Статистика - аеропорти України
Re: Статистика - аеропорти України
А може хтось навести статистику в відсотках чартерних пасажирів в Жулянах по місяцях від загального потоку пасажирів. Бо порівнювати кількість рейсів це не об'єктивно бо місткість та заповнюваність може бути довільною. А успіхи Львова мене радують.
В прошлом году суммарный поток (регулярка+чартеры) за Август был 358 тысяч.Franek писав: ↑13 квітня 2019, 14:48
Падіння в пікові місяці буде і неабияке, бо Жуляни залишилися без чартерів, а 360 тисяч плюс мінус в серпні регулярка і Візз забезпечити не зможуть. Я взагалі думаю, що в пікові місяці Львів впритул наблизиться до Жулян, або навіть і переважить, зважаючи на те, що вже зараз в певні дні зі Львова і з Жулян майже одинакова кількість рейсів плюс літом зі Львова будуть чартери.
Даже в нечартерный месяц март этого года поток был 228 тысяч. С учетом увеличения количества рейсов и с тем что не все чартеры уходят, не думаю что показатель будет сильно меньше 300к.
Буду рад, если кто-то даст более детальную статистику по чартерам и количеству сидений регулярки на лето.
А какие чартеры остаются?
Навіть в нечартерний місяць Скай давав стабільно по 5-6 ресів з Жулян на день. Пішли всі чартери, зараз на табло нема нічого чартерного. Хіба шось буде на літо.
І якшо за серпень буде 300к, то падіння 58 тисяч. Немало.
Не об’єктивно. Але шо є, те й аналізуємо. Логічно, що частка чартерів в пікові місяці вища, що там краща заповнюваність, ніж на регулярці і тд.
Еще были летом чартеры и регулярка Браво и Ян, чартеры Анда и ФАН . И не мало. ..
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
Вангуємо на квітневі цифри? Останній день місяця як не як
Львів 162 000
Жу 215 000
Жу 215 000
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
Не думаю що Львів до 160 дотягне, явно менше мало б бути. Моя екселька напрогнозувала 154.2
На внутрішніх рейсах доволі сильний спад.
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
лоукости віджимають пасажирів у транзита "проти географії", а новий Ужгород раз на тиждень погоди не робить.
Цікаво, на скільки виросли ціни на залізничні квитки? Авіацію боляче б'є зростання ціни на нафту і нафтопродукти, залізниці з цим трошки простіше.
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
а ось і падіння:
Я правильно розумію, що це чартери так обвалилися? У туроператорів нема літаків які можуть сідати в Чернівцях?
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
Може тому, що минулого року Пасха була 8-го квітня, а цього року 28-го квітня. Але все одно, якось пізно чартерний сезон почався.
Ніт. Минулого року в квітні був Єгипет, а цього рлку міська влада трохи всралася і забула підлатати смугу, тому менше, як за тиждень до старту польотів чартерна програма була скасована.
Тим не менш поки за 4 місяці в сумі є ріст на 13%
Якщо нормально відлітає 5 чартерів на тиждень га Анталію, як планують, то ще до 100 тис. можна дотягнути
Тим не менш поки за 4 місяці в сумі є ріст на 13%
Якщо нормально відлітає 5 чартерів на тиждень га Анталію, як планують, то ще до 100 тис. можна дотягнути
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
Запоріжжя і Харків вже опублікували статистику, агов, хто принесе її сюди?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість