XII писав:Гость писав:
Ок, спускаюсь на рівень вашого еволюційного розвитку
Одной этой фразой уважаемый гость в общем-то доказал, что "рагулем" является именно он.
Кроме того, уверен, есть масса людей, которые в своих убеждениях и поведенческих моделях зашли куда дальше гостя и всерьез готовы критиковать его за чрезмерно частое пользование душем (в то время как миллионы людей страдают от отсутствия доступа к воде), потребление продуктов животного происхождения, проживание в трехзвездочных отелях вместо кемпингов, слишком частые путешествия (вместо помощи обездоленным) и так далее.
Правда лишь в том, что каждый человек вправе самостоятельно распоряжаться заработанными деньгами. Если кому-то хочется долететь из Ларнаки в Киев в бизнесе и у этого кого-то есть такая возможность, "рагуль" ли он по одной этой причине? Где та черта, которая отделяет "рагуля" от нормального человека? Какой продолжительности должен быть рейс, чтобы позволить себе лететь в бизнесе? Сколько должен стоить номер в отеле, чтобы человек мог остановиться в нем и прослыть "рагулем" у гостей, стоящих на другом (более высоком ли?) уровне эволюционного развития.
Любий XII, власне моє питання було академічного рівня, а не для найцінніших у світі саморефлексій "какмногахачу і многамагу!".
На питання про "Какой продолжительности должен быть рейс, чтобы позволить себе лететь в бизнесе?" є багато варіантів обгрунтованих відповідей. Наведу одну з них:
Інструкція Європейської комісії для посадовців вищого рангу без політичного мандату (тобто на рівні укрокерівників центральних органів виконавчої влади, але в найбагатшій у світі юрисдикції (цей факт важливий!)). Ставки у таких посадовців відомі публічно: неоподатковувані 150К EUR на рік, не рахуючи соцпакету й бонусів. Ці люди, між іншим, колективно вирішують і створюють умови, щоб решта могли заробляти відносно чесно й більше від них.
В інструкції є комплексна табличка... якщо коротко то, рейси до 5 год. тільки в економі, довше - бізнес. Плюс поправки на нічні перельоти...
А ще прикиньте... при цьому вони у відрядженні навіть кави не можуть купити, не зберігши чек на 1 євро. Точно рагулі. Не те що ми..
Я не кажу, що такий підхід - істина. Але він дає певні обєктивні дані про... cost&benefit - цю штуку придумали грьобані піндоси і вона про те, що без одного центу ти не мільйонер і саме цент - matters.
До публікації інструкції було її публічне обговорення, обгрунтування позиції і т.п. Почитайте в реєстрі робочих документів комісії. Ось такого порядку аргументи мені видаються цікавими.
Все що я тут намагаюся викласти - міфічні європейські цінності, за які, начебто, гинуть українські хлопці і весь світ гиркається з північним ведмедем. Про це всі українці пишуть/говорять/мріють, але дуже не хочуть приймати. Точно як у ВР, лише в масштабі всього суспільства. Тотальний консенсус.
Решту оціночних тверджень облиште собі, бо користуватись еволюційним ліфтом більше не маю наміру.
Alександр писав:що дуже ймовірно в дитинстві батьки, а тепер дружина з дітьми мене любили і любять трохи більше від ваших
Мне вот эта фраза еще очень понравилась

Це спеціально для вас писалось. Радий, що сподобалось!