я бачу: "Already credited"! Щоб часом ...
Через contact us написав їм що за приколи, на що отримав, що вони не можуть підтвердити і требе переслати бордінги їм звичайним мейлом.
Цікаво де я маю взяти бордінги, якщо то були QR коди, і на відміну від Люфтів, які присилають фізичну картинку UA присилало лінк на картинку, яка expire зразу після перельоту.
19 століття не зісинхронізувалось з 21шим
Плюс до того сам miles&more тоді upgrade'ив свій сайт і кілька днів взагалі не був доступний.
В квитках CO operated by UA, і навпаки, карта miles&more. Всі чекіни через Web і мобільний QR код на посадку.
В результаті автоматично не зарахували, після першого запиту написало, що відправлено на підтвердження в авіакомпанію, далі - знову зробив запит і що я бачу: "Already credited"! Щоб часом ...
Через contact us написав їм що за приколи, на що отримав, що вони не можуть підтвердити і требе переслати бордінги їм звичайним мейлом.
Цікаво де я маю взяти бордінги, якщо то були QR коди, і на відміну від Люфтів, які присилають фізичну картинку UA присилало лінк на картинку, яка expire зразу після перельоту.
19 століття не зісинхронізувалось з 21шим

при чому тут це - це additional costs для мене - з Україні в Німеччину листи відправляти.dmtr писав:думаю тут ще мається на увзі шо хто підняв дупу роздрукувати і потім піти відправити- тому дійсн це треба)))
Компанія робить все, щоб це було незручно, і не вона одна - в інших альянсів ще більш геморойно ретроактивно нараховуються милі.
-
- Airbus A321
- Контактна інформація:
Прошу писати сюди (але не зловживайте, будь ласка): mam-lhtyo[at]dlh.de
поправил адрес, чтобы не попал в спам-рассылки. at заменить на собаку. Олек
поправил адрес, чтобы не попал в спам-рассылки. at заменить на собаку. Олек
дякуюmade_in_ukraine писав:Прошу писати сюди (але не зловживайте, будь ласка): mam-lhtyo[at]dlh.de
дуже кльово, відповіли протягом 24 годин, і одразу нарахували милі)))
чарівний e-mail просто))
чарівний e-mail просто))
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
у мене щастя не настало ... як було 19 століття, так і залишилось ... велкам ту пошта і папер-бордінг
Код: Виділити все
Thank you for your e-mail.
We will be happy to check if your flights from February 2012 qualify for mileage credit. However, our partner needs your original boarding passes and a copy of your ticket for processing. Should you no longer have the ticket, we suggest that you contact your travel agency for a duplicate. If you booked an electronic ticket – known as etix® – via the Internet, we will accept a copy of the passenger receipt that shows the paid seating classes. Please write your Miles & More customer or card number on the documents before posting them to us. Our address is:
Miles & More
Postfach 1200
33409 Verl
Germany
When writing to us, kindly also mention that you contacted us within the six month's limit for retroactive crediting
As soon as the necessary data audit has been carried out, the results will be displayed on your account statement under www.miles-and-more.com or you will be notified in writing.
Kindly accept our thanks in advance for your co-operation; we look forward to hearing from you.
Sincerely,
Your Miles & More Service Team
а я скани бордінг пасів надав.
спеціально, коли мене перебуковували на інший рейс, я попросив залишити мені бордінг на той, який скасували. копії обох залишив і відсканував.
спеціально, коли мене перебуковували на інший рейс, я попросив залишити мені бордінг на той, який скасували. копії обох залишив і відсканував.
Из Москвы в Берлин от 2480 рублей (OW) !
Перелет: c 13.10.2012 по 31.03.2013
Продажа: по 31.08.2012
Цены на авиабилеты указаны с учетом топливных, аэропортовых и государственных сборов.
Предварительная покупка авиабилета за: 90 суток.
Билет не подлежит изменениям.
Возврат не разрешён.
90% скидка младенцам до 2 лет, путешествующим без места в сопровождении взрослых.
Количество авиабилетов на каждом рейсе по данному тарифу ограничено
Цены на авиабилеты указаны с учетом топливных, аэропортовых и государственных сборов.
Возврат не разрешён.
90% скидка младенцам до 2 лет, путешествующим без места в сопровождении взрослых.
-
- Airbus A330
- Контактна інформація:
Хотят "отжать" Air BerlinGURU писав:Из Москвы в Берлин от 2480 рублей (OW) !
Возврат не разрешён.

Оба-на
Сегодня люфты прислали рассылку с ценами включающими сборы 

- Собакевич
- A380
- Контактна інформація:
А я-то думаю, что за фигня! Присылают цены по 6-7 тысяч, и если еще, как обычно, на 4 умножить - вообще эверест получается.
-
- Airbus A330
- Контактна інформація:
І сайт (версія для України) показує повні ціни на головній сторінці =)AlexNc писав:Сегодня люфты прислали рассылку с ценами включающими сборы
Додумались
"........Всё включено
С этого момента на нашем сайте (LH) и в новостной рассылке мы показываем Вам конечную стоимость авиабилетов, включающую в себя тариф вместе со всеми налогами и сборами."

"........Всё включено
С этого момента на нашем сайте (LH) и в новостной рассылке мы показываем Вам конечную стоимость авиабилетов, включающую в себя тариф вместе со всеми налогами и сборами."
Щедрая цена спецпредложения - из Киева в Дюссельдерф за 880 грн (RT) . Продажа до конца августа , полет после 15 октября .
Код: Виділити все
Lufthansa
UPDATE (German version below)
The Independent Flight Attendants Organization (UFO) has announced nationwide 24h strike actions for Friday, 7. September 2012.
The call to strike action forces Lufthansa to cancel a majority of flights. A list of all cancelled flights can be found here: http://f.lh.com/xwpH
Affected passengers are kindly asked to check the status of their booking prior to departure at My bookings. You may already find an alternate flight and can check-in as early as 23 hours before departure.
- Sentry
- модератор
- Контактна інформація:
Распространяются ли компенсации в 250 евро на подобные случаи с забастовкой? Ведь авиакомпания предупреждает об изменении в билете меньше чем за неделю, а форс мажором это назвать сложно, т.к. авиакомпания была предупреждена о подобных действиях, однако не выполнила действия, которые могли бы предотвратить забастовку.
-
- Airbus A321
- Контактна інформація:
Страйки є форс-мажорними обставинами, тому у цьому випадку компенсація не передбачена. Однак, а/к має виконати зобов'язання right to care.Sentry писав:Распространяются ли компенсации в 250 евро на подобные случаи с забастовкой? Ведь авиакомпания предупреждает об изменении в билете меньше чем за неделю, а форс мажором это назвать сложно, т.к. авиакомпания была предупреждена о подобных действиях, однако не выполнила действия, которые могли бы предотвратить забастовку.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot], Majestic-12 [Bot] і 1 гість