– ціна повноцінної туристичної поїздки до Криму ще навесні була на рівні Єгипту та Туреччини;nik-dem писав:Ох, як же ж Rodman'у бомбить, що його макають пикою у лайно.
Поки що тут видна наявність бидлошколяра (як мінімум за поведінкою), що зловживає смайлами та українофобськими мемами, які вигадали саме в рунеті.
Чувачок не може збагнути такі звичайні факти, що
– рейси до Криму є дотаційними;
– основний пасажиропотік до Криму складають гебня, військові, кремлядь та туристи з чималої кількости державних установ та організацій, яким новими законами після КримНашу заборонили відпочивати за кордоном;
– ціна повноцінної туристичної поїздки до Криму ще навесні була на рівні Єгипту та Туреччини;
– пляжі Криму порівняно з навіть провінційним Коблево Миколаївської области все одно стабільно порожні (я вже мовчу за Одесу та Затоку), про що було чимало свідчень наживо з веб-камер просто посеред пляжного дня.
Чому не може збагнути? А дуже просто. Бо Шарій цього не каже.
Легше ж, як то кажуть, «тралити тупу вишивату» та «викривати фейки» (із застосуванням брехні, пропаганди, фальсифікацій на українофобському ґрунті), ніж щось читати та думати головою.
Якщо ж Rodman не здатний усвідомити, що у Криму наразі суцільна дупа під офіціозним московським патріотичним соусом на тему «рузкава міра», «КримНаша», «мощі вааружонних сіл» (які не здатні взяти жалюгідну бетонно-скляну коробку протягом восьми місяців або глушать риб ракетами) і тому подібного гівна, то в мене виникають питання стосовно його розумових здібностей.
Не треба навіть читати «вишиватні» КримРеалії, а достатньо просто зайти на Севастопольський форум, щоб побачити, про що пишуть патріотичні мешканці «ґорада воінскай слави». Високі ціни, тотальне розкрадання та корупція (гірше, ніж за України, за їхніми ж словами), регулярні збори на поїздки по дешеві продукти до України, погані Чалий та Мєняйло (ісконно рузкіє прізвища, ага) тощо й тощо.
Все, що я тут бачу, це невдалі спроби під тролінґом та псевдоіронією приховати серйозний когнітивний дисонанс, а також — пропаганду «як в Расєї жить харашо» у совєтському стилі, коли час від часу за совку кремлівська влада вдавалася до масштабних пропагандистських компаній на Заході про «рай на зємлє в СССР».
І повір мені, Rodman, українська мова тут тобі мало допоможе.
єдина правдива інфа на весь пост
Про цiни
https://www.youtube.com/watch?v=B1jq3IJKQuI