І відразу рейс на Північну Ґамерику. А тут сміялисяpopTAB писав:Норвіжиан? ... але тоді б в Києві кульки не готувались дутиА спрінт і так є

І відразу рейс на Північну Ґамерику. А тут сміялисяpopTAB писав:Норвіжиан? ... але тоді б в Києві кульки не готувались дутиА спрінт і так є
Не думаю, щоб тільки заради оголошення намірів скликали пресу, ще й в двох містах.Labiann писав:один из наибольших, под эту фразу могут попадать не только раяни, и сообщат о намерениях, а не то что уже будут это делать, намерения могут быть разными и при определённых условиях, а не вот прямо сейчас, визы тоже намереваются зайти в Одессу, но при определённых условиях, каких мы знаем, вообщем ждать осталось не сильно долго...
jurkok писав:Не думаю, щоб тільки заради оголошення намірів скликали пресу, ще й в двох містах.Labiann писав:один из наибольших, под эту фразу могут попадать не только раяни, и сообщат о намерениях, а не то что уже будут это делать, намерения могут быть разными и при определённых условиях, а не вот прямо сейчас, визы тоже намереваются зайти в Одессу, но при определённых условиях, каких мы знаем, вообщем ждать осталось не сильно долго...
Inguri писав:в двох містах - це означає, що і літатимуть з двох міст?
і - одного дня - між собою тежInguri писав:в двох містах - це означає, що і літатимуть з двох міст?
Leo express (le.cz)v_volf писав:Хтось може підказати найкращий спосіб добратися зі Львову до Праги приблизно 13.05.17? Шукаю оптимальне рішення ціна/час подорожі, і поки що тільки МАУ дає ОК варіант.
А не краще wizz до Вроцлава, а там вже близько. Напевно босів і автобусів повноleopolis писав:Leo express (le.cz)v_volf писав:Хтось може підказати найкращий спосіб добратися зі Львову до Праги приблизно 13.05.17? Шукаю оптимальне рішення ціна/час подорожі, і поки що тільки МАУ дає ОК варіант.
Автобусів з Вроцлава не повно - я знаю про два рейси в день PolskiBus, може є ще щось 1-2 рази на добу і залізничне сполучення теж не дуже.jurkok писав:А не краще wizz до Вроцлава, а там вже близько. Напевно босів і автобусів повноleopolis писав:Leo express (le.cz)v_volf писав:Хтось може підказати найкращий спосіб добратися зі Львову до Праги приблизно 13.05.17? Шукаю оптимальне рішення ціна/час подорожі, і поки що тільки МАУ дає ОК варіант.
Дякую дуже за відповіді.leopolis писав:Leo express (le.cz)v_volf писав:Хтось може підказати найкращий спосіб добратися зі Львову до Праги приблизно 13.05.17? Шукаю оптимальне рішення ціна/час подорожі, і поки що тільки МАУ дає ОК варіант.
Де Ви такий тариф дістали? Я подивився пошук авто рент, $415 на день - найдешевший варіант.LWIEV писав:В результаті просто взяв машину в оренду в аеропорту Вроцлава, коштувало недорого - біля 25 євро за день + бензин за нову Renault Fluence. Їхати в один бік 4 години через дуже красивий хребет Карконоше в Судетах.
лихо канадская экспедия тарифы выставляет, я чуть не заплакал, а ещё кто-то на это ведётся и предоставляет ссылку как аргумент, Вы конечно жжёте...v_volf писав:Де Ви такий тариф дістали? Я подивився пошук авто рент, $415 на день - найдешевший варіант.LWIEV писав:В результаті просто взяв машину в оренду в аеропорту Вроцлава, коштувало недорого - біля 25 євро за день + бензин за нову Renault Fluence. Їхати в один бік 4 години через дуже красивий хребет Карконоше в Судетах.
expedia.ca
Я брав VW Polo в Іспанії на 5 днів пн-пт за 200 еврів.v_volf писав:Де Ви такий тариф дістали? Я подивився пошук авто рент, $415 на день - найдешевший варіант.LWIEV писав:В результаті просто взяв машину в оренду в аеропорту Вроцлава, коштувало недорого - біля 25 євро за день + бензин за нову Renault Fluence. Їхати в один бік 4 години через дуже красивий хребет Карконоше в Судетах.
expedia.ca
В Польщі є кілька типів фірм, які винаймають авто. Один тип - це міжнародні мережі типуLabiann писав:лихо канадская экспедия тарифы выставляет, я чуть не заплакал, а ещё кто-то на это ведётся и предоставляет ссылку как аргумент, Вы конечно жжёте...v_volf писав:Де Ви такий тариф дістали? Я подивився пошук авто рент, $415 на день - найдешевший варіант.LWIEV писав:В результаті просто взяв машину в оренду в аеропорту Вроцлава, коштувало недорого - біля 25 євро за день + бензин за нову Renault Fluence. Їхати в один бік 4 години через дуже красивий хребет Карконоше в Судетах.
expedia.ca
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість