Аэропорт Харьков (IATA: HRK)
Re: Международный аэропорт Харьков
ну я не пам'ятаю хто там в Харкові, так по пам'яті прост. в донецьк точно літає. з європи і назад шось типу 450. враховуючи шо у люфтів вічно останнім часом можна ваучер якийсь вичепити баксів ан 50-60, то дуже навіть непогані умови.
в дніпропетровськ - австрійські. не знаю де ви ціни дивитися, але ціни на австріяків починаються від 430$ - я це абсолютно точно знаю, бо за тиждень-2 квиток буду купувати і моніторю ціну вже кілька місяців. PRG-VIE-DNK-VIE-PRG. ціна нижча, ніж в аеросвіту через KBP.
в дніпропетровськ - австрійські. не знаю де ви ціни дивитися, але ціни на австріяків починаються від 430$ - я це абсолютно точно знаю, бо за тиждень-2 квиток буду купувати і моніторю ціну вже кілька місяців. PRG-VIE-DNK-VIE-PRG. ціна нижча, ніж в аеросвіту через KBP.
В темі про Харків і мова йде про Харків, ціна з сайту AUA, ну і на пошуковиках не дешевше. Зі сполученням до Дніпра власне автріяками я був би трохи обережнішим, бо літак то сідає в Запоріжжі, наскільки я в курсі, його так і не дозволяють садити в Дніпропетровську.
Я також моніторю квитки на передріздвяний період, причому найкраще було б до Львова і маю цікаву пропозицію за 570 Є (не USD) в австріяків - краще най летять самі, у Люфтганзи трохи дешевше, на сотню... Тож доведеться мабуть добиратися до Мюнхена на перекладних і летіти Люфтганзою до Львова за 200 Є.
Я також моніторю квитки на передріздвяний період, причому найкраще було б до Львова і маю цікаву пропозицію за 570 Є (не USD) в австріяків - краще най летять самі, у Люфтганзи трохи дешевше, на сотню... Тож доведеться мабуть добиратися до Мюнхена на перекладних і летіти Люфтганзою до Львова за 200 Є.
так-так, я в курсі. Але якщо в Запоріжжя сяде - я взагалі щасливий буду, бо мені туди і треба 

блин.. так не интересно... а где разборки??
пора переходить на новый уровень
шучу

Моеж тебе и в шинку пукнуть?
ПОШЕЛ В ..ОПУ ТАК ТЕБЕ ВСЕ И ВЫДАЛИ
ПОШЛИ ВСЕ В ..ОПУ.НЕДОУМКИ ВЫ.
(с) http://www.aviation.com.ua/forum/viewtopic.php?t=8178

пора переходить на новый уровень

шучу

Ага, щяас... Я теж бачив ці перли сьогодні, там ше й не таке буває... І я собі думаю, невже офісні криси дніпросвіту та інших "вітчизняних перевізників" настільки хворі на голову... Тоді й немає чого дивуватися тим що діється в самих компаніях... 

-
- Airbus A340
- Контактна інформація:
Что касательно цен по Австрийцам , то лично знаю, так как сотрудничаем с итальянцами, то они исключительно летаю австрийцами , цена билета туда и обратно составила около 500 зеленых!!!А про цены в 600 евро, что то заоблачное!
о боже... куда нам бедным, летающим виззами и ер берлином за 100 евро 

Ми не дєццкий сад
, ціноутворення австріяків питання окреме, туди де літають тільки вони - ціни захмарні, а наприклад для Італія-Кійов чи Німеччина-Кійов вони пропонують за 160-220 Є навіть за місяць наперед, сіє єсть очєнь даже доступно...
Доречі Візз обнаглів, на передсвятковий період під Різдво знов заломали ціну, вищу від усіх інших компаній, сподіваються накосити на панічних постсовкових паксах з гаслом (нада пакупать бо буде ше дароже)....

Доречі Візз обнаглів, на передсвятковий період під Різдво знов заломали ціну, вищу від усіх інших компаній, сподіваються накосити на панічних постсовкових паксах з гаслом (нада пакупать бо буде ше дароже)....

-
- Airbus A340
- Контактна інформація:
Кстати, скоро уже 28 число, будет ли кто то из форумчан на месте события?
Их буду там
)

Буду вылетать в ночь с 28 на 29 в Анталью, обратно буду возвращаться 5-го, жена с сыном 9-го. Может посчастливиться поюзать новый терминал на прилете (в чем я очень сомневаюсь).
-
- Airbus A340
- Контактна інформація:
Почему же. вполне возможно!!!
Практически 100% что анталия будет со старого. Утверждалось, что в период тестирования терминал будет обслуживать внутренние рейсы. Язрославский говорил что 28го будет готово все- и внутренняя и междунородная часть. Но из этого аж никак не следует что международная сразу будет работать. Там столько служб, и новых для Харькова технологий что лучше не торопиться.
-
- Airbus A340
- Контактна інформація:
А может они уже тестируют по полной, кто знает?Нас простых смертных туда не пускают!!!
Madcat, максимум что успеют, это кабинки поставить... А тестить когда? Все равно тестить несколько недель системы надо будет.
-
- Airbus A340
- Контактна інформація:
Согласен, наверное даже не недель, а пару месяцев!
Ну это все же не 5 терминал Хитроу)) Поставить компы, настроить их, проверить багажную ленту... несколько недель.
насколько я понимаю, теперь для нормального развития харьковского аэропорта не хватает 1) полосы, 2) "открытого неба" с Eвропой.
Согласно рапортам небожителей в обоих случаях речь идет о 2011.
Что там видно/слышно по полосе?
Согласно рапортам небожителей в обоих случаях речь идет о 2011.
Что там видно/слышно по полосе?
я же фотки публиковал? будет 2.5 км... бетон уже лить начали
Так 2.5 км прийме Б767?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей