Був і Берлін і КраківAlександр писав:А в чем плюсы Эйндховена, если не секрет? Берлин и Краков из Украины заявлены не были.
Ryanair (FR)
Re: Ryanair (FR)
Почему закрыли Львов? Потому что так хотели начинать полеты в Украину. Хотели прогнуть Борисполь? Не получилось. И, я считаю, это правильным. Поскольку главные воздушные ворота 40-милионной страны не должны прогибаться под перевозчика, который принесет убытки.jurkok писав:Та нема питань. Але чому Львів закрили? Потоку не було? То нащо було переносити відкриття Лондона і Берліна на вересень?Alександр писав:Не полетят, и слава Богу. Ничего плохого в этом не вижу. Свято место пусто не бывает. Будет поток, будут дешевые перелеты. А Раян пусть летает в аэропорт Ниш в 250 км от Белграда.
Если Раян хотели зайти с парадного входа на белом коне, то нужно хотя бы этого коня купить и покормить.
Я неправильно выразился. Имел в виду Киев.leopolis писав:Був і Берлін і КраківAlександр писав:А в чем плюсы Эйндховена, если не секрет? Берлин и Краков из Украины заявлены не были.
- Heiki
- Airbus A319
- Контактна інформація:
Ви не розумієте істерії, я також. А я не розумію чому мені потрібно стояти 6-8 годин на кордоні, щоб доїхати до Кракова і там сісти на лоукост, або летіти затридорого з пересадками, коли була можливість з'єднати місто з іншими містами європи?Honduras писав:Баба з возу - всем легче!
Изначально не понимал истерии о Раянах.
Берлін і Краків зі Львова були заявлені. і Вроцлав доречі теж.Alександр писав:А в чем плюсы Эйндховена, если не секрет? Берлин и Краков из Украины заявлены не были.
Ок, перепрошую, що продублював відповідьAlександр писав:Я неправильно выразился. Имел в виду Киев.leopolis писав:Був і Берлін і КраківAlександр писав:А в чем плюсы Эйндховена, если не секрет? Берлин и Краков из Украины заявлены не были.
Как по мне, это было одно из самых перспективных направлений. Как-никак почти центр "Глубого банана". Плотность и населения и производства и в самой Голландии и в близлжащей Рейн-Фестфалии высокая, так что как по мне загрузка была бы....Alександр писав:А в чем плюсы Эйндховена, если не секрет? Берлин и Краков из Украины заявлены не были.
- Heiki
- Airbus A319
- Контактна інформація:
так в тому що звідти непроблема до Схипхола дістатисьAlександр писав:А в чем плюсы Эйндховена, если не секрет? Берлин и Краков из Украины заявлены не были.
Жалко Львів у цій ситуації, так як київські напрямки були ніякі, а там було цікаво.
Чекаємо на нову активність Віза зі Львова і можливо Києва)))
Чекаємо на нову активність Віза зі Львова і можливо Києва)))
Так в чем проблема со Львовом? спросите О"Лири, так хотели)))Heiki писав:Ви не розумієте істерії, я також. А я не розумію чому мені потрібно стояти 6-8 годин на кордоні, щоб доїхати до Кракова і там сісти на лоукост, або летіти затридорого з пересадками, коли була можливість з'єднати місто з іншими містами європи?Honduras писав:Баба з возу - всем легче!
- DimonK
- Airbus A340
- Контактна інформація:
Александр, я не слежу за твоими путешествиями, но регулярно читаю форум, и уже много лет.Alександр писав:Спасибо за то, что следите за моими путешествиями. Это приятно.
Для "людей попроще" есть Wizz Air, есть Pegasus, есть лоукост тарифы МАУ. Ибо "люди попроще" должны понимать, что аэропорт Скавста - это отнюдь не Стокгольм и добраться до Стокгольма стоит денег. То же самое скажу про аэропорт Хан, Бовэ, Станстед и много-много других.
Имидж Украины? Не смешите меня. Кто хочет, летает в Украину без проблем. А кто не хочет, того и бесплатно не затянуть.
Как думаете почему Раян не летает, например, на суперпопулярную Мадейру?
Имидж Украины - это тиражирование новости Раяна в Европе о том, что у нас тут все так же печально. И с этим тяжело спорить, хотя суть претензий немного искажена.
Приход Раянов однозначно подтянул бы еще парочку перевозчиков, и сегодняшний громкий фейл однозначно не сыграет нам на пользу.
Но тебя имидж Украины мало заботит, поэтому в ветке уже не первый положительный возглас по теме.
И что дальше? Это будет выгоднее нормального трансфера через Скипхол?Heiki писав:так в тому що звідти непроблема до Схипхола дістатисьAlександр писав:А в чем плюсы Эйндховена, если не секрет? Берлин и Краков из Украины заявлены не были.
Може і варто спитати. Але напевно вже нічого не зміниться. Завтра побачимо реакцію влади. Дуже цікаво, що скаже Омелян. Думаю, що Порошенко теж би мав щось сказати. Він же піарився теж на цьомуHonduras писав:Так в чем проблема со Львовом? спросите О"Лири, так хотели)))Heiki писав:Ви не розумієте істерії, я також. А я не розумію чому мені потрібно стояти 6-8 годин на кордоні, щоб доїхати до Кракова і там сісти на лоукост, або летіти затридорого з пересадками, коли була можливість з'єднати місто з іншими містами європи?Honduras писав:Баба з возу - всем легче!
Кого бы он подтянул, кого к нам не пускают?DimonK писав: Приход Раянов однозначно подтянул бы еще парочку перевозчиков, и сегодняшний громкий фейл однозначно не сыграет нам на пользу.
Но тебя имидж Украины мало заботит, поэтому в ветке уже не первый положительный возглас по теме.
Тут не вопрос имиджа, вопрос в том, что за счет бюджета зарабатывают политические бонусы. На вопрос почему не Жуляны никто не ответил.
- Heiki
- Airbus A319
- Контактна інформація:
Я вважаю що проблема в тому, що:Honduras писав:Так в чем проблема со Львовом? спросите О"Лири, так хотели)))Heiki писав:Ви не розумієте істерії, я також. А я не розумію чому мені потрібно стояти 6-8 годин на кордоні, щоб доїхати до Кракова і там сісти на лоукост, або летіти затридорого з пересадками, коли була можливість з'єднати місто з іншими містами європи?Honduras писав:Баба з возу - всем легче!
1. В неадекватності влади
2. Я думаю вони побачили реальний маштаб корупції в країні
(думаю не всі зі мною погодяться)
Цікаво як Візз відреагує на цю ситуацію? Маю на увазі Львів
- Heiki
- Airbus A319
- Контактна інформація:
Думаю не прокоментує, або скаже слова на захист директора аеропорту.jurkok писав: Може і варто спитати. Але напевно вже нічого не зміниться. Завтра побачимо реакцію влади. Дуже цікаво, що скаже Омелян. Думаю, що Порошенко теж би мав щось сказати. Він же піарився теж на цьому
А Вам не кажется, что выдавливать скидку у государственного аэропорта в пользу частника и есть коррупцияHeiki писав: Я вважаю що проблема в тому, що:
1. В неадекватності влади
2. Я думаю вони побачили реальний маштаб корупції в країні
(думаю не всі зі мною погодяться)

Наприклад, в сітці сполучень. Звичайно, не Шарлеруа, але все ж. Ні розташування зручне.Alександр писав:А в чем плюсы Эйндховена, если не секрет? Берлин и Краков из Украины заявлены не были.
- Heiki
- Airbus A319
- Контактна інформація:
Це моя власна думка, маю на неї право. Не хочу засмічувати форум, в мене своя думка в вас своя.Honduras писав:
А Вам не кажется, что выдавливать скидку у государственного аэропорта в пользу частника и есть коррупция
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей