1. Ні добрий день ні до побачення. В прямому смислі.Glucker писав:А в чому полягає неадекватність українських прикордонників? Не хотіли випускати з України? Чи не хотіли впускати в Україну власників паспортів з двоголовою куркою на обкладинці?Rainbow писав:Ой не пиз..ь (с) Лесь Менше дивіться 1+1.nik-dem писав: Зараз поїздка у Москву для українців може завершитись непередбачувано.![]()
Був я Москві цього року. Російські погранці не випендрюються, на відміну від наших. Я особисто розмовляв українською коли дзвонив додому в людних місцях. Ніхто на мене накидався. Навіть мій паспорт, у якому виданий у Львівській області, нікого не конфузив. Скільки знайомих не їздили в Росію, нікому фейс не били. Більше того всі(!) в один голос жаліються на українських прикордонників.
2. Придираються до всього чого можна. В притул до того що розказують що це не мінеральна вода, а горілка.
3. Подвійна перевірка. Коли я летів, другий раз старшина з прикордонної служби чогось переглядав документи пасажирів.
4. Прискіплива перевірка багажу. Навіть в Ізраїлі такого маразму немає, хоча так спецслужби взагалі чокнуті.