Саша, Вас услышали.

Саша, Вас услышали.
Але за добу порядка 30 смертельних випадків. При кількості населення майже в 4 рази меншій ніж в Україні і виявлених нових випадках 10к+ щодобово. Тому, в даному випадку, ковід при великому відсотку вакцинованих не становить особливої небезпеки.
Может я, конечно, дебил-антивакс, но если бы не путешествия, я бы не вакцинировался от болезни, от которой мой 72-летний папа вылечился в домашних условиях за 10 дней без кислорода и от этого вот всего. От которой мой старший сын вылечился за два дня. Которой переболела бОльшая часть моей семьи и моих друзей, выздоровев без особых проблем. Но теперь это придется делать каждые полгода-год всем, чего я вообще не понимаю и не принимаю
Я не розумію одного. Є люди, які вважають, що вакцинація запобігає зараженню???
Упере́дження вижива́ння (англ. Survivorship bias, або англ. survival bias) — логічна хиба концентрації на людях або речах, які «вижили» в певному процесі, та, відповідно, нехтування тими, які не «вижили», через відсутність про них достатньої інформації.
Если концентрироваться все время на тех, кто умер, можно и из дому не выходить. Как моя мама уже почти два годаKrakowite писав: ↑14 листопада 2021, 19:43Упере́дження вижива́ння (англ. Survivorship bias, або англ. survival bias) — логічна хиба концентрації на людях або речах, які «вижили» в певному процесі, та, відповідно, нехтування тими, які не «вижили», через відсутність про них достатньої інформації.
https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A3%D0 ... 0%BD%D1%8F
Я оцениваю небезбеку по статистике смертности по возрастным группам. Этой статистики для меня вполне достаточно.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей