Авиафото
-
- Airbus A318
- Контактна інформація:
Re: Авиафото
Просто фото.
Был в июне в Сан-Франциско. Сфотографировал A380 авиакомпании Lufthansa. Качество не очень. т.к. фотографировал на телефон из поезда AirTrain.
Был в июне в Сан-Франциско. Сфотографировал A380 авиакомпании Lufthansa. Качество не очень. т.к. фотографировал на телефон из поезда AirTrain.
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
Як то де? В аеропорту, де ще жviro писав:Телетрапи де?

- foist
- Airbus A319
- Контактна інформація:
Похоже на Внуково... хотя могу и ошибатьсяpopTAB писав:viro писав:Телетрапи де?[/quote
Як то де? В аеропорту, де ще ж

Це Домодєдовоfoist писав:Похоже на Внуково... хотя могу и ошибатьсяpopTAB писав:viro писав:Телетрапи де?[/quote
Як то де? В аеропорту, де ще ж
-
- Airbus A318
- Контактна інформація:
Поясніть мені.
Це нормально, що він пролітав над Хотянівкою із випущеними шасі?

Це нормально, що він пролітав над Хотянівкою із випущеними шасі?

- Вкладення
-
- 148.JPG (73.55 Кіб) Переглянуто 7840 разів
-
- 148.JPG (51.76 Кіб) Переглянуто 7840 разів
-
- Airbus A318
- Контактна інформація:
забув
12 липня 2011 року 19:33

12 липня 2011 року 19:33
Добре що не выпустыты забув.
то він балувався)))
-
- Airbus A318
- Контактна інформація:
Я людина трохи далека від авіації. Просто літаки люблю.
Але, наприклад, Візейри над вул. Червоноармійською (Київ) пролітають дуже низько і вже з прибраними шасі. Тому мені це здалось дивним, і виникло питання "чи все у 148-го гаразд?"
Але, наприклад, Візейри над вул. Червоноармійською (Київ) пролітають дуже низько і вже з прибраними шасі. Тому мені це здалось дивним, і виникло питання "чи все у 148-го гаразд?"
Може на Червонозоряним проспектом? Бо над Червоноармійською (над тією, що від центра до Либідської йде) вони ніяк пролітати не можуть.Kiyanin2006 писав:Я людина трохи далека від авіації. Просто літаки люблю.
Можливо, пролітаючи над Хотянівкою, це були якісь випробування.
ну кожен літак по різному випускає шассі. хто за кілька кілометрів до ЗПП, а дехто і за кілька сот метрів. залежить від розмірів літака, ваги на момент приземлення і тому подібне...
-
- Airbus A318
- Контактна інформація:
1. Я живу на вул. Саперне Поле (недалеко від Червоноармійської), і Візейри пролітають майже над нашим будинком. Є навіть фото.
2. Ан-148 який я бачив над Хотянівкою летів на північ в сторону Остера, Чернігова ... Москви. Де Бориспіль, а де Вишгород? Це ж по різні сторони від Києва. І це не пару кілометрів, а десятки.
2. Ан-148 який я бачив над Хотянівкою летів на північ в сторону Остера, Чернігова ... Москви. Де Бориспіль, а де Вишгород? Це ж по різні сторони від Києва. І це не пару кілометрів, а десятки.
Насправді вони летять над Московською площею.Kiyanin2006 писав:1. Я живу на вул. Саперне Поле (недалеко від Червоноармійської), і Візейри пролітають майже над нашим будинком. Є навіть фото.
Антонов постійно доробляє щось на АН-148, тому, можливо, це був один з технічних польотів під час випробувань.Kiyanin2006 писав:2. Ан-148 який я бачив над Хотянівкою летів на північ в сторону Остера, Чернігова ... Москви. Де Бориспіль, а де Вишгород? Це ж по різні сторони від Києва. І це не пару кілометрів, а десятки.
-
- Airbus A318
- Контактна інформація:
Дякую!
Просто цікаво
Просто цікаво
Пане, поїдьте у КИйлів (є таке село в Бориспільскому районі), там літаки, зазвичай, ідуть на зниження відносно нової ЗПП у КВР. там таке враження, що літат на голову падає. Видовище неймовірне. Якщо бажаєте, можемо поїхати разом. Траса Київ-Бориспіль, там де інша сторона посадкової просто відпочиває. от в КИйлові видовище суперове. до того ж, там є пляж, де можна загоряти і спостерігати це дійство!Kiyanin2006 писав:1. Я живу на вул. Саперне Поле (недалеко від Червоноармійської), і Візейри пролітають майже над нашим будинком. Є навіть фото.
Тільки Дніпро зараз виглядає просто жахливо.
3 ATR-42 i F-50 у Львові: http://www.photoshare.ru/photo7542526.html
А це чий совєцкий пелец? http://www.photoshare.ru/photo7543641.html
А це чий совєцкий пелец? http://www.photoshare.ru/photo7543641.html
Поездили погуляли классненько. Были на трех точках по дальности. Ближня самая крутая. Правда в пик трафика попали на средней точке и фото у меня "так себе". Видели, кроме МАУ, Свита, Розы и Днепра - Болтик, Люфтов, Аерофлот, Чехов, Лотов, С7, KLM, непонятный абсолютно белый А320. На последней точке более-мение удалось сфоткать GAWу.
E-195, Rainbow - спасибо за компанию. Может еще повторим.Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей