а що в Україні є нормальні місця для відпочинку на морі?Bohdan_Lviv писав:Коли літом 2015 року МАУ літали Львів-Одеса, думаю це планувалось, щоб Львівяни на море літали, а по факту більше літали Одесити на вікенд до Львова.Valdys писав:Львів Жуляни не потіснить... про що Ви...
Міжнародний аеропорт Львів
- Heiki
- Airbus A319
- Контактна інформація:
Re: Львів аеропорт (IATA: LWO)
-
- Airbus A319
- Контактна інформація:
Грибівка-КаролінаБугаз-Затока (для масового туриста більш-менш можна знайти варіанти)Heiki писав:а що в Україні є нормальні місця для відпочинку на морі?
А для гурманів - острів Джарилгач біля Скадовську. Ще Кінзбурська коса. Пляжі можуть дати фору Ніссі-біч в Айянапі
Bohdan_Lviv писав:Грибівка-КаролінаБугаз-Затока (для масового туриста більш-менш можна знайти варіанти)Heiki писав:а що в Україні є нормальні місця для відпочинку на морі?
А для гурманів - острів Джарилгач біля Скадовську. Ще Кінзбурська коса. Пляжі можуть дати фору Ніссі-біч в Айянапі
Джарилгач, это только спартанские условия, там ничего особо нет, правда был там в 11ом году, сомневаюсь что что-то сильно изменилось, на пару деньков ещё можно с палаткой, а затока в такой мусорник превратилась, на пару с каролино, давно прекратили туда ездить...
Я років з 2 назад був у Затоці на морі (до цього років з 5 не відвідував вітчизняні курорти точно), з виду наче нормальний готель, басейн, 1 лінія... але більше не хочу.
На головній є новина, що Мотор Січ додав 2 рейси до Львова, тепер 6 на тиждень...
От мені цікаво, ними справді хтось літає?!
те ж саме до Одеси... але там взагалі 2 рейси на день)
Хтось інфу, або особистий досвід має?
- artml
- A380
- Контактна інформація:
Бердянськ нормальний, і решта Приазов'я поблизу. Але з аеропортами там важко, хіба OZH та рейковий автобус з Запоріжжя.Heiki писав:а що в Україні є нормальні місця для відпочинку на морі?
- Sentry
- модератор
- Контактна інформація:
У меня хоть и нет личного опыта, но это единственный вариант для киевлян слетать в Львов в командировку одним днем. Неужели Вы думаете, что такого потока нет? МАУ, к сожалению, адекватного расписания для киевлян не предлагает.Valdys писав:На головній є новина, що Мотор Січ додав 2 рейси до Львова, тепер 6 на тиждень...
Як на мене, так розклад не самий зручний, 10-00 з Києва, 17-50 зі Львова... не так щоб і багато часу на справи. Приліт туди о 11-15, поки з аеропорту 11-30. Назад вже о 17-00 бажано бути в аеропорту.
Я вважаю зручнішим був би трішки раніший виліт з Києва, десь о 9-00 - 9-30, а зі Львова пізніший, десь о 18-30. На рахунок суботи туди можна і не ставити трішки пізніше, як вони зробили, а назад в Неділю можна ще далі посунути, десь на 19-00. Літо, день довгий, Жуляни майже в центрі Києва...
Я вважаю зручнішим був би трішки раніший виліт з Києва, десь о 9-00 - 9-30, а зі Львова пізніший, десь о 18-30. На рахунок суботи туди можна і не ставити трішки пізніше, як вони зробили, а назад в Неділю можна ще далі посунути, десь на 19-00. Літо, день довгий, Жуляни майже в центрі Києва...
Дещо зрозумів, їх Львівський рейс зав'язаний на Запорізькому. Тобто один борт це летить.
Але все рівно 50-70 хв. стояння у Жулянах можна було б зрізати до 30 без проблем, було б бажання)))
ЗП прилітає о 8-50, Львів відлітає о 10
Львів прилітає о 19-10, ЗП летить о 20.
Але все рівно 50-70 хв. стояння у Жулянах можна було б зрізати до 30 без проблем, було б бажання)))
ЗП прилітає о 8-50, Львів відлітає о 10
Львів прилітає о 19-10, ЗП летить о 20.
-
- Airbus A319
- Контактна інформація:
Я літаю, з Києва у Львів та в ОдесуValdys писав:На головній є новина, що Мотор Січ додав 2 рейси до Львова, тепер 6 на тиждень...
Пасажири завжди є. Мінімум 50%, а іноді до 90%
Частина тих самих людей зранку летить туди, а ввечері назад
Мені дуже зручно - о 8 ранку вихожу з дому (район м.Житомирська), а о 8 вечора я вже вдома)
Часу у Львові\Одесі завжди вистачає
Якщо б літало МАУ з Борисполя за цим розкладом і в межах 2000-2500 РТ - їздив би в Бориспіль (до Одеси літають, але там майже завжди ціна 3500)
Якщо буде літати Браво - все одно виберу Моторсіч
Як там Візз у Львові?Починає?Щось дуже обережно,чи не так?
Це єдиний варіант добирання Львів-Маріуполь за 7-8 год загального часу в дорозі.Valdys писав:Дещо зрозумів, їх Львівський рейс зав'язаний на Запорізькому. Тобто один борт це летить.

Чи багато пасажирів Літає зі Львова у Маріуполь через Запоріжжя?
1-2 в місяць думаю)))
МАУ дає десь на 30 хв довший час, але час самого польоту там менший)
На деякі дати МАУ зі Львова у ЗП дає у 2 рази нижчу ціну.
1-2 в місяць думаю)))
МАУ дає десь на 30 хв довший час, але час самого польоту там менший)
На деякі дати МАУ зі Львова у ЗП дає у 2 рази нижчу ціну.
Таке щось пишуть:
"Куди вже дешевше: до США з України відтепер курсуватиме лоукост"
http://svitua.com.ua/news/201703/2921-k ... me-loukost
fanatos писав:Таке щось пишуть:

Пішов бронювати квитки на рейс Львів-Гаваї
Первокурсник-журналист детектедfanatos писав:Таке щось пишуть:

Тільки тих, що я знаю, 4 приклади цього року.Valdys писав:Чи багато пасажирів Літає зі Львова у Маріуполь через Запоріжжя?
1-2 в місяць думаю)))
Завтра перший рейс Wizz після повернення, Романовська буде стрибати так само, як і перед Ryanair, чи трішки менше? )))
Судячи по пресухі з раянами і тим перлам і поведінці Романовської, на місці Візза я б образився на неї)))
Судячи по пресухі з раянами і тим перлам і поведінці Романовської, на місці Візза я б образився на неї)))
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
Видно Візз дуже носом крутив, на відміну від Раяна який зайти хотів, але виставляв фінансові умови в обмін на об'єми перевезень
я думаю Візз ще щось додасть до кінця року, якщо Вроцлав та Берлін нормально підуть.
Плюс їм просто необхідно щось додати, що не перетинається з Раянами.
Плюс їм просто необхідно щось додати, що не перетинається з Раянами.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей