нужны КВС B 737 NG

Загальний авіафорум
tarzan90
Airbus A319
Контактна інформація:

Re: нужны КВС B 737 NG

Повідомлення tarzan90 »

Hoaxer писав:
E-145 писав:
Madcat писав:Саня давай в летчиков-налетчиков будем переучиваться???
и меня возьмите!симуляторы поднадоели, реального неба хочется
мені сімулятор опанувати... скільки не намагався, а нормально сісти ніяк не вдається. Та що там сісти, втримати задану траекторію... ці постійні відхилення вліво-вправо псують все :evil:
Прошу прощения, а где можно симулятор скачать?
Madcat
Airbus A340
Контактна інформація:

Повідомлення Madcat »

Зайдите на любой Торрент портал и скачайте!Или вот:http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=651845
Flyman
Airbus A320
Контактна інформація:

Повідомлення Flyman »

Hoaxer писав: наскільки я зрозумів - клавою ніяк? треба постійно джойстиком "балансувати" ?
найпростіший приклад (з важкими літаками, з легкими такого в мене не відбувається) - після вирулювання на зліт ніяк не можливо вирівняти літак, аби він без похибки в кілька градусів не косив ліворуч чи праворуч. Теоретично клавіатурою коригувати штурвал точніше ніж двойстиком, чому це відбувається?

в мене є пс3, там юсб джойстик, спробую сьогодні...
Літаю на "клавіатурі" і більш-менш нормально відбувається посадка. Також ще залежить (принаймні з мого досвіду) від виробника моделі. Два 737-800 від різних авторів мають різну "чутливість" до керування.

До речі, на чому літаєте?

P.S. у мене 737-400 (не пам'ятаю чия збірка) вмикає реверс ще в повітрі :alen:
Hoaxer
Airbus A330
Контактна інформація:

Повідомлення Hoaxer »

Flyman писав: Літаю на "клавіатурі" і більш-менш нормально відбувається посадка. Також ще залежить (принаймні з мого досвіду) від виробника моделі. Два 737-800 від різних авторів мають різну "чутливість" до керування.

я намагався на "стандартних" 737-800 та аеробусі що входять до MsFlySimX, без модифікацій. Зараз піду ще спробую)
viro
A380
Контактна інформація:

Повідомлення viro »

Обратите внимание, что Бобикам платят больше чем Арбузникам. С чего бы это? На Боба переучится проще, штурвальный самолет, то се, с советского на раз-два. А вот на флайтсимуляторный Арбуз - там же ваще своя философия. Ну рынок все расставляет. Кстати с первого апреля вступили новые ограничения ИКАО по знанию английского языка. Там жестяк ужесточился еще сильнеее. Следовательно зарплата пилотиков, которые проходят по нормалм, увеличится. Чистого неба.
Hoaxer
Airbus A330
Контактна інформація:

Повідомлення Hoaxer »

Flyman писав:
Hoaxer писав: наскільки я зрозумів - клавою ніяк? треба постійно джойстиком "балансувати" ?
найпростіший приклад (з важкими літаками, з легкими такого в мене не відбувається) - після вирулювання на зліт ніяк не можливо вирівняти літак, аби він без похибки в кілька градусів не косив ліворуч чи праворуч. Теоретично клавіатурою коригувати штурвал точніше ніж двойстиком, чому це відбувається?

в мене є пс3, там юсб джойстик, спробую сьогодні...
Літаю на "клавіатурі" і більш-менш нормально відбувається посадка. Також ще залежить (принаймні з мого досвіду) від виробника моделі. Два 737-800 від різних авторів мають різну "чутливість" до керування.

дуже вдячний за пораду про джойстик - не порівняти просто з клавою! мій попередній досвід з МсФ.Х пішов на смітник:) з джойстиком з 7 спроби ідеально перегнав 737-800 з Борисполя в Жуляни!!! :plane:
E-145
A380
Контактна інформація:

Повідомлення E-145 »

я учора ізвращався: 747 у Жуляни погнав, але все ж таки посадив нормально, хоча і за смугу прокотився
Flyman
Airbus A320
Контактна інформація:

Повідомлення Flyman »

E-145 писав:я учора ізвращався: 747 у Жуляни погнав, але все ж таки посадив нормально, хоча і за смугу прокотився
747 дефолтний?
E-145
A380
Контактна інформація:

Повідомлення E-145 »

ну да. да то мені робити не було чого, взагалі, я на Ембріоні літаю
Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей