WizzAir / Wizz Air (WU/W6) - общая ветка

Jakubovsky
Airbus A318
Контактна інформація:

Re: WizzAir / Wizz Air (WU/W6) - общая ветка

Повідомлення Jakubovsky »

Цены приятные :) а вот стыковка Киев-Катовице-Киев не очень :)
SammoLove
Airbus A340
Контактна інформація:

Повідомлення SammoLove »

В смысле стыковка не приятная?
Jakubovsky
Airbus A318
Контактна інформація:

Повідомлення Jakubovsky »

посмотри на рейсы из Киева в этот день, и поймешь почему стыковка плохая...
ну или только если ты сам не из Катовиц :)
Вкладення
Снимок.JPG
vox

Повідомлення vox »

Pan Am писав:
На практиці також мав квитки на 4-х, 3-є зареєструвались за 3 години до вильоту без проблем, я за 30 хв, ніхто питань і не задавав....
за 30 хв?реєстрація у Візз закінчується строго за 40 хв до вильоту..
Pan Am
Airbus A340
Контактна інформація:

Повідомлення Pan Am »

vox писав:
Pan Am писав:
На практиці також мав квитки на 4-х, 3-є зареєструвались за 3 години до вильоту без проблем, я за 30 хв, ніхто питань і не задавав....
Ви хочете сказати що реєстрація і починається за 2 год до вильоту? і якщо перед вами 3 людини в черзі і до вильоту 35 хв, Вас не зареєструють? хоча раз на раз не припадає....
Гість

Повідомлення Гість »

Pan Am писав:
vox писав:
Pan Am писав:
Ви хочете сказати що реєстрація і починається за 2 год до вильоту? і якщо перед вами 3 людини в черзі і до вильоту 35 хв, Вас не зареєструють? хоча раз на раз не припадає....
Я не хочу сказати,а знаю,так як часто літаю з Віззейр,що в Жулянах реєстрація починається за 3 години до вильоту, і наприкінці реєстрації(хвилин за 50 до вильоту) туди приходить максимум 3-4 людини,тим паче зазвичай на рейсі працює 3 стійки
Собакевич
A380
Контактна інформація:

Повідомлення Собакевич »

А что, офф-лайн регистрация все еще остается бесплатной?
vox

Повідомлення vox »

Собакевич писав:А что, офф-лайн регистрация все еще остается бесплатной?
Да,регистрация бесплатная, летел в Лондон,зарегистрировался через интернет, туда и обратно, в Жулянах, когда сдавал багаж на регистрации, девочки сказали что пока регистрироваться он лайн не обязательно, в Жулянах это пока бесплатно
serdenjko
Airbus A318
Контактна інформація:

Повідомлення serdenjko »

Доброго дня.Я та мої рідні часто користуємося послугами вашої авіакомпанії.Скажіть, будь-ласка,чи плануються рейси Львів-Валенсія та Валенсія-Львів?Справа в тому,що у Валенсії та околицях мешкають багато жителів Західної України,які охоче літатимуть цими рейсами.дякую.
khai
A380
Контактна інформація:

Повідомлення khai »

Визз в очередной раз порадовал. Нечаянно забронировал не ту дату - позвонил в колл центр - изменили на нужную. Оплатил только услуги колл-центра 80 грн.
Хотя формально могли просить оплатить сбор за изменение.
Приятно сотрудничать с компанией с человеческим лицом :) :) :)
uahero
Airbus A340
Контактна інформація:

Повідомлення uahero »

serdenjko писав:Доброго дня.Я та мої рідні часто користуємося послугами вашої авіакомпанії.Скажіть, будь-ласка,чи плануються рейси Львів-Валенсія та Валенсія-Львів?Справа в тому,що у Валенсії та околицях мешкають багато жителів Західної України,які охоче літатимуть цими рейсами.дякую.
По-моему жителей Западной Украины по всей Испании, Италии, Португалии раскидано небалуйсь.
Hoaxer
Airbus A330
Контактна інформація:

Повідомлення Hoaxer »

uahero писав:
serdenjko писав:Доброго дня.Я та мої рідні часто користуємося послугами вашої авіакомпанії.Скажіть, будь-ласка,чи плануються рейси Львів-Валенсія та Валенсія-Львів?Справа в тому,що у Валенсії та околицях мешкають багато жителів Західної України,які охоче літатимуть цими рейсами.дякую.
По-моему жителей Западной Украины по всей Испании, Италии, Португалии раскидано небалуйсь.
і найцікавіще що вони непогано просікають про дисконтні періоди у КЛМ або Люфтів. Я коли позаминулого року два рази в Київ літав через Мюнхен та Франкфурт - 40% паксів були наші заробітчани... нещодавно подруга так само літала люфтами до Києва, була та сама ситуація. Ну і плюс люфтам і клм в тому що їх дисконтні ціни вар*юються від 160€ (з харчуванням і багажем) за 4 (і до 280€...) Ну і вже мовчу про відчуття власної захищеності у позаштатовій ситуації в порівнянні з будь-якою українською АК
North_West
A380
Контактна інформація:

Повідомлення North_West »

Hoaxer писав:
uahero писав:
і найцікавіще що вони непогано просікають про дисконтні періоди у КЛМ або Люфтів. Я коли позаминулого року два рази в Київ літав через Мюнхен та Франкфурт - 40% паксів були наші заробітчани... нещодавно подруга так само літала люфтами до Києва, була та сама ситуація. Ну і плюс люфтам і клм в тому що їх дисконтні ціни вар*юються від 160€ (з харчуванням і багажем) за 4 (і до 280€...) Ну і вже мовчу про відчуття власної захищеності у позаштатовій ситуації в порівнянні з будь-якою українською АК

Абсолютно согласен, я как-то летел LH WAW-MUC-KBP (просто рейсы LO и VV уже отчалили к тому времени :mad: ), рейс из Мюнхена опоздал в Варшаву, соответственно я мог опоздать на пересадку на MUC- KBP,
попросился и меня отправили через FRA, прилетел в Киев на пару часов позже, но главное успел на следующий день всё что запланировал.
Гість

Повідомлення Гість »

Доброго времени суток.
Посвятите, пожалуйста, в тонкости перевоза багажа у WizzAir на рейсе Киев-Венеция-Киев.
За регистрируемый багаж нужно платить или плата уже включена в стоимость билетов?
Заранее спасибо!
North_West
A380
Контактна інформація:

Повідомлення North_West »

Вкладення
Вот такой вот график у Визза для Модлина) с 18_07_2012 <br />http://www.anna.aero/2012/02/03/heres-something-you-wont-see-anywhere-else-wizz-airs-aircraft-rotation-plans-for-modlin-it-moves-from-warsaw-in-july/
Вот такой вот график у Визза для Модлина) с 18_07_2012
http://www.anna.aero/2012/02/03/heres-something-you-wont-see-anywhere-else-wizz-airs-aircraft-rotation-plans-for-modlin-it-moves-from-warsaw-in-july/
wizz-air-image-456x375.png (27.19 Кіб) Переглянуто 6468 разів
AlexNc
Airbus A340
Контактна інформація:

Повідомлення AlexNc »

Народ, кто прилетал визом в Жирону, подскажите, сколько ориентировочно времени занимает паспортный контроль?
Pan Am
Airbus A340
Контактна інформація:

Повідомлення Pan Am »

Обычно, у испанцев паспортный занимает очень мало времени... Покажеш куда печать бить и гуляй.... :smile:
AlexNc
Airbus A340
Контактна інформація:

Повідомлення AlexNc »

Тут просто интересует именно этот рейс. Жирона небольшой аэропорт, а вечером вместе с визом прилетают еще два борта райанов... У нас автобус в Андорру отправляется в 20:00 а официальное время прилета 19:10, надо еще успеть пройти паспортный контроль и забрать лыжи, которые могут сгрузить в последнюю очередь, т.к. это не габаритный багаж.

С другой стороны, смотрел на этот рейс в субботу, вылетел из жулян с задержкой более 20 минут а прилетел даже минут на 6 раньше, так что вроде есть небольшой запас времени даже в случае небольшого опоздания.
Krakowite
A380
Контактна інформація:

Повідомлення Krakowite »

У випадку групового бронювання, як правильно скористуватися з інтернет-реєстрації, якщо не всі пасажири будуть здійснювати подорож?

В моєму випадку, якщо не ввести паспортні дані усіх пасажирів у групі, то неможливо завершити інтернет-реєстрацію.
Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей