WizzAir / Wizz Air (WU/W6) - общая ветка
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
Re: WizzAir - отзывы, проблемы, решения, советы
7W планує зі Львова SIP (аннексирован Россией) ... розклад на сайті LWO
Про ціни наразі цін не знаю, але думаю будуть конкурентніх, візз же є ... поки що
Про ціни наразі цін не знаю, але думаю будуть конкурентніх, візз же є ... поки що
Re: WizzAir/Wizz Air - общая ветка
Львів-Сімферополь вже 499, 999 і навіть 1300 грн 

Невже очікують великий пасажиропоток і велику заповнюваність літака?
Чи залишається мало вільних місць на цих рейсах тому вони продаються по таким цінам?
Чи залишається мало вільних місць на цих рейсах тому вони продаються по таким цінам?
-
- Airbus A340
- Контактна інформація:
тут 2 варіанти, або думають знову змінити розклад,
або попит великий
або попит великий
Досвід каже, що Візз не та компанія, де треба купувати квитки заздалегідь на 4-5 місяців.
Порядок утворення ціни в них дивний і підступний. Тактика очевидно така - малодосвідчений пакс
побачивши таку ціну з розпачу буде брати квиток як є (оскільки українське правило каже -
дешевше вже не буде). Проте, як показує досвід, найдешевшу ціну можна знов буде зловити десь
за 1.5-1 місяця до польоту. За два місяці я б радив моніторити сайт щодня, думаю все вийде.
Порядок утворення ціни в них дивний і підступний. Тактика очевидно така - малодосвідчений пакс
побачивши таку ціну з розпачу буде брати квиток як є (оскільки українське правило каже -
дешевше вже не буде). Проте, як показує досвід, найдешевшу ціну можна знов буде зловити десь
за 1.5-1 місяця до польоту. За два місяці я б радив моніторити сайт щодня, думаю все вийде.
Не верится, что кто-то купит билет за 1300 грн в одну сторону.Vitaliy писав:тут 2 варіанти, або думають знову змінити розклад,
або попит великий
Это уже форс-мажор должен случиться.
-
- Airbus A340
- Контактна інформація:
От gast відповів на питання хто купить по 1300 - малодосвідчений пас. з розпачу, що дешевше не буде
)

И при этом будет свято верить что это бизнес класс от EmiratesVitaliy писав: малодосвідчений пас. з розпачу, що дешевше не буде
)

Навряд чи повірить, навпаки коли ціна на літак менше 150 грн, подумає що польот буде на кукурузнику,
а багаж прив"яжуть попід крила...
Ще досі розказують байку, як років 3 тому нібито в Львові, чувак гатив по дверях АН 24 коли той вже збирався вирулювати на полосу і стюри на ходу зхатягували його в салон, я в то не вірю, але сам характер поведінки співробітників аеропортів в Україні то окрема пісня... Отже той самий недосвічений пакс і досі ввважає, що польоти по Україні - то в кращому випадку ЯК 42, інакше АН-24, з поломаними і засаленими сидіннями ще й "протягом" з вікон...
Ще й за ціну, ніби то вкрай популярний екстримальний спорт...
А різниця між бізнес класом, економі й типами літаків - то для нього вище розуміння...
а багаж прив"яжуть попід крила...

- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
Надійсь Роза на маршуті LWO-SIP (аннексирован Россией), 3x, E95 з попитом справитьсяVitaliy писав:тут 2 варіанти, або думають знову змінити розклад,
або попит великий

- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
Хочеш вір, хочеш ні, але мій товариш персонально мав летіти в Київ на Ан-24 .... ситуація - підїжджають до ан24 Львіських, автобус двері не відкриває ... і тут бачать мужика на крилі який щось з каністри поливає і фігачить молотком по крилу ... полетіли всі, але фоток мало бути німєрянно, бо щирі українці то фоткали, як наївні японці ...gast писав: Ще досі розказують байку, як років 3 тому нібито в Львові, чувак гатив по дверях АН 24 коли той вже збирався вирулювати на полосу і стюри на ходу зхатягували його в салон, я в то не вірю
питання в іншому: де зараз ті фото? Колега не мав чим фотками

100%gast писав:Досвід каже, що Візз не та компанія, де треба купувати квитки заздалегідь на 4-5 місяців.

блін через 2 тижні ціна впала до 79 а потім 59

плин "пускать, не пускать" "летать, не летать" "этобу дам, этом низзя".. ну когда совъетский саюз уже закончится. вззз и аналогичным работать не дают и сами не работают
-
- Airbus A340
- Контактна інформація:
Re: WizzAir - отзывы, проблемы, решения, советы
popTAB писав:А що возику не подобається?
Прийшли в державний аеропорт Львів; Збори ж встановлює мінтранс, якщо я не помиляюсь?
"Я тебе породив - я тебе і уйб'ю" - всі питання до Вінського, нєфіг бочку на Львів котити
Крім того, зайшли в "регіональний хаб" (як це тепер модно LWO обзивати) і халяви хочуть ... за лопату, і вперед Стрий піднімати, буде вам і халява і лижі і мін.водичка
набрів випадково на фотки аеродрома в Стрию

http://www.castles.com.ua/aerodrom.html
вчора летів львів-київ заповнений майже повністю. місць 5 вільних було. ось така незагруженість рейсу
Зато про Киев-Львов такого не скажешь. Знакомые на прошлой неделе сказали было около 20% заполненности.nyH4 писав:вчора летів львів-київ заповнений майже повністю. місць 5 вільних було. ось така незагруженість рейсу
рейс о 6 ранку з Києваkhai писав:Зато про Киев-Львов такого не скажешь. Знакомые на прошлой неделе сказали было около 20% заполненности.nyH4 писав:вчора летів львів-київ заповнений майже повністю. місць 5 вільних було. ось така незагруженість рейсу
100% це уже в Борисполі о 5 ранку треба бутиAlexander писав:рейс о 6 ранку з Києваkhai писав:Зато про Киев-Львов такого не скажешь. Знакомые на прошлой неделе сказали было около 20% заполненности.nyH4 писав:вчора летів львів-київ заповнений майже повністю. місць 5 вільних було. ось така незагруженість рейсу
Для Львова вставать в 3.30...4.00 слишком раноnyH4 писав: 100% це уже в Борисполі о 5 ранку треба бути

Лучше поездом.
В Симферополь (аннексирован Россией) ещё более менее нормально (но 7 утра было бы лучше), т.к. поездом ехать значительно дольше.
И выезжать нужно около 5 вечера.
Лучше пораньше лечь дома и рано всать - зато утром в Симферополе.
Поэтому если ехать ночным поездом менее 10 часов, то ранний рейс теряет всякий смысл.
Интересно, какая загрузка на Симферополь (аннексирован Россией) в 6.00
khai писав:nyH4 писав:
Поэтому если ехать ночным поездом менее 10 часов, то ранний рейс теряет всякий смысл.
Интересно, какая загрузка на Симферополь (аннексирован Россией) в 6.00
Загрузка первого рейса была 100%

Для лета-сезона морей так и будет.... а вот назад из Симфера 8 утра на Киев немного неудобненько. Но выхода то нету.... Кроме того, не забываем, что на море все едут с багажом. А это еще 18 000 грн с борта -))
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot] і 13 гостей