Летим во Львов. Как?
Re: Летим во Львов. Как?
нема візза на них! 

- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
100500!!!VALweb писав:пане shteker, львівська кава - це не напій, а релаксоване відчуття приємного
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
Одна надія на Хорса ... може людську ціну поставлять, хоча хто їх пустить на дугласах на обрізану полосу?VALweb писав:нема візза на них!
Re: Львів аеропорт (IATA: LWO)
Да я не о билетах вел речь, а о постройке и готовности к Евро-2012. ЗА билеты информация будет уточнена непосредственно у кассира лично мною в этот понедельник.Gibon писав:Поиграйтесь с датами на сайте Днипроавиа, например 26.02-28.02 1140 грн RT.shteker писав:цікаво було б послухати думки беспосерредньо працівників LWO, щось не дуже вірю я офіційним ЗМІ
И посмотрите раздельно билеты туда и обратно-на многие даты цена 556 грн OW, билеты по этой цене есть начиная с 19.02.
зазвичай у Львів їдуть, шоби по кладовищам та музеям пошастати..... але, я туди їздим просто щоб пожити у цьому прекрасному місті. Так би мовити, насититись тим духом, тою атмосферою. перші два дні я роздуплявся, що там і до чого, останні 3 я святкував різдво і свято Пампуха. Паралельно деякі музеї обійшов. Але не побував у замках та на кладовищах. У замках холодно, на кладовищах слизько. Крім того, я ще встиг познайомитися із місцевими, з якими приємно було проводити час. Я б і місяць там пожив.popTAB писав:Розкажіть, а що можна у Львові робити 5 днів?
де я писав, що то напій??VALweb писав:пане shteker, львівська кава - це не напій, а релаксоване відчуття приємного
В общем так скажу, на даный момент есть у меня человек из Днепра. Не то чтобы он направо и на лево разбрасывается своей возможностью организовать билет за дешево, но, если организовать группу как минимум человек 5, то думаю, что он согласится организовать билеты так, чтобы и ему было хорошо и нам выгодно.
И это не будет часто делатся, онведь тоже рискует, но пару раз в году, думаю, можно будет договорится.
Я вообще мог за 300 грн в один конец полететь в этом году, в начале января, но, я уже купил билет за 600, а потом узнал, что он способен там чегото подшаманить и удешевить билет.
И это не будет часто делатся, онведь тоже рискует, но пару раз в году, думаю, можно будет договорится.
Я вообще мог за 300 грн в один конец полететь в этом году, в начале января, но, я уже купил билет за 600, а потом узнал, что он способен там чегото подшаманить и удешевить билет.
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
Re: Львів аеропорт (IATA: LWO)
Поважаю людей, що цінують не мури та хавчик, а тих хто живе, себто місцеву публіку. З мене кава у Львовіshteker писав:Крім того, я ще встиг познайомитися із місцевими, з якими приємно було проводити час. Я б і місяць там пожив.

із задоволенням при першій же можливості прибуду! Десь літом хочу.
Вибачаюсь за запізнення. Я обіцяв надати інфо, щото перельоту KBP-LWO. Враховувалися наступні фактори: замовлення білету не раніше, ніж за 1,5 тижня до вильоту; без зміни дати, прізвища та відшкодування за повернення. В один кінець - 723,07 Грн. Дпіпроавіа.
Запитав у Кийавіа, при тих же обставинах, але лише електронним листом (було зачинено контору, але листом відповіли досить скоро) - 1234 грн. Скайсканнеру ніколи не довіряв, чого і вам не рекомендую.
Запитав у Кийавіа, при тих же обставинах, але лише електронним листом (було зачинено контору, але листом відповіли досить скоро) - 1234 грн. Скайсканнеру ніколи не довіряв, чого і вам не рекомендую.
в один бік то несерьозно. Який там раундтріп з усім зборами виходить?
Ну зайдите же на сайт Днеправиа, 550 грн в одну сторону, можно купить за неделю.
Тариф RT равен двум OW. Но дешевых OW больше чем RT на ближайшие даты.
В чем проблема то?
Тариф RT равен двум OW. Но дешевых OW больше чем RT на ближайшие даты.
В чем проблема то?
Хорс на апрель: 1 X (tariff: UAH 1422.00 + airport tax: UAH 77.85) + VAT 20%: UAH 299.97 = UAH 1799.82 

Gibon, на ближайшую неделю самое дешевое в одну сторону 1204 грн.
Ну все правильно.
Я же писал за неделю, т.е. за семь дней.
Вот сегодня 17.02, с 24.02 есть рейсы по 532 грн.
Когда я писал предыдущий свой пост 12.02, то тогда аналогичные тарифы были с 19.02.
Я же писал за неделю, т.е. за семь дней.
Вот сегодня 17.02, с 24.02 есть рейсы по 532 грн.
Когда я писал предыдущий свой пост 12.02, то тогда аналогичные тарифы были с 19.02.
Gibon, смотрю на 21-ое, цена 1204 грн. в одну сторону
да они там как то крутят!! эксперимента ради, я тут давеча несколько дней позаходил на сайт Днепряков...при этом. я выбирал одну и ту же дату и условия полета.... с каждым разом цена была разной....
гость из будущего?Gibon писав:Вот сегодня 17.02, с 24.02 есть рейсы по 532 грн.

весело....
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
Не вкурю, чому Дніпросвіт не поставить тариф в 3500грв між києвом та львовом, якщо при зараз і так повні Ембріончики літають? Сьогодні зранку було вільне тільки одне місце
Ну ошибся я с датой. Не обессудьтеVALweb писав:гость из будущего?Gibon писав:Вот сегодня 17.02, с 24.02 есть рейсы по 532 грн.

Все промо-тарифы у Днеправиа доступны от 7 дней до вылета.
Но это же не значит, что на все рейсы есть места по такому тарифу.
И не повод кричать что Днеправиа возит не меньше, чем за 1300 грн в одну сторону.
Хочешь дешевле-покупай заранее.
Киев-Львов как по мне дороговато и за 560 грн, а вот в Севастополь, Ужгород или допустим Луганск вполне вменяемая цена. На эти направления также доступны тарифы 560 грн OW.
ОгоVALweb писав:Панове, підкажіть що-небудь бюджетне з Києва до Львова РТ на найближчі два тижні. Невже 2500 - це найдешевший варіянт?

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей