Міжнародний аеропорт Львів
- Sentry
- модератор
- Контактна інформація:
Re: Львів аеропорт (IATA: LWO)
Интересный подход к расписанию. 2 в неделю борт по их мнению должен батрачить на Львов, в остальное время - ни ногой. Тоже уверен, что оно поменяется.
Було б класно якби не помінялося. П'ятниця-неділя дуже зручно під вікенд тріпи.
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
П'ятниця-понеділокVictor H писав:Було б класно якби не помінялося. П'ятниця-неділя дуже зручно під вікенд тріпи.

100 очков гриффиндору (то есть мне)
Эрнеста угадал

- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
вгадайте хто наступнийIgoresha писав:100 очков гриффиндору (то есть мне)Эрнеста угадал

- mischko
- A380
- Контактна інформація:
Norwegian жеpopTAB писав:вгадайте хто наступнийIgoresha писав:100 очков гриффиндору (то есть мне)Эрнеста угадал
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
та список генерувати можна досить великий ... flyDubai, Air Arabia, Blue air, easyJet, meridiana, volotea, klm, iberia, ....mischko писав:
Norwegian же
Норвеги да, возможно. Говорили и о Евровингс. Персонально мне еще бы очень хотелось бы увидеть Трансавию в ее базовые аэропорты (да, помню о двусторонних соглашениях, но если раянам можно было открывать Ейндховен, почему Трансавии нет?)mischko писав: Norwegian же
- Heiki
- Airbus A319
- Контактна інформація:
transavavia може й в Амстердам відкриватиIgoresha писав:Норвеги да, возможно. Говорили и о Евровингс. Персонально мне еще бы очень хотелось бы увидеть Трансавию в ее базовые аэропорты (да, помню о двусторонних соглашениях, но если раянам можно было открывать Ейндховен, почему Трансавии нет?)mischko писав: Norwegian же
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
Мрії, мрії ... нам би хоч Візз анонс який свіжий зробив, а то останнє що з того боку було чути - чи буде і їм знижка на напрямки Раяна
Аеропорт проектувався тоді, коли ще були інші уявлення про безпеку. Ближня смуга перекрита через ризики ударної хвилі для людей через скляний фасад споруди і, наскільки я розумію, у вжитку не буде ніколи.popTAB писав:По Львову взагалі дивна історія ... не можуть 50м заасфальтувати для виїзду на Щирецьку; якогось милого перекрили першу смугу - це що, для VIP? Я колись все думав що то для троліка буде, а ні ...
Про виїзд на Щирецьку не знаю.
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
LWIEV - перша смуга була у вжиткку до моменту коли аеропорт придумав власну службу таксі.
Не знаю як було раніше, знаю, що тепер вона не буде у вжитку доти, доки не буде огляду транспорту на під'їзді, якого, ймовірно, [за звичайних обставин] не буде ніколи.popTAB писав:LWIEV - перша смуга була у вжиткку до моменту коли аеропорт придумав власну службу таксі.
В Борисполі теж колись не було рамок на вході (хоча, досвід великих аеропортів показує, що вони самі по собі стають проблемою).
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=wF1Mp3X_g1k[/youtube]
Причина, чому не можна запускати рейс Раянів з Лондона чи інших британських міст. Stag parties накриють місто.
Причина, чому не можна запускати рейс Раянів з Лондона чи інших британських міст. Stag parties накриють місто.
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
попит/пропозиція, приправляємо часом і чекаємо нових цін .... а потім приїжджають 'нєкаториє лічності', і дуже дивуються з львівських цін в порівнянні з північно-східними
LWIEV писав:Аеропорт проектувався тоді, коли ще були інші уявлення про безпеку. Ближня смуга перекрита через ризики ударної хвилі для людей через скляний фасад споруди і, наскільки я розумію, у вжитку не буде ніколи.popTAB писав:По Львову взагалі дивна історія ... не можуть 50м заасфальтувати для виїзду на Щирецьку; якогось милого перекрили першу смугу - це що, для VIP? Я колись все думав що то для троліка буде, а ні ...
Про виїзд на Щирецьку не знаю.
В Кракові перша смуга десь на такій самій відстані, в Варшаві теж. Але там чомусь не закривають. Хоча, якщо подивитись на Ташкент, то там навіть зустрічаючих не пускають в термінал

- artml
- A380
- Контактна інформація:
І тоді подібне відео будуть знімати про ХарківpopTAB писав:попит/пропозиція, приправляємо часом і чекаємо нових цін .... а потім приїжджають 'нєкаториє лічності', і дуже дивуються з львівських цін в порівнянні з північно-східними

- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
Чому ж вас там нема на переговорах, якщо такі мудрі?
в чому саме піар? в тому, що Москаленко написав про участь в перемовинах?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість