за 30 хв?реєстрація у Візз закінчується строго за 40 хв до вильоту..Pan Am писав:
На практиці також мав квитки на 4-х, 3-є зареєструвались за 3 години до вильоту без проблем, я за 30 хв, ніхто питань і не задавав....
Ви хочете сказати що реєстрація і починається за 2 год до вильоту? і якщо перед вами 3 людини в черзі і до вильоту 35 хв, Вас не зареєструють? хоча раз на раз не припадає....vox писав:за 30 хв?реєстрація у Візз закінчується строго за 40 хв до вильоту..Pan Am писав:
На практиці також мав квитки на 4-х, 3-є зареєструвались за 3 години до вильоту без проблем, я за 30 хв, ніхто питань і не задавав....
Я не хочу сказати,а знаю,так як часто літаю з Віззейр,що в Жулянах реєстрація починається за 3 години до вильоту, і наприкінці реєстрації(хвилин за 50 до вильоту) туди приходить максимум 3-4 людини,тим паче зазвичай на рейсі працює 3 стійкиPan Am писав:Ви хочете сказати що реєстрація і починається за 2 год до вильоту? і якщо перед вами 3 людини в черзі і до вильоту 35 хв, Вас не зареєструють? хоча раз на раз не припадає....vox писав:за 30 хв?реєстрація у Візз закінчується строго за 40 хв до вильоту..Pan Am писав:
Да,регистрация бесплатная, летел в Лондон,зарегистрировался через интернет, туда и обратно, в Жулянах, когда сдавал багаж на регистрации, девочки сказали что пока регистрироваться он лайн не обязательно, в Жулянах это пока бесплатноСобакевич писав:А что, офф-лайн регистрация все еще остается бесплатной?
По-моему жителей Западной Украины по всей Испании, Италии, Португалии раскидано небалуйсь.serdenjko писав:Доброго дня.Я та мої рідні часто користуємося послугами вашої авіакомпанії.Скажіть, будь-ласка,чи плануються рейси Львів-Валенсія та Валенсія-Львів?Справа в тому,що у Валенсії та околицях мешкають багато жителів Західної України,які охоче літатимуть цими рейсами.дякую.
і найцікавіще що вони непогано просікають про дисконтні періоди у КЛМ або Люфтів. Я коли позаминулого року два рази в Київ літав через Мюнхен та Франкфурт - 40% паксів були наші заробітчани... нещодавно подруга так само літала люфтами до Києва, була та сама ситуація. Ну і плюс люфтам і клм в тому що їх дисконтні ціни вар*юються від 160€ (з харчуванням і багажем) за 4 (і до 280€...) Ну і вже мовчу про відчуття власної захищеності у позаштатовій ситуації в порівнянні з будь-якою українською АКuahero писав:По-моему жителей Западной Украины по всей Испании, Италии, Португалии раскидано небалуйсь.serdenjko писав:Доброго дня.Я та мої рідні часто користуємося послугами вашої авіакомпанії.Скажіть, будь-ласка,чи плануються рейси Львів-Валенсія та Валенсія-Львів?Справа в тому,що у Валенсії та околицях мешкають багато жителів Західної України,які охоче літатимуть цими рейсами.дякую.
Hoaxer писав:і найцікавіще що вони непогано просікають про дисконтні періоди у КЛМ або Люфтів. Я коли позаминулого року два рази в Київ літав через Мюнхен та Франкфурт - 40% паксів були наші заробітчани... нещодавно подруга так само літала люфтами до Києва, була та сама ситуація. Ну і плюс люфтам і клм в тому що їх дисконтні ціни вар*юються від 160€ (з харчуванням і багажем) за 4 (і до 280€...) Ну і вже мовчу про відчуття власної захищеності у позаштатовій ситуації в порівнянні з будь-якою українською АКuahero писав:По-моему жителей Западной Украины по всей Испании, Италии, Португалии раскидано небалуйсь.serdenjko писав:Доброго дня.Я та мої рідні часто користуємося послугами вашої авіакомпанії.Скажіть, будь-ласка,чи плануються рейси Львів-Валенсія та Валенсія-Львів?Справа в тому,що у Валенсії та околицях мешкають багато жителів Західної України,які охоче літатимуть цими рейсами.дякую.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей