Ну як мінімум я не розумію, чому державне підприємство повинно дотувати перевезення гіпстерів за 19 євро? При тому, що такі, або майже такі ж ціни пропонують інші перевізники, але без усіляких дотацій.alex.s писав: Возможно, по Жулянам скоро узнаем почему.
Имеют право на свою стратегию, правда? А в чью стратегию сейчас играем мы? Неужели в патриотическую, которая защищает наши интересы? Задайте себе вопрос, что Вы выйграли от неприхода Райян и что бы Вы могли выйграть от его прихода?
Ryanair (FR)
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
Re: Ryanair (FR)
Ответьте как простой украинец, что Вы выйграли от неприхода. Не надо интересами государства крыть.mischko писав:Ну як мінімум я не розумію, чому державне підприємство повинно дотувати перевезення гіпстерів за 19 євро? При тому, що такі, або майже такі ж ціни пропонують інші перевізники, але без усіляких дотацій.alex.s писав: Возможно, по Жулянам скоро узнаем почему.
Имеют право на свою стратегию, правда? А в чью стратегию сейчас играем мы? Неужели в патриотическую, которая защищает наши интересы? Задайте себе вопрос, что Вы выйграли от неприхода Райян и что бы Вы могли выйграть от его прихода?
Можливо, тому що гіпстери такі ж громадяни, як дядько з пузом та без шиї і його силиконова фіфа, що літає бізнесом?mischko писав:Ну як мінімум я не розумію, чому державне підприємство повинно дотувати перевезення гіпстерів за 19 євро? При тому, що такі, або майже такі ж ціни пропонують інші перевізники, але без усіляких дотацій.alex.s писав: Возможно, по Жулянам скоро узнаем почему.

А с чего Вы взяли что они вообще собирались заходить?alex.s писав: Ответьте как простой украинец, что Вы выйграли от неприхода. Не надо интересами государства крыть.

Билеты тогда продавали зачем?Honduras писав:А с чего Вы взяли что они вообще собирались заходить?alex.s писав: Ответьте как простой украинец, что Вы выйграли от неприхода. Не надо интересами государства крыть.
Вопросом на вопрос. ...Honduras писав:А с чего Вы взяли что они вообще собирались заходить?alex.s писав: Ответьте как простой украинец, что Вы выйграли от неприхода. Не надо интересами государства крыть.
А с чего Вы взяли что они не хотели заходить?
Аферистыkrock писав: Билеты тогда продавали зачем?

- mischko
- A380
- Контактна інформація:
Я точно нічого не виграв, навпаки, якби вони почали літати - я би точно нічого не програв. Я не плачу податки в Україні і не користуюсь соціальними благами з українського бюджету. Мені до сраки, яку там дірку Раяни проб'ють в бюджеті ДП Бориспіль, це точно не відобразиться на моїй родині. Але директору Борисполя, менеджерам хабового перевізника МАУ це не пофіг. У Раянів своя стратегія, у них - своя.alex.s писав: Ответьте как простой украинец, что Вы выйграли от неприхода. Не надо интересами государства крыть.
Але з точки зору моїх переконань: дотаційні рейси - це зло, якщо вони не несуть соціального навантаження. Перевезення гіпстерів у Париж такого навантаження не несуть.
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
так бізнес-клас не дотаційний, він ще й помагає МАУ (ви ж їх мали на увазі) продавати економ по акції дешевше собівартості. Ви поясніть вчительці чи медпрацівнику, що гроші з бюджету ідуть на те, щоб Омелян міг зарісуватись перед гіпстерами квитками по 19 євро.krock писав: Можливо, тому що гіпстери такі ж громадяни, як дядько з пузом та без шиї і його силиконова фіфа, що літає бізнесом?
Несуть, хоча й не прямий і не миттєвий.
Чим більше гіпстерів (а ще краще їх дітей) побувають в Парижі і сходять в Лувр, тим меньше їм захочется будувати Малі гавнядичі.
Чим більше гіпстерів (а ще краще їх дітей) побувають в Парижі і сходять в Лувр, тим меньше їм захочется будувати Малі гавнядичі.
Я понимаю, о чем Вы говорите. А что потеряли Вы? Конкретно только.Но Вы же прекрасно понимаете, что позиция ничего не потерял - реально ущербная и в бизнесе и в жизни. Без обид только.
В чем проблема купить сейчас билет в Париж (в CDG, к тому же) за 60 евро в оба конца? Или в Прагу за 45?krock писав:Несуть, хоча й не прямий і не миттєвий.
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
З цим згідний, але як вам уже написали - в Париж можна і зараз занедорого злітати, і бюджет неньки від цього не постраждає.krock писав:Несуть, хоча й не прямий і не миттєвий.
Ну Мау то знижки отримав. Так що дуже умовно "не постраждає". Не кажучи вже про борги перед KBP та Аерорухом.
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
а я МАУ не захищаю, до чого тут це? Знижки робились якраз під Раянів (хоча є і конспірологічні версії).krock писав:Ну Мау то знижки отримав. Так що дуже умовно "не постраждає". Не кажучи вже про борги перед KBP та Аерорухом.
Уважаемый Мишико. Райян не зашел по 3 причинам. В КАКОЙ ИЗ НИХ РЕЧЬ ПРО ДОТАЦИИ?mischko писав:Я точно нічого не виграв, навпаки, якби вони почали літати - я би точно нічого не програв. Я не плачу податки в Україні і не користуюсь соціальними благами з українського бюджету. Мені до сраки, яку там дірку Раяни проб'ють в бюджеті ДП Бориспіль, це точно не відобразиться на моїй родині. Але директору Борисполя, менеджерам хабового перевізника МАУ це не пофіг. У Раянів своя стратегія, у них - своя.alex.s писав: Ответьте как простой украинец, что Вы выйграли от неприхода. Не надо интересами государства крыть.
Але з точки зору моїх переконань: дотаційні рейси - це зло, якщо вони не несуть соціального навантаження. Перевезення гіпстерів у Париж такого навантаження не несуть.
Если Вы про новую систему скидок - так она будет работать и без Райян, но Вас это почему то не смущает!
То есть во всем виноват Омелян, который получил откат от МАУ, когда затащил к нам Раянов, выбил под них скидки, которыми будет пользоваться МАУ.
Я теряю определенные ВОЗМОЖНОСТИ, которые дает любой новый лоукост. Я уверен, Вы понимаете о чем я.Alександр писав:Я понимаю, о чем Вы говорите. А что потеряли Вы? Конкретно только.Но Вы же прекрасно понимаете, что позиция ничего не потерял - реально ущербная и в бизнесе и в жизни. Без обид только.
Конкретно, пожалуйста. Какие возможности лично Вы теряете безвозвратно? Каким возможностям в лице Раянов нет альтернативы на украинском рынке авиаперевозок?
Навскидку -Alександр писав:Конкретно, пожалуйста. Какие возможности лично Вы теряете безвозвратно? Каким возможностям в лице Раянов нет альтернативы на украинском рынке авиаперевозок?
1) дешевый трип в Амстер без необходимости планировать его на 6-8-10 мес вперед. Достаточно за 2-3.
2) существенное уменьшение количества оборзина в тарифах Визза на Кельн и Дортмунд ввиду существование рейса в Эйндховен (около 100 км) конкурентного лоукоста.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей