WizzAir / Wizz Air (WU/W6) - общая ветка
Re: WizzAir/Wizz Air - общая ветка
А кто подскажет, у Виза на сайте в тарифах есть дополнительные пункты, к примеру "Трансфер на автобусі до Венеція
В обидва кінці", каким образом их заказать можно? Что то на сайте не могу найти информацию.
В обидва кінці", каким образом их заказать можно? Что то на сайте не могу найти информацию.
А, все, нашел, отображается в английской версии сайта.
Re: WAU flights?
значить офіційна відповідь. Оператори кол-центру неправі. Можна було забронювати на будь-який рейс WU, в тому числі за кордон.
а что в английской версии?AlexNc писав:А, все, нашел, отображается в английской версии сайта.
Визз украинизируетсяAlexander писав:значить офіційна відповідь. Оператори кол-центру неправі. Можна було забронювати на будь-який рейс WU, в тому числі за кордон.
В колл-центре говорят одно, а по факту другое.
Визз начинает делать шаги навстречу бизнес-паксамAlexander писав:WIZZ Flex Безкоштовна зміна рейсу в режимі он-лайн без обмежень
Ви можете придбати послугу змінення дати, часу та маршруту рейсу в режимі он-лайн будь-яку кількість разів, до 3 годин до часу відльоту Вашого поточного рейсу. З Вас не буде стягнено плату за зміну рейсу, доведеться сплатити лише різницю між тарифами.
это с сайта... т.е. 115 грн. необходимо платить каждый раз, когда изменяете что-то
Скоро появятся тарифы flex., flex. restrictred и т.д.
http://wizzair.com/travel%5Fservices/ai ... Ftransfer/Alexander писав:а что в английской версии?AlexNc писав:А, все, нашел, отображается в английской версии сайта.
Віззи радять кидати скарги ще сюди
http://wizzair.com/useful_information/c ... anguage=UA
http://wizzair.com/useful_information/c ... anguage=UA
-
Гість
від кого ця відповідь?Alexander писав:значить офіційна відповідь. Оператори кол-центру неправі. Можна було забронювати на будь-який рейс WU, в тому числі за кордон.
а можна ти трох операторів шо я до них звонив звільнити?
скільки я вже натерпівся від тих операторів... блін...
о залогінився я нарешті..
пост мій
пост мій
напишіть по лінку в скарги. з іменами, часом дзвінків.Гість писав:від кого ця відповідь?Alexander писав:значить офіційна відповідь. Оператори кол-центру неправі. Можна було забронювати на будь-який рейс WU, в тому числі за кордон.
а можна ти трох операторів шо я до них звонив звільнити?
скільки я вже натерпівся від тих операторів... блін...
Фідбек таки існує))
А хто знає, чи буде Сімферополь-Львів на літо?
не сподівайтесьnyH4 писав:А хто знає, чи буде Сімферополь-Львів на літо?
-
Юрiй
Цены на Симферополь (аннексирован Россией) на лето у них заметно выросли в сравнении с прошлым годом. Если лететь семьёй то дорого получается. В Италию дешевле 
Там уже Днепроавиа по цене рядом 
2,5 раза дешевле - это не совсем рядомDinAlt писав:Там уже Днепроавиа по цене рядом
Кроме того, самые дешевые билеты обычно за 2...2,5 месяца до вылета.
Недавно смотрел на июнь - на некоторые дни были по 169 грн.
зараз 400 в один бік... додайте багаж... додайте збір за приоритетну посадку... і вийде майже Дніпроавійські 1600khai писав:2,5 раза дешевле - это не совсем рядомDinAlt писав:Там уже Днепроавиа по цене рядом
Кроме того, самые дешевые билеты обычно за 2...2,5 месяца до вылета.
Недавно смотрел на июнь - на некоторые дни были по 169 грн.
-
Юрiй
За ~600 грн. выкупается купэ, берется JAMESON и 16 часов полного спокойствия
И ещё остаётся много денег 
нарешті прийшов лист від нихAlexander писав:значить офіційна відповідь. Оператори кол-центру неправі. Можна було забронювати на будь-який рейс WU, в тому числі за кордон.
With reference to your letter please let us inform you of the following:
The offered reservation credit can be used for WAU flights. You can make new bookings for flights operated by Wizz Air Ukraine /both in Ukraine and abroad/.
Should you have any question and/or concern please do not hesitate to contact us.
Best regards,
Marianna Cseke
Wizz Air Customer Relations Hungary
Fax: +36 (1) 577-6181
E-mail: customerrelations.bud@wizzair.com
ти правий.. як ти так скоро отримав офіційну відповдь?
того ж дня - через спікера авіакомпанії в Україніddd писав:нарешті прийшов лист від нихAlexander писав:значить офіційна відповідь. Оператори кол-центру неправі. Можна було забронювати на будь-який рейс WU, в тому числі за кордон.
With reference to your letter please let us inform you of the following:
The offered reservation credit can be used for WAU flights. You can make new bookings for flights operated by Wizz Air Ukraine /both in Ukraine and abroad/.
Should you have any question and/or concern please do not hesitate to contact us.
Best regards,
Marianna Cseke
Wizz Air Customer Relations Hungary
Fax: +36 (1) 577-6181
E-mail: customerrelations.bud@wizzair.com
ти правий.. як ти так скоро отримав офіційну відповдь?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 34 гостей