Тим бiльше, якщо цей законопроект ("suspension mechanism") впливає на строки безвіза - потрiбно додати цей законопроект до графiку - для наглядностi.mischko писав:Цей законопроект "завис" на 3 місяці. Дуже прикро, але без нього нам безвіз давати не хочуть.vito писав:в графiк ще можна додати timeline по з/проекту 2016/0142(COD) - "suspension mechanism":mischko писав:Забодяжив нашвидкоруч сайт:
www.колибезвіз.укр
Власне, спочатку була просто ідея візуалізувати графіки проходження аналогічних процедур для Західних Балкан і Молдови (зауважте, що інфографіка масштабується), а потім вирішив розвинути ідею: додати можливі дати завершення кожного етапу і корисні посилання. Робилось все поспіхом у вільний час, тому вигляд може бути трошки сируватий, але треба якось розганяти цю безвізову зраду? Приймаю запити на покращення за вказаною адресою. Особливо цікавить думка пана vito.
http://www.europarl.europa.eu/oeil/popu ... 016%2F0142(COD
http://eur-lex.europa.eu/procedure/EN/2016_142
Жизнь без виз.Как повлияет на турпотоки Украинцев
Re: Жизнь без виз.Как повлияет на турпотоки Украинцев
Я правильно понимаю, что даже при самом благоприятном исходе вероятность поездки в Шенген без визы до конца января стремится к нулю?
Со всеми этими перерывами на подписание и публикации по 3 недели....
Со всеми этими перерывами на подписание и публикации по 3 недели....
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
не нулю, а 50/50
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
якщо ЄП проголосує наприкінці листопада, а профільна Рада Європи 8-9 грудня дасть своє "добро". То підпишуть десь перед різдвом, а опублікують десь за тиждень після нового року - тобто до 31 січня цілком реально буде поїхати.
Ви всерйоз вірите, що вони там щось будуть підписувати перед різдвом?
Я просто вже розраховува поїхати 2.12 і навіть завчасно придбав майже безкоштовні квитки з Польщі. Тепер маю можливість перенести відпустку на кінець січня, або піти в консульство, отримати візу і полетіти в грудні, як і планував спочатку.
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
Купуючи квиток без візи і з очікуванням безвізового режиму ви свідомо йшли на ризик 

я за березень сумніваюсь, а за грудень тим паче
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
Це ж не питання віри, подивіться на сайті колибезвіз.укр є тривалість аналогічної процедури для попередніх безвізів.Tetris писав:Ви всерйоз вірите, що вони там щось будуть підписувати перед різдвом?
Звичайно, я це прекрасно розумію. В даному випадку сума, якою я ризикую - або 70 євро (вартість двох віз у консульстві), або 40 євро (якщо відмовлюсь від поїздки).popTAB писав:Купуючи квиток без візи і з очікуванням безвізового режиму ви свідомо йшли на ризик
От зараз і вирішуємо, чим ми ризикуємо

- mischko
- A380
- Контактна інформація:
я би отримав візу, відмовлятись від поїздки якось не по нашому
Аналогічної в повній мірі процедури (маю на увазі важливі підписання під різдво + необхідність узгодження механізму призупинення як передумови) не було ніколи. Якщо б наш безвіз йшов за аналогічною процедурою, ми б уже їздили в Шенген без віз.mischko писав:Це ж не питання віри, подивіться на сайті колибезвіз.укр є тривалість аналогічної процедури для попередніх безвізів.Tetris писав:Ви всерйоз вірите, що вони там щось будуть підписувати перед різдвом?
Та навіть за оптимістичним сценарієм, якщо буде розроблено це призупинення і питання проголосовано у ЄП 24.11 шанси виглядають нульовими: початок грудня - Рада ЄС + 2 тижні на підписання + 3 тижні на публікацію + 20 днів на імплементацію. Виходить початок лютого. Це в самому кращому випадку.
Виходить, найбльш реалістичний варіант - затвердження Радою ЄС після різдва і безвіз десь насвесні. Це якщо призупинення не відкладуть.
- aviarivne
- Airbus A321
- Контактна інформація:
Весною вибори у Франції. +є варіант, що німці та французи ще відкладуть як і відкрите небо. формально він буде у нас, але на кордоні пускати не будуть, бо не завезли сканери для печатків пальців. і ще розтянуть на пів року.... я мрію побачити париж весною вже відклав... аби на літо вийшло...Це якщо призупинення не відкладуть.
- artml
- A380
- Контактна інформація:
Так, для всіх інших балканців-молдаван сканери є вже багато років, а от для українців не завезли. На ті самі кордони.aviarivne писав:формально він буде у нас, але на кордоні пускати не будуть, бо не завезли сканери для печатків пальців. і ще розтянуть на пів року.... я мрію побачити париж весною вже відклав... аби на літо вийшло...
Ви іноді по-справжньому дивуєте.
А сейчас чем сканируют? Не сканерами?aviarivne писав:Весною вибори у Франції. +є варіант, що німці та французи ще відкладуть як і відкрите небо. формально він буде у нас, але на кордоні пускати не будуть, бо не завезли сканери для печатків пальців. і ще розтянуть на пів року.... я мрію побачити париж весною вже відклав... аби на літо вийшло...Це якщо призупинення не відкладуть.
Иногда лучше жевать...aviarivne писав: Весною вибори у Франції. +є варіант, що німці та французи ще відкладуть як і відкрите небо. формально він буде у нас, але на кордоні пускати не будуть, бо не завезли сканери для печатків пальців. і ще розтянуть на пів року.... я мрію побачити париж весною вже відклав... аби на літо вийшло...
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
навіщо взагалі коментувати цього зрадофіла в цій темі. Іноді таке враження, що це якийсь школяр вирішив "поумнічати".
-
- Airbus A321
- Контактна інформація:
вообще никто ничего не сканирует на таможнеIgoresha писав:А сейчас чем сканируют? Не сканерами?aviarivne писав:Весною вибори у Франції. +є варіант, що німці та французи ще відкладуть як і відкрите небо. формально він буде у нас, але на кордоні пускати не будуть, бо не завезли сканери для печатків пальців. і ще розтянуть на пів року.... я мрію побачити париж весною вже відклав... аби на літо вийшло...Це якщо призупинення не відкладуть.
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
Йозвяк розклав все по поличкам: https://twitter.com/RikardJozwiak/statu ... 5569606656
- andrewcrow
- A380
- Контактна інформація:
о чём речь? нет возможности просмотреть видео.mischko писав:Йозвяк розклав все по поличкам: https://twitter.com/RikardJozwiak/statu ... 5569606656
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Majestic-12 [Bot] і 4 гостей