Avia Fun
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
Re: Avia Fun
Наші військові не під 738 роблені...
Карикатура называется "Ну помогите же нам"

- mischko
- A380
- Контактна інформація:
Про "пити пиво о сьомій ранку" згадалось, як я раз повертався в Амстердам з Бордо. Виліт був якраз зранку, там красивий аеропорт, з виноградниками, я приїхав заздалегідь, ходжу, милуюся лозою і тут раптом згадую, що в мене в ручній поклажі є баночка пива, яку я купив, але так і не випив. Пити пиво у винній столиці світу - Бордо, Мишко, ти з глузду з'їхав? Спокійно, буває і хороше французьке пиво, наприклад зварене нідерландомовними мешканцями Французької Фландрії з департаменту Норд. Маю на увазі бренд Pelforth. Не викидати ж його, відкриваю, п'ю, продовжую милуватися. І тут мене хтось позаду озиває французькою. Обертаюся, а там стоїть бомж, чи то пак по їхньому - клошар. Бомж явно не чекав, що хтось у Бордо, зранку питиме міцне б̶е̶л̶ь̶г̶і̶й̶с̶ь̶к̶е̶ французьке пиво і від здивування втрачає дар (фрацузької) мови, задумливо, мовчки йде геть...
В мене колись подібне в Римі було. Теж косо дивилисьmischko писав: ↑08 березня 2020, 00:16 Про "пити пиво о сьомій ранку" згадалось, як я раз повертався в Амстердам з Бордо. Виліт був якраз зранку, там красивий аеропорт, з виноградниками, я приїхав заздалегідь, ходжу, милуюся лозою і тут раптом згадую, що в мене в ручній поклажі є баночка пива, яку я купив, але так і не випив. Пити пиво у винній столиці світу - Бордо, Мишко, ти з глузду з'їхав? Спокійно, буває і хороше французьке пиво, наприклад зварене нідерландомовними мешканцями Французької Фландрії з департаменту Норд. Маю на увазі бренд Pelforth. Не викидати ж його, відкриваю, п'ю, продовжую милуватися. І тут мене хтось позаду озиває французькою. Обертаюся, а там стоїть бомж, чи то пак по їхньому - клошар. Бомж явно не чекав, що хтось у Бордо, зранку питиме міцне б̶е̶л̶ь̶г̶і̶й̶с̶ь̶к̶е̶ французьке пиво і від здивування втрачає дар (фрацузької) мови, задумливо, мовчки йде геть...

Хаха, только мы ж тут не американцы, надо уточнять, что airborne - это Adj. transported by air. А то пришлось гуглить
Птицы начинают вить гнезда в самолетах
И на том же канале про удалёнку:
Уникальная киносъёмка испытаний невесомостью на животных. В невесомости кошки, мыши, собаки и кролики.
Исследования проводились на самолёте ТУ-104. Исследовались режимы орбитальной невесомости и лунного тяготения.
Испытания позволили оценить сможет ли человек выдержать состояние невесомости.
Исследования проводились на самолёте ТУ-104. Исследовались режимы орбитальной невесомости и лунного тяготения.
Испытания позволили оценить сможет ли человек выдержать состояние невесомости.
- manjeroke
- A380
- Контактна інформація:
Антоновцы бы не забыли стабилизатор перенести на верхушку киля, тут что-то другое...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей