KKS писав:F-UKII1 писав:Чисто випадково знайшов цей форум, бачу, гадали хто де знаходиться.
F-UKII1 Знаходиться тут 49.228332,28.399871
Привіт

Мене на фр24 ніхто так не цікавив як ти, навіть місцезнаходження найближчого до мене F-UKKK1
UKII я так розумію це старий код Кишенева? гугль просто іншого не давав.
Вінниця - то все набагато зрозуміліше тепер для просторового у'явлення що і де
Судячи по мапам північний схід якийсь малуватий, а південь просто -прекрасний!
ПС: а що за червоні плями на останній мапі?
Червоні плями - це зниження висоти польотів, якраз припадають на територію близьку до аеропортів.
Про прийом - маємо підвищення лінії горизонту, тому ловить навіть за Києвом, але дуже високо, тому картинка там погана. А на південь горизонту майже не видно, тому достає далеко, навіть за Молдовою ловить, правда мінімум 1,5-2 км над землею.
Про ресівер: я ніякого хоббі навіть не маю повязаного з авіацією маю лише поверхневе розуміння, просто побачив оголошення, направив анкету, так як мав технічну можливість гарно його розмістити, тому на подальші авіаційні питання я не відповім..
UKII - Код Кишинева, його мені дали т.я. я найближчим хостом був на той момент до Кишинева, мої доводи, що в Вінниці є аеропорт і я в центрі України, а не в Молдові не хотіли слухати навіть, доречі UKII2, про яке йшла мова я так так і не видно.
Якщо ти дуже цікавишся, можу прокинути тобі порт :80 до їхньої залізяки, там можна їхній плоттер конектити, але не більше. Пиши в ЛС якщо що.