трансфер Львів - Аеропорт Катовіце (Пижовіце) -Львів
Re: трансфер Львів - Аеропорт Катовіце (Пижовіце) -Львів
В кінці січня вже забронював місця в даному трансфері, відправлятиметься, він як повідомив мене оператор при резервуванні, в 18:00 і прибуватиме орієнтовно в 01:30. Про 5-6 годин в дорозі, я можу судити по попередніх користуваннях цим трансфером, і хоча оператором мені було задекларовано подорож в 8 годин. Щодо зворотньої подорожі, потрібно буде уточнювати в перевізника до Катовіце, станом на жовтень це було 11 : 30
-
- Airbus A318
- Контактна інформація:
вы по этому телефону звонили ? 38 093 839 99 99ukrbuggy писав:В кінці січня вже забронював місця в даному трансфері, відправлятиметься, він як повідомив мене оператор при резервуванні, в 18:00 і прибуватиме орієнтовно в 01:30. Про 5-6 годин в дорозі, я можу судити по попередніх користуваннях цим трансфером, і хоча оператором мені було задекларовано подорож в 8 годин. Щодо зворотньої подорожі, потрібно буде уточнювати в перевізника до Катовіце, станом на жовтень це було 11 : 30
-
- Airbus A318
- Контактна інформація:
Только что позвонил уточнил. Из Кракова в 11:30 во Львове в 18:00 ( возможны опоздания) . Цена конечно аховая ,зависит от сроков бронирования ,если заказывать за две недели то 45 евро
Мне в Донецк добираться , так что если день перекантоватся в Катовице (после утреннего рейса из Рима) ,потом Виззом до Киева, оттуда в Донецк на поезде утром с пересадкой в Днепре и то выходит 300 гривен на 150 гр. дешевле чем такой трансфер .

Мне в Донецк добираться , так что если день перекантоватся в Катовице (после утреннего рейса из Рима) ,потом Виззом до Киева, оттуда в Донецк на поезде утром с пересадкой в Днепре и то выходит 300 гривен на 150 гр. дешевле чем такой трансфер .

В моєму варіанті виїзду із Львова - це оптимальний варіант автобусного трансферу, з поєднанням ціна - якість, який обійшовся мені в 25Е на кінець січня без врахування знижки. Прямий маршрут, без зайвих зупинок та пересадок. А якщо розглядати варіант з пересадками, в тому випадку можна добратися ще дешевше з Катовіце до України, а саме Wizz bus до Краківського вокзалу (приблизно 3 Е), електропоїздом по маршруту Краків - Перемишль ( приблизно 8 Е) за умови користування третім класом вагону, з Перемишля до пограничного переходу "Медика" автобус (приблизно 3 Е), згодом пішим переходом переходите на Українську сторону в КПП "Шегині" від кордону до ЖД вокзалу Львова йде маршрутний автобус вартістю 1,2 Е. І того всього 15,2 що приблизно дорівнює 150 грн. Якщо розглядати варіант авіа рейсу Wizz Air до Києва та + 1000 грн до Львова "Аеросвітом" явно дешевше не виходить. Існують ще дешевші варіанти - наприклад автостоп. Так можна зробити висновки що існує маса варіантів добратися з Аеропорту Катовіце - Пижовіце до України, всі вони конкурують між собою - а в результаті обирати нам пасажирам.
Как-то очень дешево. Я таких цен не видел. Всё начиная от 7 Е.ukrbuggy писав:Wizz bus до Краківського вокзалу (приблизно 3 Е)
-
- Airbus A318
- Контактна інформація:
уточнение к моему предыдущему посту : трансфер осуществляется из Аэропорта Катовице а не из Кракова конечно.
PS А никто не знает о том какие еще автобусы из Катовиц до Львова идут ?
конечно каждый выбирает что для него удобнее .Я бы может тоже бы поехал на этом автобусе , но я все равно не успевал бы на донецкий поезд. Но цена все равно явно завышена .ukrbuggy писав: існує маса варіантів добратися з Катовіце , всі вони конкурують між собою - а в результаті обирати нам пасажирам.
PS А никто не знает о том какие еще автобусы из Катовиц до Львова идут ?
Вітання всім учасникам даного форуму.
За інформацією від наших постійних клієнтів нам адміністрації трансферу Львів - Катовіце - Львів стало відомо що на цьому форумі йде обговорення наших послуг, а саме однієї із них - перевезення авіапасажирів з Львова до Аеропорту Катовіце (Пижовіце) і в зворотньому напрямку. І з метою точного і всебічного інформування авіапасажирів і можливо наших потенційних клієнтів зареєструвались на даному форумі і готові відповісти та всі звернення і питання стосовного наших послуг, вислухати та прийняти до уваги всі скарги та зауваження.
Приємних подорожей.
Адміністрація Трансферу Voyage - UA
За інформацією від наших постійних клієнтів нам адміністрації трансферу Львів - Катовіце - Львів стало відомо що на цьому форумі йде обговорення наших послуг, а саме однієї із них - перевезення авіапасажирів з Львова до Аеропорту Катовіце (Пижовіце) і в зворотньому напрямку. І з метою точного і всебічного інформування авіапасажирів і можливо наших потенційних клієнтів зареєструвались на даному форумі і готові відповісти та всі звернення і питання стосовного наших послуг, вислухати та прийняти до уваги всі скарги та зауваження.
Приємних подорожей.
Адміністрація Трансферу Voyage - UA
-
- Airbus A318
- Контактна інформація:
Выложите маршрут,расписание,цены.
-
- Airbus A318
- Контактна інформація:
Гляньте что нашел http://www.wizz-bus.com/ua/
Название сайта заценили ?
если не врут трансфер Пыжовице - Катовице ( в оба конца) 10 Zl .

если не врут трансфер Пыжовице - Катовице ( в оба конца) 10 Zl .
- dubno
- Airbus A320
- Контактна інформація:
Щось на тому сайті немає нічого про рейс зі Львова. Лише по Польщі, в чому тоді фішка? звичайна тур агенція...Гляньте что нашел http://www.wizz-bus.com/ua/![]()
dubno писав:Щось на тому сайті немає нічого про рейс зі Львова. Лише по Польщі, в чому тоді фішка? звичайна тур агенція...Гляньте что нашел http://www.wizz-bus.com/ua/![]()
Ми в жодному разі не позиціонували себе як трансфер WizzBus, ми є однією з компаній, яка разом з WizzBus здійснють трансферні перевезення в Аеропорт Катовіце (Пижовіце) і в зворотньому напрямку. Проте ми є однією ліцензованою компанією, яка здійснює такі перевезення на територію України. До туристичного бізнесу наша компанія також жодного відношення не має!!!, хоча наші послуги продаються рядом туристичних компаній України, з відповідною націнкою цих компаній.
Доброго Вам часу доби!Sergiy Dn.Ua писав:Выложите маршрут,расписание,цены.
Станом на 14.01 розклад руху трансферу Львів – Катовіце, залежить від пори року та типу транспортного засобу та типу трансферу ( загальний чи приватний), і є наступним: з Львівського аеропорту трансфер відправляється в 18:00 прибуває в Катовіце в 02:00( згідно з графіку), але в реальності прибуваємо швидше в 00:00 – 00:30. Затримки в русі можуть бути спричиненні будівництвом доріг в Польщі, або затримками на кордоні, які можуть бути пов’язані з порушенням митних або прикордонних правил одним із пасажирів. Максимальні затримки на кордоні (1 год).
Повернення трансферу з Катовіце відбувається в 11:30 і прибуває до Львова в 20:30 (за розкладом).
Вартість трансферу залежить від терміну бронювання, дати бронювання та типу транспортного засобу і становить від 3 до 45 Е. Для туристичних компаній, бізнес структур, готелів та постійних клієнтів є розроблена система знижок та бонусів.
Бронювання до 15 лютого 2011 року можливо здійснити за телефоном 00 38 093 839 99 99 або в представника компанії.
З 15 лютого бронювання та оплату можна здійснити на сайті компанії www.voyage-ua.com або в компаніях партнерів з виключного переліку.
З 01.07.2011(прогнозовано) через систему експрес платежів «I-box».
Всі пасажири на час подорожі застраховані від нещасних випадків на транспорті. Додатково може бути запропоноване страхування від затримок в русі транспорту ( в тому числі і затримках на кордонах)
На 2011 року компанія планує відкриття нових напрямки трансферів
-
- Airbus A318
- Контактна інформація:
Прилетаю в Катовице в 10:40 а автобус отправляется в 11:30 . Как думаете ,есть риск опоздать ?
если самолёт прилетит вовремя, то скорее всего не опоздаетеSergiy Dn.Ua писав:Прилетаю в Катовице в 10:40 а автобус отправляется в 11:30 . Как думаете ,есть риск опоздать ?
Пане Сергій, в разі бронювання з вказанням Вашого Прізвище, і при передоплаті трансферу, навіть за умови запізнення літака, не більше як на 1(одну) годину, трансфер буде очікувати Вас на звичному місці біля Терміналу "А". Трансфер відправляється за умови присутності в автобусі всіх замовників, тобто година відправлення 11: 30 є орієнтовною, як що у випадку пасажири, зокрема і з Римського рейсу, як у Вашому випадку, прибудуть до автобуса раніше, і це будуть всі, які здійснювали бронювання, в такому випадку ми не вбачаємо потреби очікувати саме 11: 30, що відправитись. Проте як правило бувають зміщення у графіку у сторону пізнішого відправлення 12:00 (в кожному окремому випадку час може змінюватись), пов'язано це з можливими пасажирами трансферу, які прилітають більш пізнішим Рейсом W6 102 Лондон - Катовіце, або відсторочення трансферу можливе із за запізнення Римського рейсу (з причини більш детальної перевірки саме громадян України, які подорожують Римським рейсом) Загалом нашим трансфером, як правило користуються пасажири наступних Рейсів: Дортмунд, Лондон, Мілан, Париж, Рим та у деяких випадках пасажири Мадридського рейсу.Sergiy Dn.Ua писав:Прилетаю в Катовице в 10:40 а автобус отправляется в 11:30 . Как думаете ,есть риск опоздать ?
Додатково, маючи нагоду, хочу наголосити, що особам, які не здійснювали бронювання трансферу, навіть за умови наявності вільних місць буде відмовлено в трансфері.
З повагою
адміністрація Voyage-UA
Дозволю собі поставити під сумнів це твердженя. У травні я літав до Катовіце, а далі їхав мінібусом (тим, що з лого ВіззЕйр) до Кракова. У зворотній бік зручнішим за роскладом був бус Carpolonia, який я завчасно оплатив, вказавши прізвище і телефон. На автовокзал я прийшов за 8 хвилин до відправлення--бусу в розкладі нема. Питаю в касі--де бус? Кажуть--чекайте на 10й платформі. Йду туди--стоять якісь люди ("наші"). Думаю--ок, почекаю. Проходить 10 хвилин--бусу нема, а люди сіли в зовсім інший бус, якого вони і чекали. Кортчше, після 35 хвилин очікування, неодноразових запитань в касі "де бус?", відповідей "чекайте", "він запізнюється", "зараз буде", мені врешті решт повідомили, що бус давно поїхав, а на нього запізнився. Навіщо в мене питали номер телефону--не знаю. Але повернули в касі гроші (була добра касирша). Поїхав на таксі в Пижовіце. Потім написав мейлом скаргу в Карполонія. Отримав відповідь: "Бус поїхав вчасно за роскладом, в ньому були інші пасажири, ви запізнилися, вам не повинні були повертати гроші".Voyage.UA писав:Пане Сергій, в разі бронювання з вказанням Вашого Прізвище, і при передоплаті трансферу, навіть за умови запізнення літака, не більше як на 1(одну) годину, трансфер буде очікувати Вас на звичному місці біля Терміналу "А". Трансфер відправляється за умови присутності в автобусі всіх замовників, тобто година відправлення 11: 30 є орієнтовною, як що у випадку пасажири, зокрема і з Римського рейсу, як у Вашому випадку, прибудуть до автобуса раніше, і це будуть всі, які здійснювали бронювання, в такому випадку ми не вбачаємо потреби очікувати саме 11: 30, що відправитись. Проте як правило бувають зміщення у графіку у сторону пізнішого відправлення 12:00 (в кожному окремому випадку час може змінюватись), пов'язано це з можливими пасажирами трансферу, які прилітають більш пізнішим Рейсом W6 102 Лондон - Катовіце, або відсторочення трансферу можливе із за запізнення Римського рейсу (з причини більш детальної перевірки саме громадян України, які подорожують Римським рейсом) Загалом нашим трансфером, як правило користуються пасажири наступних Рейсів: Дортмунд, Лондон, Мілан, Париж, Рим та у деяких випадках пасажири Мадридського рейсу.Sergiy Dn.Ua писав:Прилетаю в Катовице в 10:40 а автобус отправляется в 11:30 . Как думаете ,есть риск опоздать ?
Додатково, маючи нагоду, хочу наголосити, що особам, які не здійснювали бронювання трансферу, навіть за умови наявності вільних місць буде відмовлено в трансфері.
З повагою
адміністрація Voyage-UA
Тому, при великому запізненні літака, можливо, доведеться шукати інший бус. Утім пильнуйте, коли поїдете назад.
AlexK писав:Дозволю собі поставити під сумнів це твердженя. У травні я літав до Катовіце, а далі їхав мінібусом (тим, що з лого ВіззЕйр) до Кракова. У зворотній бік зручнішим за роскладом був бус Carpolonia, який я завчасно оплатив, вказавши прізвище і телефон. На автовокзал я прийшов за 8 хвилин до відправлення--бусу в розкладі нема. Питаю в касі--де бус? Кажуть--чекайте на 10й платформі. Йду туди--стоять якісь люди ("наші"). Думаю--ок, почекаю. Проходить 10 хвилин--бусу нема, а люди сіли в зовсім інший бус, якого вони і чекали. Кортчше, після 35 хвилин очікування, неодноразових запитань в касі "де бус?", відповідей "чекайте", "він запізнюється", "зараз буде", мені врешті решт повідомили, що бус давно поїхав, а на нього запізнився. Навіщо в мене питали номер телефону--не знаю. Але повернули в касі гроші (була добра касирша). Поїхав на таксі в Пижовіце. Потім написав мейлом скаргу в Карполонія. Отримав відповідь: "Бус поїхав вчасно за роскладом, в ньому були інші пасажири, ви запізнилися, вам не повинні були повертати гроші".Voyage.UA писав:Пане Сергій, в разі бронювання з вказанням Вашого Прізвище, і при передоплаті трансферу, навіть за умови запізнення літака, не більше як на 1(одну) годину, трансфер буде очікувати Вас на звичному місці біля Терміналу "А". Трансфер відправляється за умови присутності в автобусі всіх замовників, тобто година відправлення 11: 30 є орієнтовною, як що у випадку пасажири, зокрема і з Римського рейсу, як у Вашому випадку, прибудуть до автобуса раніше, і це будуть всі, які здійснювали бронювання, в такому випадку ми не вбачаємо потреби очікувати саме 11: 30, що відправитись. Проте як правило бувають зміщення у графіку у сторону пізнішого відправлення 12:00 (в кожному окремому випадку час може змінюватись), пов'язано це з можливими пасажирами трансферу, які прилітають більш пізнішим Рейсом W6 102 Лондон - Катовіце, або відсторочення трансферу можливе із за запізнення Римського рейсу (з причини більш детальної перевірки саме громадян України, які подорожують Римським рейсом) Загалом нашим трансфером, як правило користуються пасажири наступних Рейсів: Дортмунд, Лондон, Мілан, Париж, Рим та у деяких випадках пасажири Мадридського рейсу.Sergiy Dn.Ua писав:Прилетаю в Катовице в 10:40 а автобус отправляется в 11:30 . Как думаете ,есть риск опоздать ?
З повагою
адміністрація Voyage-UA
Тому, при великому запізненні літака, можливо, доведеться шукати інший бус. Утім пильнуйте, коли поїдете назад.
На дане повідомлення, нам Важко судити, оскільки до Карполонія наша компанія ніякого відношення не має. Лого Wizz Air на наших машинах відсутнє (оскільке розміщення реклами Візів не погодження в договорі і недуже схвально приймається іншими авіакомпаніями) Щодо відправлення наших машин ми зі всією відповідальністю перед пасажирами повідомляємо їм про час та місце відправлення у кожному конкретному випадку, разом із кодом трансферу, на е-mail - обов'язково!!! і на мобільний телефон по SMS(як додаткова послуга.) Всім пасажирам разом з інструкціями надсилаються номер телефону водія з яким без проблем можна зконтактуватись і отримати всю необхідну Вам інформацію. За умови Вашого запізнення з Вами зв'яжиться водій ( по телефону, який Ви надаєте під час реєстрації) і уточнить чи підтверджуєте ви намір використання нашого трансферу.
З Повагою
Адміністрація Voyage - UA
Доброго дня!
Конкретне питання: треба добратися зі Львова в аеропорт Катовіце 19 березня, виліт в 6 ранку. Де і по чому бронювати/купувати квиток на автобус, виключно в напрямку "туди"?
Посилання, які давали в темі, відповіді не дають.
Дякую.
Конкретне питання: треба добратися зі Львова в аеропорт Катовіце 19 березня, виліт в 6 ранку. Де і по чому бронювати/купувати квиток на автобус, виключно в напрямку "туди"?
Посилання, які давали в темі, відповіді не дають.
Дякую.
вище ж телефони написані
Я зараз не в Україні, хотіла через сайт замовити, а він неробочий.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей