а чо це спікер того ж дня колл центру не пояснив то?Alexander писав: того ж дня - через спікера авіакомпанії в Україні
я після твого комента їм ще звонив пару раз.. попадав на різних і всьоравно фанарь.. казали всі шо їм компютер вибиває шо неможна
а чо це спікер того ж дня колл центру не пояснив то?Alexander писав: того ж дня - через спікера авіакомпанії в Україні
я не працівник Візз Ейру. Я спитав, мені відповіли.. що можна на міжнародні. Я попросив, щоб вони передали, щоб розібралися з кол-центром. Сказали ок. Далі я не моніторив цю тему.ddd писав:а чо це спікер того ж дня колл центру не пояснив то?Alexander писав: того ж дня - через спікера авіакомпанії в Україні
я після твого комента їм ще звонив пару раз.. попадав на різних і всьоравно фанарь.. казали всі шо їм компютер вибиває шо неможна
Alexander писав:Зараз у Віззів літає 1 літак. Браво в ремонті до травня. розклад під 1 літак. З травня під 2
Не стоитVitaliy писав:да, графік цікавий
наприклад у суботу о 4:25 виліт на Меммінген і повернення з Кельна о 01:35, а між ними мабудь якийсь Єгипет
не стоїть же літак з 10-ї до 19-ї ....
чи всетаки стоїть ?
khai писав:Не стоитVitaliy писав:да, графік цікавий
наприклад у суботу о 4:25 виліт на Меммінген і повернення з Кельна о 01:35, а між ними мабудь якийсь Єгипет
не стоїть же літак з 10-ї до 19-ї ....
чи всетаки стоїть ?![]()
http://www.karyatour.com.ua/samo/index.php/fr_monitor
а я в угорщину написав шо з дебілами київськими я працювати не хочу і чи не можуть дати номер в угорщину чи польшу звонити.. а вони сказали шо вже києву пояснили всьо і шо вибачаються а позвонити з україни закордон чось не можна... цікаво з закордону в ВАУ можнаAlexander писав:Далі я не моніторив цю тему.
за каждую сумку нужно платить 173 грн!!!AlexNc писав:Правда это может быть выгодным если компанией из 3х человек лететь, можно все сумки теперь на одного записать.
Скотчем змотати їх в одне цілеAlexander писав:за каждую сумку нужно платить 173 грн!!!AlexNc писав:Правда это может быть выгодным если компанией из 3х человек лететь, можно все сумки теперь на одного записать.
офіційна відповідьКожний пасажир тепер може реєструвати максимум 3 сумки, вагою до 32 кг кожна. Вартість кожної такої до-32-кілограмової сумки складатиме 173 грн за одиницю при бронюванні онлайн.
Тобто, відмінено правило, що зареєстрований багаж має бути вагою до 15 кг, а кожні наступні 5 кг оплачуються додатково (0 - 5 kgs / 58 UAH, 6 - 10 kgs / 348 UAH, 11 - 20 kgs/ 928 UAH)
Все це для бронювань, які здійснюються з 1 квітня
1.04Alexander писав:для кожну валізу 692 UAH
І плата за реєстрацію в аеропорту... Правда...popTAB писав:1.04Alexander писав:для кожну валізу 692 UAH
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 34 гостей