звісно я можу помилятисьAlexander писав:думаю, ви помиляєтесьVitaliy писав:Краків - це добре![]()
цікаво який процент пасажирів з Катовіце їдуть в Краків
думаю - більше 50%
![]()

це було припущення

звісно я можу помилятисьAlexander писав:думаю, ви помиляєтесьVitaliy писав:Краків - це добре![]()
цікаво який процент пасажирів з Катовіце їдуть в Краків
думаю - більше 50%
![]()
Panda писав:Наталія Казмер (Wizz Air) вчора провела майтер-клас в kmbs.
Ось її презентація:
http://issuu.com/jabbypanda/docs/wizzair09
Основні факти цікаві для нас:
- Від першої розмови з представниками мінтрансу до першого комерційного польоту WizzAir в 2008 році з аеропорту в Україні пройшло пів-року;
- В WizzAir Україна працює 75 людей;
.
- Компанія в січні 2009 року була на 3-му місці в аеропорті Бориспіль за пасажиропотоком
Vitaliy писав:Panda писав:
в ці презентації зображений та врахований маршрут Київ - Львів !!
viro писав:Vitaliy писав:Panda писав:
в ці презентації зображений та врахований маршрут Київ - Львів !!
А хіба такого рейсу немає? Де дівся?![]()
![]()
![]()
небулоviro писав:Та жартую, звісно я знаю.... А Одеси там небуло?
хіба що марсіяне прилєтятьnyH4 писав:може є надія на Київ-Львів
Есть и дешевле, но на сентябрь. Все-таки высокий сезон. А цены у них всё равно самые дешевые. Да и всего на 100 грн. дороже купе (если без багажа).nyH4 писав:Жаль що вони так ціни підняли.
львів сімферополь від 524 а киів сімферополь від 324
будуть напрямки - будуть літаки. Поки ніяких напрямків Віззам не али. Сімферополь-Москва, Київ- Айндховен, Мілан тощо. де вони? Спитайте в Мінтрансіgast писав:А що тут порівнювати - ступінь "зайнятості" літака приблизно такий самий, благо на Україні ще щось зі Львова літає, існуючі рейси доволі непогано розкуповуються. Будуть нові літаки - з"являться нові напрямки. На існуючих двох кудись ще літати просто не встигатимуть.
якщо сьогодні сплатили, то максимум у вівторок чекайте на мало підтвердження. Якщо ні - тоді телефонуйте в колл-центр. Який банк?platonata писав:Помогите, пожалуйста!
первый раз забронировала сегодня билет через данную авиакомпанию.
оплачивала банковским переводом, назначение платежа выглядело следующим образом:
"ХХХХХХ; оплата за авиабилет". Т.е. кроме 6 символов кода, присутствовала еще информация, без которой банк наотрез отказался делать платеж, ссылаясь, и по-моему правильно, что нужно указывать за что осуществляется платеж.
Так вот вопрос: сможет ли визз эйр определить резервирование или надо было как-то по-другому заполнять графу "назначение платежа"?
И второй вопрос, как быстро с момента оплаты в банке, при условии, что банк проводит платежи сразу, в системе Визз Эйр появится отметка об полученной оплате за авиабилет?
Заранее благодарна за ответ
згідно недавньої постанови НБУ зарахування грошей відбудеться обовязково у день оплати, якщо Ви платили в операційний час і наступного банківського дня, якщо платили по вечірній касіplatonata писав:Помогите, пожалуйста!
первый раз забронировала сегодня билет через данную авиакомпанию.
оплачивала банковским переводом, назначение платежа выглядело следующим образом:
"ХХХХХХ; оплата за авиабилет". Т.е. кроме 6 символов кода, присутствовала еще информация, без которой банк наотрез отказался делать платеж, ссылаясь, и по-моему правильно, что нужно указывать за что осуществляется платеж.
Так вот вопрос: сможет ли визз эйр определить резервирование или надо было как-то по-другому заполнять графу "назначение платежа"?
И второй вопрос, как быстро с момента оплаты в банке, при условии, что банк проводит платежи сразу, в системе Визз Эйр появится отметка об полученной оплате за авиабилет?
Заранее благодарна за ответ
Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot], Google [Bot] і 15 гостей