Valdys писав:Який бюджет Києва?
Київ дав менше 200 млн, а держава щось близько 550.
Доречі підготовка до Євробачення (850 млн) включала всі ті ремонти? Мені здається ні.
А Ви вважаєте нормальним, що ремонти і весь той інший брєд мають бути приурочині чомусь?!
Чого не можна було так зробити раніше, дорогу, метро, набережну? Для цього має рак на горі свиснути?
Хто сюди приїде? Кількість туристів з західних країн дуже мала, якщо поряівняти її з сусідніми столицями з цивілізованого світу.
Те що дала держава - цілком пішло на саму трансляцію, сцену, оренду і т.п. Ціна співставна з попередніми роками у Швеції та Австрії. 20 млн євро- це зовсім не багато. Туристи та делегації що відвідали Київ за цей час залишили приблизно стільки ж.
Не бачу нічого поганого в тому що євробачення чи євро використовyються як стимул щось відкрити. те саме було наприклад у Лондоні до олімпіади, я вже не кажу за бідніші країни - як Південна Африка чи Бразилія. А ось Париж наприклад практично не готувався до Євро-2016, і це відчувалося. Я був там у липні того року- і інфраструктура була досить поганою, починаючи з обох аеропортів.
(Тим більше 200 млн грн- це лише 0,5% міського бюджету. )