WizzAir / Wizz Air (WU/W6) - общая ветка

Olek
avianews
Контактна інформація:

Re: WizzAir - отзывы, проблемы, решения, советы

Повідомлення Olek »

gast писав:Не хочеться казати поганих слів, але Візз задовбав своїми спонтанними змінами розкладу.
Тепер Київ 11.55-13.40 Дортмунд 14.10-17.05 Львів17.35-18.30 Дортмунд 19.00-22.25 Київ
По понеділках та п"ятницях. Знову пролетів з квитками на поїзд до Дортмунда... :hot: Схоже, що зі Львова це "усьо"... Попередження на мейл немає...
співчуваю.. шось постійно з Віззами не щастить :(

до речі, Київ-Сімферополь вже не 10, а 14 разів на тиждень
Vitaliy
Airbus A340
Контактна інформація:

Повідомлення Vitaliy »

щось я на сайті небачу що Львів-Дортмунд прикривають і до Сімферополя вже 14 рейсів

звідки інформація ?
Olek
avianews
Контактна інформація:

Повідомлення Olek »

Vitaliy писав:щось я на сайті небачу що Львів-Дортмунд прикривають і до Сімферополя вже 14 рейсів

звідки інформація ?
прикривають Львів-Київ та Львів-Лондон з транвня.
з липня поклацайте розклад - Сімферополь-Київ 2 рази на день вже
nyH4
Airbus A318
Контактна інформація:

Повідомлення nyH4 »

блиииин
а как же говорили что 5 самолетв закупают?
buvalyi
Airbus A318
Контактна інформація:

Повідомлення buvalyi »

Проблема, не в самолетах, а в пассажирах. Нет пассажиров, нет смысла брать самолеты. Если бы из Львова были еще рейсы (сейчас, разбегутся и дадут им Италию), Львов, я думаю, остался бы.
Кто-нибудь пробовал снять дом (виллу, квартиру) в Анталье? Какая цена и результат? Заранее спасибо.
nyH4
Airbus A318
Контактна інформація:

Повідомлення nyH4 »

buvalyi писав:Проблема, не в самолетах, а в пассажирах. Нет пассажиров, нет смысла брать самолеты. Если бы из Львова были еще рейсы (сейчас, разбегутся и дадут им Италию), Львов, я думаю, остался бы.
Кто-нибудь пробовал снять дом (виллу, квартиру) в Анталье? Какая цена и результат? Заранее спасибо.
эх :(
khai
A380
Контактна інформація:

Повідомлення khai »

Неужели в Симферополь (аннексирован Россией) такой пассажиропоток, что 2 рейса в день забивать будут?
Или это уже от безисходности. Чем 40% наполняемости во Львов - лучше 60% - в Симферополь (аннексирован Россией).
Да и цена на билеты в Симферополь (аннексирован Россией) повыше.
Vitaliy
Airbus A340
Контактна інформація:

Повідомлення Vitaliy »

Alexander писав:
Vitaliy писав:щось я на сайті небачу що Львів-Дортмунд прикривають і до Сімферополя вже 14 рейсів

звідки інформація ?
прикривають Львів-Київ та Львів-Лондон з транвня.
з липня поклацайте розклад - Сімферополь-Київ 2 рази на день вже

в тому й справа, що з липня я бачу тільки 10 рейсів в тиждень ......
дивно ....
Vitaliy
Airbus A340
Контактна інформація:

Повідомлення Vitaliy »

уже бачу ....
сорі
:)
nyH4
Airbus A318
Контактна інформація:

Повідомлення nyH4 »

львов верните :(((
gast
Airbus A340
Контактна інформація:

Повідомлення gast »

buvalyi писав:Проблема, не в самолетах, а в пассажирах. Нет пассажиров, нет смысла брать самолеты. Если бы из Львова были еще рейсы (сейчас, разбегутся и дадут им Италию), Львов, я думаю, остался бы.
Проблема не в пасажирах, літали до Львова в людський час - все було впорядку з завантаженням, навіть в непікові дні менше 70 % завантаження не було. Стали літати в 6.00 з Борисполя і з прильотом туди під 23.00 от і пакс утік, проблема в тому, що людині не дуже захочеться в 3.30 зриватися і рвати на таксі в Бориспіль, ясно що ліпше взяти купе в поїзді і завалитися собі спати без ексцесів... От і зробили подарунок МЯУ та Світу, ризик один, потім, в зимі, коли задумають повернутися, бо в Сімфер чи Анталію ніхто не літатиме, доведеться знов вивалювати купу реклами і заманювати пакса по 9 грн...
nyH4
Airbus A318
Контактна інформація:

Повідомлення nyH4 »

gast писав:
Проблема не в пасажирах, літали до Львова в людський час - все було впорядку з завантаженням, навіть в непікові дні менше 70 % завантаження не було. Стали літати в 6.00 з Борисполя і з прильотом туди під 23.00 от і пакс утік, проблема в тому, що людині не дуже захочеться в 3.30 зриватися і рвати на таксі в Бориспіль, ясно що ліпше взяти купе в поїзді і завалитися собі спати без ексцесів... От і зробили подарунок МЯУ та Світу, ризик один, потім, в зимі, коли задумають повернутися, бо в Сімфер чи Анталію ніхто не літатиме, доведеться знов вивалювати купу реклами і заманювати пакса по 9 грн...
да.. расписание было не очень удобным
Olek
avianews
Контактна інформація:

Повідомлення Olek »

написав листа щодо Львова... мовчать :(
хоча й так все зрозуміло. Але тільки відмашка операторам щодо реконструкції звучить якось брєдово, бо рейси Львів-Дортмунд та Львів-Сімферополь є.
Так що "плакав" "мій" Львів... а я милився влітку злітати :(
Після уходу Віззів чекаємо повернення тарифів "100 баксів і ні*пєт"...
Olek
avianews
Контактна інформація:

Повідомлення Olek »

Wizz air втрачає пасажирів. Представника компанії на місці немає.
5:55 AM Apr 13th from web Прецендент із затримкою літака Wizz air у Львові призвів до жосткого конфлікту між працівниками аеропорту і пасажирами.
5:53 AM Apr 13th from web

http://twitter.com/tusche
шо то було? :shock:
jurkok
A380
Контактна інформація:

Повідомлення jurkok »

Alexander писав:
5:55 AM Apr 13th from web Прецендент із затримкою літака Wizz air у Львові призвів до жосткого конфлікту між працівниками аеропорту і пасажирами.

Нічого дивного в тому, що був конфлікт з працівниками аеропорту нема. Про що можна говорити, коли на інформаційному табло пів року не було інформації про рейси Wizz air, бо аеропорт вважав, що це реклама авіакомпанії і за це треба платити. Ця "фірма" явно не зацікавлена, щоб до них хтось літав. Совкова ментальність
Olek
avianews
Контактна інформація:

Повідомлення Olek »

jurkok писав:
Alexander писав:

Нічого дивного в тому, що був конфлікт з працівниками аеропорту нема. Про що можна говорити, коли на інформаційному табло пів року не було інформації про рейси Wizz air, бо аеропорт вважав, що це реклама авіакомпанії і за це треба платити. Ця "фірма" явно не зацікавлена, щоб до них хтось літав. Совкова ментальність
так а докладніше десь шось є???
nyH4
Airbus A318
Контактна інформація:

Повідомлення nyH4 »

ситуация со львовом не прояснилась?
Olek
avianews
Контактна інформація:

Повідомлення Olek »

nyH4 писав:ситуация со львовом не прояснилась?
офіційний коментарів немає. мабуть, і не буде.
Але факт вже є - Київ-Львів не буде
Olek
avianews
Контактна інформація:

Повідомлення Olek »

Київ-Катовіце не 3 а вже 4 рази на тиждень...
ха, змінили дні.. мої рейси скасовані, перебукунг зроблено на інші дні... нормально? хоч би якесь повідомлення надіслали...
кол-центр - не дозвонитися.
Попав я таки на кол-центр :)
Змінив дату 1 из рейсів.
До речі, поки був на лінії, чую, а вони там дискутують, чи можна Львів-Лондон скасованній перекинути на Катовіце-Лондон :) хтось мабуть шукає варіанти :)
gast
Airbus A340
Контактна інформація:

Повідомлення gast »

А теж не дістав ані натяку на зміну розкладу, ні мейлу, ні смс, хоча в них на сайті стоїть "підтверджено" на новий розклад... від п"ятниці...:hot:
Про Кратовіце - це логічно, літом там наших туристів валом і квитки будуть подаватися дорожче ніж до Львова,
залізна економічна логіка... Незрозуміло, для чого весь цирк з Жулянами, коли вони планують залишатися як мінімум
до кінця року на 2 літаках, потім Львів закриють... Так, а коли відкриватимуть, А 320 Віззу урочисто сяде у Львові, привізши туди "тіло" майбутнього міністра транспорту, або й не його, такі люди літають чимось меншим, бізнес класом, проте Н. Казмер і загін журналістів точно привезе, і піде по новій...
Дуже прикро, що так складається, проте як вони й далі мутитимуть з розкладом за місяць до відльту - особисто припиню літати ними і буду на кожному кроці про то баяти... То мабуть самий ефективний спосіб для антиреклами. :evil: :P
Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 20 гостей