Відреагують, але з запізненням, як завжди. Тому з сертифікатом в Дії можна буде хіба в кіно сходити і тільки в Україні.

https://dp.vgorode.ua/news/sobytyia/a11 ... v-covid-19nyakove писав: ↑02 січня 2022, 22:32 Найближчим часом може бути прийнято рішення про дозвіл на отримання бустерної дози вакцини проти коронавірусу для всіх охочих.
Джерело: головний державний санітарний лікар Ігор Кузін в інтерв'ю Українському радіо
Пряма мова: "Є вже рішення Національної технічної групи експертів (НТГЕІ – ред.) про рекомендацію дозволити проводити бустерні дози для осіб віком 60+ років. Це рішення найближчим часом буде введено наказом Міністерства охорони здоров’я... Я думаю, що з 10-15 січня.
Також ми очікуємо рішення НТГЕІ, яке буде проводитись 5 січня, де буде розглядатися питання про універсальний доступ до бустерних доз вакцини, для всіх охочих".
Очень надеюсь, что в сертификате будет указано название и дата последней вакцины
Досвід є, але здебільшого негативний. Третина вакцинованих щеплені коронаваком, пан міність сорочку на собі рвав, що "незабаром" EMA авторизує цю вакцину, а віз і далі там. Ще б пан міністр прокоментував причини розірвання контрактів на Nuvaxovid.
Это их выборТретина вакцинованих щеплені коронаваком
Проблема точно не в министре, и не в вакцине (которая признана ВОЗ)пан міність сорочку на собі рвав, що "незабаром" EMA авторизує цю вакцину
Много европейских стран с этой вакциной принимаюта віз і далі там
Ну, вакцин хватает. Видимо, экономически нецелесообразно закупать ещеЩе б пан міністр прокоментував причини розірвання контрактів на Nuvaxovid.
К сожалению, этот выбор появился слишком позднее, чем вакцинация стала доступной всем.
К сожалению, менее, чем хотелось бы. А точнее, 9 из приблизительно 30 разрешают въезд.
Это "примерно" - дней 40-50. Для горячего летнего времени - целая вечность.Широко доступными коронавак с коминарти стали примерно в одно время.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей