WizzAir / Wizz Air (WU/W6) - общая ветка
-
Jakubovsky
- Airbus A318
- Контактна інформація:
Re: WizzAir / Wizz Air (WU/W6) - общая ветка
Цены приятные
а вот стыковка Киев-Катовице-Киев не очень 
В смысле стыковка не приятная?
-
Jakubovsky
- Airbus A318
- Контактна інформація:
посмотри на рейсы из Киева в этот день, и поймешь почему стыковка плохая...
ну или только если ты сам не из Катовиц
ну или только если ты сам не из Катовиц
-
vox
за 30 хв?реєстрація у Візз закінчується строго за 40 хв до вильоту..Pan Am писав:
На практиці також мав квитки на 4-х, 3-є зареєструвались за 3 години до вильоту без проблем, я за 30 хв, ніхто питань і не задавав....
- Pan Am
- Airbus A340
- Контактна інформація:
Ви хочете сказати що реєстрація і починається за 2 год до вильоту? і якщо перед вами 3 людини в черзі і до вильоту 35 хв, Вас не зареєструють? хоча раз на раз не припадає....vox писав:за 30 хв?реєстрація у Візз закінчується строго за 40 хв до вильоту..Pan Am писав:
На практиці також мав квитки на 4-х, 3-є зареєструвались за 3 години до вильоту без проблем, я за 30 хв, ніхто питань і не задавав....
-
Гість
Я не хочу сказати,а знаю,так як часто літаю з Віззейр,що в Жулянах реєстрація починається за 3 години до вильоту, і наприкінці реєстрації(хвилин за 50 до вильоту) туди приходить максимум 3-4 людини,тим паче зазвичай на рейсі працює 3 стійкиPan Am писав:Ви хочете сказати що реєстрація і починається за 2 год до вильоту? і якщо перед вами 3 людини в черзі і до вильоту 35 хв, Вас не зареєструють? хоча раз на раз не припадає....vox писав:за 30 хв?реєстрація у Візз закінчується строго за 40 хв до вильоту..Pan Am писав:
- Собакевич
- A380
- Контактна інформація:
А что, офф-лайн регистрация все еще остается бесплатной?
-
vox
Да,регистрация бесплатная, летел в Лондон,зарегистрировался через интернет, туда и обратно, в Жулянах, когда сдавал багаж на регистрации, девочки сказали что пока регистрироваться он лайн не обязательно, в Жулянах это пока бесплатноСобакевич писав:А что, офф-лайн регистрация все еще остается бесплатной?
Доброго дня.Я та мої рідні часто користуємося послугами вашої авіакомпанії.Скажіть, будь-ласка,чи плануються рейси Львів-Валенсія та Валенсія-Львів?Справа в тому,що у Валенсії та околицях мешкають багато жителів Західної України,які охоче літатимуть цими рейсами.дякую.
Визз в очередной раз порадовал. Нечаянно забронировал не ту дату - позвонил в колл центр - изменили на нужную. Оплатил только услуги колл-центра 80 грн.
Хотя формально могли просить оплатить сбор за изменение.
Приятно сотрудничать с компанией с человеческим лицом

Хотя формально могли просить оплатить сбор за изменение.
Приятно сотрудничать с компанией с человеческим лицом
- uahero
- Airbus A340
- Контактна інформація:
По-моему жителей Западной Украины по всей Испании, Италии, Португалии раскидано небалуйсь.serdenjko писав:Доброго дня.Я та мої рідні часто користуємося послугами вашої авіакомпанії.Скажіть, будь-ласка,чи плануються рейси Львів-Валенсія та Валенсія-Львів?Справа в тому,що у Валенсії та околицях мешкають багато жителів Західної України,які охоче літатимуть цими рейсами.дякую.
-
Hoaxer
- Airbus A330
- Контактна інформація:
і найцікавіще що вони непогано просікають про дисконтні періоди у КЛМ або Люфтів. Я коли позаминулого року два рази в Київ літав через Мюнхен та Франкфурт - 40% паксів були наші заробітчани... нещодавно подруга так само літала люфтами до Києва, була та сама ситуація. Ну і плюс люфтам і клм в тому що їх дисконтні ціни вар*юються від 160€ (з харчуванням і багажем) за 4 (і до 280€...) Ну і вже мовчу про відчуття власної захищеності у позаштатовій ситуації в порівнянні з будь-якою українською АКuahero писав:По-моему жителей Западной Украины по всей Испании, Италии, Португалии раскидано небалуйсь.serdenjko писав:Доброго дня.Я та мої рідні часто користуємося послугами вашої авіакомпанії.Скажіть, будь-ласка,чи плануються рейси Львів-Валенсія та Валенсія-Львів?Справа в тому,що у Валенсії та околицях мешкають багато жителів Західної України,які охоче літатимуть цими рейсами.дякую.
- North_West
- A380
- Контактна інформація:
Hoaxer писав:і найцікавіще що вони непогано просікають про дисконтні періоди у КЛМ або Люфтів. Я коли позаминулого року два рази в Київ літав через Мюнхен та Франкфурт - 40% паксів були наші заробітчани... нещодавно подруга так само літала люфтами до Києва, була та сама ситуація. Ну і плюс люфтам і клм в тому що їх дисконтні ціни вар*юються від 160€ (з харчуванням і багажем) за 4 (і до 280€...) Ну і вже мовчу про відчуття власної захищеності у позаштатовій ситуації в порівнянні з будь-якою українською АКuahero писав:По-моему жителей Западной Украины по всей Испании, Италии, Португалии раскидано небалуйсь.serdenjko писав:Доброго дня.Я та мої рідні часто користуємося послугами вашої авіакомпанії.Скажіть, будь-ласка,чи плануються рейси Львів-Валенсія та Валенсія-Львів?Справа в тому,що у Валенсії та околицях мешкають багато жителів Західної України,які охоче літатимуть цими рейсами.дякую.
Абсолютно согласен, я как-то летел LH WAW-MUC-KBP (просто рейсы LO и VV уже отчалили к тому времени
попросился и меня отправили через FRA, прилетел в Киев на пару часов позже, но главное успел на следующий день всё что запланировал.
-
Гість
Доброго времени суток.
Посвятите, пожалуйста, в тонкости перевоза багажа у WizzAir на рейсе Киев-Венеция-Киев.
За регистрируемый багаж нужно платить или плата уже включена в стоимость билетов?
Заранее спасибо!
Посвятите, пожалуйста, в тонкости перевоза багажа у WizzAir на рейсе Киев-Венеция-Киев.
За регистрируемый багаж нужно платить или плата уже включена в стоимость билетов?
Заранее спасибо!
- North_West
- A380
- Контактна інформація:
- Вкладення
-
- Вот такой вот график у Визза для Модлина) с 18_07_2012
http://www.anna.aero/2012/02/03/heres-something-you-wont-see-anywhere-else-wizz-airs-aircraft-rotation-plans-for-modlin-it-moves-from-warsaw-in-july/ - wizz-air-image-456x375.png (27.19 Кіб) Переглянуто 6755 разів
Народ, кто прилетал визом в Жирону, подскажите, сколько ориентировочно времени занимает паспортный контроль?
- Pan Am
- Airbus A340
- Контактна інформація:
Обычно, у испанцев паспортный занимает очень мало времени... Покажеш куда печать бить и гуляй.... 
Тут просто интересует именно этот рейс. Жирона небольшой аэропорт, а вечером вместе с визом прилетают еще два борта райанов... У нас автобус в Андорру отправляется в 20:00 а официальное время прилета 19:10, надо еще успеть пройти паспортный контроль и забрать лыжи, которые могут сгрузить в последнюю очередь, т.к. это не габаритный багаж.
С другой стороны, смотрел на этот рейс в субботу, вылетел из жулян с задержкой более 20 минут а прилетел даже минут на 6 раньше, так что вроде есть небольшой запас времени даже в случае небольшого опоздания.
С другой стороны, смотрел на этот рейс в субботу, вылетел из жулян с задержкой более 20 минут а прилетел даже минут на 6 раньше, так что вроде есть небольшой запас времени даже в случае небольшого опоздания.
У випадку групового бронювання, як правильно скористуватися з інтернет-реєстрації, якщо не всі пасажири будуть здійснювати подорож?
В моєму випадку, якщо не ввести паспортні дані усіх пасажирів у групі, то неможливо завершити інтернет-реєстрацію.
В моєму випадку, якщо не ввести паспортні дані усіх пасажирів у групі, то неможливо завершити інтернет-реєстрацію.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot] і 1 гість