Дякую, мабуть, недогледів. Чернівці -

Якщо вірити ФБ аеропорту Львів, то в липні відмінили аж 3 чартери Браво на МД (кожен в два боки).
потрібно шукати драйвери росту. Окрім зрозумілого зростання добробуту слід ще:
Та й поляки багато наших возять.три тижні тому мій син літав раянами з Кракова до Нюрнберга .по його враженням 35—40% в літаку українці ,причому більшість з них до 30років....
Наступного року в Україні почне літати Раян. Візз навряд чи буде здавати позиції, а отже нас чекає цінова війна. Доля лоу костів в такій країні як Україна має бути 40-60%, а то й більше. Це драйвер номер 1.mischko писав: ↑18 липня 2018, 15:12потрібно шукати драйвери росту. Окрім зрозумілого зростання добробуту слід ще:
1) збільшувати пропозицію рейсів із аерпортів західної України і Одеси, щоб люди звідти літали, а не з Кишинева, Сучави, Кошице, Дебречена.
2) зробити зручним наземний транзит білорусів в українські аеропорти для чартерів на курорти.
3) (суперечливий крок) почати регулювати автобусні перевезення
4) (суперечливий крок) обмежити сусбидіювання залізничних пасажирських перевезень
5) (суперечливий крок) відмінити ПДВ на внутрішніх рейсах
Так, але на статистику цього року вони вплинуть мало. Основний ефект буде наступного.юра сармат писав: ↑18 липня 2018, 16:22 Victor Hможна я Вас попоравлю,Раяни починають літати цього року...
У них зараз битва за Відень, швидше за все ті літаки підуть туди. Що не відміняє можливоісті отримати лоукост рейс Львів-Відень.юра сармат писав: ↑18 липня 2018, 16:28 Ось Візз порізав рейси в Польщі,може щось добавлять у Львові?
да им проще в стамбул слетать, чем в киев на авто доехатьkhai писав: ↑02 березня 2010, 12:43Моряки по всему миру разлетаются. Да и иностранных компаний там много. Деловая активность в Одессе высокая.gast писав:А я думав наш Борік трохи більше пропускає, особисто для мене великий сюрприз - Одеса, ніби й трафік там не такий великий, а звідки береться стільки паксів?Проте основний висновок: немає рейсів - немає паксів...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей