Ні, не лише вам.mischko писав:мені одному смішно це читати?Мамкин Вышиватник писав:ходят по газоном. Это по вашему Европа?
Запрет авиасообщения между Украиной и Россией
-
- Airbus A320
- Контактна інформація:
Re: Украина запретила полеты Аэрофлота и Трансаэро в Украину
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
я навмисно взяв цей фразеологізм у лапки. Маю на увазі, що людей, які користуються авіацією в Україні дуже мало, щоб їхнім електоральним вподобанням потакати. А тим більше грати через них таку многоходовчку з відставкою кроліка.AlBad писав:Вот не поверите насколько пофиг афл, и процент людей им летающий![]()
с осени 2012 года и по январь 2014 летая еженедельно по закрытым сейчас маршрутом собственно афл-ом летел всего 2 раза
Самолетами летают мало, это правда. Поэтому поддержка вот таких очевидных санкций с прекращением полетов имеет шанс стремиться к максимальной.
про "електоральним вподобанням потакати" посмешили ))
мало это сколько? какой же примерно был пассажиропоток в день?Alександр писав:Самолетами летают мало, это правда. Поэтому поддержка вот таких очевидных санкций с прекращением полетов имеет шанс стремиться к максимальной.
намного меньше чем поездами?

- mischko
- A380
- Контактна інформація:
ну так і я про це. Санкції завжди б'ють по обом суб'єктам. Тому Європа і акуратнічала, і до останнього тягнула з секторальними санкціями 3-го рівня.Alександр писав:Самолетами летают мало, это правда. Поэтому поддержка вот таких очевидных санкций с прекращением полетов имеет шанс стремиться к максимальной.
І зрозуміло, що фрази на кшталт "спитайте українців, чи хочуть вони літати в Пд-Сх. Азію по 500 чи по 800 доларів" - це чистої води популізм. 99.9% українців в ту Азію найближчим часом не полетять. А з тих, що мають гроші туди летіти половина навіть і не помітить переплати за політ через Стамбул чи Дубай.
Але звичайно ж українці - чемпіони світу по "треба було спочатку зробити ...., а вже тоді ...."
Мы говорим сейчас не столько про Азию, сколько про Р2Р. И про то, что власть поставила свои интересы (Украэроруха, госаппарата) выше, чем интересы простых граждан.
Вопрос в обыкновенной адекватности ответных санкций. Они кажутся немного нелогичными, хотя вполне обоснованными. Это то, что и меня немного удивляет. И так, как МАУ был во многом ориентирован на русский рынок, также появились опасения их банкрутства, что ничего хорошего после себя не несёт.mischko писав: ну так і я про це. Санкції завжди б'ють по обом суб'єктам. Тому Європа і акуратнічала, і до останнього тягнула з секторальними санкціями 3-го рівня.
І зрозуміло, що фрази на кшталт "спитайте українців, чи хочуть вони літати в Пд-Сх. Азію по 500 чи по 800 доларів" - це чистої води популізм. 99.9% українців в ту Азію найближчим часом не полетять. А з тих, що мають гроші туди летіти половина навіть і не помітить переплати за політ через Стамбул чи Дубай.
Але звичайно ж українці - чемпіони світу по "треба було спочатку зробити ...., а вже тоді ...."
Что касается Гепы - да наздоровье. Но знаете, во времена опасности сепаратизма особых позитивных лучей от него не происходило. Поэтому единственным камнем в этом плане может быть не в части хозяйственности (я не был в Харькове никогда, не мне судить), а в плане безопасности страны. Может Штепа тоже не была плохой в Славянске, но от этого Гиркин не развернулся назад и не покинул Донбасс. И так, как в защите страны участвуют со всех регионов, отчасти, даже местные выборы имеют влияние на остальную часть страны.
Непонятно, ставила ли вообще или по старинке - из-за дибилизма. Обе версии довольно равноценно вероятны, говорю как работник госсферыAlександр писав:Мы говорим сейчас не столько про Азию, сколько про Р2Р. И про то, что власть поставила свои интересы (Украэроруха, госаппарата) выше, чем интересы простых граждан.
Педівікія настільки ж достовірне джерело як паркан.mischko писав:Сам власник каже, що примусили. Там у вікіпедії є посилання ж.
-
- A380
- Контактна інформація:
Справа не у світлому майбутньому. Справа у тому, що варто розуміти причини та витоки усього, що відбувається на просторах нашої країни. Я про це Вам даремно намагався вже вкотре пояснити, але Ви це розуміти не забажали.Alександр писав: nik-dem, патриотизм и вера в светлое будущее - это очень хорошо. Но патриотизм не должен затуманивать взгляд на очевидные вещи. Ваша мама получала раньше 600 долларов, а сейчас получает 200. При этом за квартиру платила 30, а сейчас 50. Про супермаркет тоже рассказывать? Думаю, не стОит.
Путин, война, оккупация, агрессия. Если это абсолютное зло, как Вы считаете, то и отношения должны быть абсолютными, я согласен. Не летать, не торговать, не говорить. А у нас получается относительно. Тут можно, тут не можно. Так быть не должно, это волюнтаризм.
Варто розуміти один момент. Економіка України є страшенно деформованою. Ці деформації робили українську економіку патологічно хворою.
Янукович та його влада нічого для оздоровлення економіки навіть не намагались робити. Тримати долар по 8 грн. — це не перемога. Це передвісник кризи в економіці. Кризові явища в економіці України (як і РФ, до речі), почали з’являтись у 2011–2012 роках. Ще у 2012 р. усі провідні економісти України прогнозували девальвацію гривні до 12–14 грн./дол. Специфіка економіки Януковича була відверто очевидною — побудова державного капіталізму, базованому на корумпованій державній системі та олігархії, та контрольованого однією партією. Приблизно те саме, що в Путіна, тільки на порядок менше за кількісними показниками. Звісна річ в українських реаліях загальні акції протеста були передбачуваними.
Детальніше можна почитати ось тут: https://politota.dirty.ru/ukraina-istor ... -2-683756/
За Януковича жодної мови не було про реальне реформування податкової системи, що робить влада зараз, не було розмов про зменшення кількости ліцензувань та паперів для ведення бізнесу, не було реальних дій у реформуванні державного сектору та з наближення законодавства до законодавства ЕС.
Крім цього, Ви маєте розуміти, що будь-яка війна завжди сильно б’є по економіці.
Водночас, у України вперше за 10 років з’явилося додатнє сальдо торгівельного балансу. Зменшився також дефіцит бюджету. Експортери України у сфері продуктів харчування, скориставшись односторонньою (!!!) зоною вільної торгівлі з ЕС та ліцензувавши свою продукцію, завоювують світові ринки (наберіть теґ #FoodUA у ВКонтакті чи Фейсбуці, наприклад). Це лише маленькі клаптики результатів, хоча реформи ще й не проявили себе як такі.
Саакашвілі.Alександр писав: Яресько. Очень похоже.
Укропи, «радикали» та Свобода — представники старої системи владних відносин. Ясна річ, що в них нема і не може бути жодних ідей та бажання щось змінювати. Хоча я і не виключаю того, що у лавах цих партій вистачає чесних та відповідальних людей. Те саме стосується і парламентських фракцій, уряду та Президента. Не вони провадитимуть реформи. Вони їх хіба що розпочнуть.Alександр писав: Мы говорим, вата, вата. У ваты урапатриотичная идеология.
В Украине чейчас полно урапатриотов, за лозунгами которых нет ничего. Ноль по модулю. Всякие Укропы, Ляшки, Свободы. Нет программы, нет специалистов, нет понимания, как вывести страну на путь устойчивого развития. Сплошной популизм, Путин головного мозга и майдан.
Засучили, сука, рукава, работайте. Докажите, что можете.
Що робити нам усім натомість?
Жорсткіше контролювати центральну та місцеву владу, не стояти осторонь та не мовчати, коли коїться безлад. Об’єднуйтесь з однодумцями, висувайте свої ідеї. Вивчайте та відстоюйте свої законні права. Це не просто якісь популістичні гасла. Це той необхідний мінімум, що необхідний для побудови повноцінного громадянського суспільства, яке зможе змусити владу таки рухатись вперед, або, саме стане новою владою. Усі цивілізовані країни світу пройшли цей шлях. Саме це змушує і владний апарат розвиватись та вдосконалюватись, і відповідні інституції.
Такому громадянському суспільству буде мало того, що Кернес робить зараз. Він це зобов’язаний робити як мінімум. Далі вже треба вимагати від нього та місцевої влади реформ на місцевому рівні у межах своїх повноважень. Власне, це те, що робить Садовий. Ніхто не каже, що у Львові усе чудово. Так, там також є корупція та пиляння вартісної землі. Але Садовий чимало також робить для поліпшення самих перспектив міста — бізнесових, культурних, туристичних.
nik-dem, я Вас очень прошу, пишите кратко. Без лишней воды и громоздких словесных конструкций. Очень тяжело Вас читать
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
Там є посилання на його власні інтерв'юRainbow писав: Педівікія настільки ж достовірне джерело як паркан.
-
- A380
- Контактна інформація:
Ви ж викладач, Ви ж, ніби, маєте без проблем долати тексти…Alександр писав:nik-dem, я Вас очень прошу, пишите кратко. Без лишней воды и громоздких словесных конструкций. Очень тяжело Вас читать
Я пишу рівно те, що думаю, причому доволі стисло. Я просто намагаюсь не випускати забагато зайвого, аби не виходило потім непорозумінь.
Якщо у Вас складнощі з розумінням великого тексту українською мовою, я можу перейти на російську.
У меня нет проблем ни с объемом, ни с языком. Но читать в рамках форума Вас неудобно. Много воды. Как преподаватель я умею отделять зерна от плевел, но не люблю этого
- Bestfriend
- A380
- Контактна інформація:
Перечитав на силу всі Ваші, Панове, дебати та добавлю пару від себе:
1. На рахунок Львова, то там є вдосталь IT компаній, але вони працюють на аутсорсинг, а у нас навіть не світяться. ЗА 10 років. що я працював з львівянами, можу сказати, що основна маса вихованіша за нас та вічливіша. Найневихованіші та з бидлуватим підтекстом, були саме з Донецької області. Я кажу про власний досвід та спілкування.
2. Гепа лише на одних стільцях для метрополітену (відкатах) міг добудувати нову станцію. А решта... то в Києві також багато чого робилось і що??? Да і про постріли також чув, що не зовсім правда. Онкологія у нього, от всі і жаліють. (знайомий з Харькова розповідав, що не далеко від нього сидить).
3. АФлотом я також користувався, коли ціна була нижчою за МАУ та ін. Так що не треба тут розповідати, що літаючі люди не рахують власних коштів. От вони якраз і рахують. А потягами люди їздять. бо навіть не знають вартості перельотів. Да і бояться ще. Стереотип...
4. Бидло не має явної приналежності до національності або місця проживання. Тож "пісяють" скрізь, де відсутні туалети. А їх майже ніде не має, нажаль.
1. На рахунок Львова, то там є вдосталь IT компаній, але вони працюють на аутсорсинг, а у нас навіть не світяться. ЗА 10 років. що я працював з львівянами, можу сказати, що основна маса вихованіша за нас та вічливіша. Найневихованіші та з бидлуватим підтекстом, були саме з Донецької області. Я кажу про власний досвід та спілкування.
2. Гепа лише на одних стільцях для метрополітену (відкатах) міг добудувати нову станцію. А решта... то в Києві також багато чого робилось і що??? Да і про постріли також чув, що не зовсім правда. Онкологія у нього, от всі і жаліють. (знайомий з Харькова розповідав, що не далеко від нього сидить).
3. АФлотом я також користувався, коли ціна була нижчою за МАУ та ін. Так що не треба тут розповідати, що літаючі люди не рахують власних коштів. От вони якраз і рахують. А потягами люди їздять. бо навіть не знають вартості перельотів. Да і бояться ще. Стереотип...
4. Бидло не має явної приналежності до національності або місця проживання. Тож "пісяють" скрізь, де відсутні туалети. А їх майже ніде не має, нажаль.
-
- Airbus A318
- Контактна інформація:
Я смотрю, у вас IEV написано, исходя ваших текстов могу сделать вывод, что вы тоже понаехали и в отличие от меня далеко не коренной Киевлянин. А раз вы говорите на украинском, то я уже даже знаю области из которых вы приехали, поэтому понятно дело, что будете хвалить своих, но для нас киевлян особой разницы между донецкими или ивано-франковскими нет - что то г, что то г, вы уж извините. Но последние если и есть, то они тише воды и ниже травы, а вот "ваши" часто славят неньку в пьяном угаре в 2 ночи под моим окном и извините меня "крутят" прямо в детскую песочницу. При этом мой район далеко не Борщага был 

Про онкологию у Гепы-это давняя басня. Никто точно о ее правдивости или лживости толком ничего не знает
-
- Airbus A318
- Контактна інформація:
Ну и вопрос к уважаемому человеку, у которого на любой вопрос есть ответ nikdemy. Если Садовой такой хороший и Львов процветает, то почему тонны людей со Львова и области понаехивают в Киев, Днепр и прочие промышленно-развитые и хорошо устроенные города? Что не так со Львовом? По вашим словам там медом намазано и Европа. Если в Киеве все хорошо более-менее, так сюда стремится народ, тут открывается куча разных мест, приходят новые компании, город живет и процветает, а что Львов? Чем он процветает и кем? Если проституцию легализируют, что может и будет процветать, т.к. для европейцев 5-15 евро за секс очень даже дешево, а рейсы во Львов имеются и из Стамбула и из Вены, Мюнхена и даже из соседней Варшавы. Тут в 2013м новости проскакивали, как турки могли себе позволить в Киев гонять на уикенды за этим делом 

- Bestfriend
- A380
- Контактна інформація:
Вы лучше скажите, что за стереотипы? Я даже не могу сказать, в каком именно колене я коренной.Мамкин Вышиватник писав:Я смотрю, у вас IEV написано, исходя ваших текстов могу сделать вывод, что вы тоже понаехали и в отличие от меня далеко не коренной Киевлянин. А раз вы говорите на украинском, то я уже даже знаю области из которых вы приехали, поэтому понятно дело, что будете хвалить своих, но для нас киевлян особой разницы между донецкими или ивано-франковскими нет - что то г, что то г, вы уж извините. Но последние если и есть, то они тише воды и ниже травы, а вот "ваши" часто славят неньку в пьяном угаре в 2 ночи под моим окном и извините меня "крутят" прямо в детскую песочницу. При этом мой район далеко не Борщага был

А Садовой кинул все на создания позитивного имиджа Львова и создания турестической Мекки Украины в нем. Вот его основная заслуга. А инфраструктуры там так же, как и в остальных областях - ее практически нет.
Ну и мало кто знает, что большинство упырей на дорогах, которые ездят по средине двух полос - львовяне. Так что не надо мне тут. Я за объективность. Или Вы считаете Виталькину показуху последнего месяца искренней?
Относительно Гепы - "за что купил, за то продал".
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей