проблемная стойка

Всем привет
А при чем тут вообще Боинг, если у Визза только А320?ufotk писав:Не хочу ни на кого катить бочку, но мне кажется єто брак Боинга какой-то....
Просто у Эрбаса брак Боинга.Denver писав:В Boeing брак, а у Airbus стійка не вийшла
На Симферополь (аннексирован Россией) сгодится.Denver писав:Може ще політає? В Україні якраз бракує бортів.
ufotk писав:Не хочу ни на кого катить бочку, но мне кажется єто брак Боинга какой-то....
Я десь читав,що продати по запчастинах також буває дуже вигідно, особливо такий популярний тип, як а320, тому зараз йдуть на розборку "свіжі" літаки (8-10 років), в яких ще ресурс великий. Так як ціни на запчастини на вторинному ринку високі, то це вигідніше, ніж давати в лізинг цілий борт, а якщо йому потрібен дорогий ремонт, то тим більше...SammoLove писав:В Европе пойдёт на запчасти, а у нас бы посварили всё в гараже и дальше летал бы, ведь кресла повреждений не получили. Хотя может и не так быстро как раньше, чтоб не развалиться.
http://www.avianews.com/ukraine/2013/04 ... ines.shtmlXII писав:Откуда такое предубеждение в отношении норм безопасности в украинских компаниях??
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей