А как он должен быть связан?Гость писав: Рейс Львів-Київ-Амс ніяк не звязаний з тарифом Київ-Амс... і т д!
Международные авиалинии Украины МАУ (PS)
Re: Международные авиалинии Украины МАУ (PS)
Было и за 100 долларов РТ, и даже за 80, при курсе 30+.Гость писав:mischko писав:
Нещовано бачив на Флайфофрі новину про тариф МАУ 170 євро АМС-Дубай... Чи це свідчить хоч якось про тариф МАУ Київ - АМС.
Последние полгода большинство сайтов с акциями все распродажи Себу всегда соединяли с МАУ для поездки недорого в Австралию или Азию

а уж то что за неделю до вылета спокойно можно взять Киев-Харьков за 30 долларов говорит именно о тарифе.
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
тут схожу тему підняв один гуманітарій, який вважає себе експертом авіаринку:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 782&type=1
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 782&type=1
mischko, Ви хочете щоб ми Вас захищати побігли і нас також на зарплату до МАУ посадили...?)))
Не звертайте на них уваги, вони далекі люди і багато не розуміють чого пишуть...
Я також не в захваті від МАУ, але варто зазначити, що ціни в них зараз є дуже цікаві, якщо звичайно завчасно все собі планувати...
Я, наприклад, взагалі не люблю такі пости читати, ато нудить потім...
он нікчемна дівчинка кричить що 3700 на Львів на ПН дорого, і вона візами дешевше літала, а зараз бідненька не може ціни на візів подивитись, бо вони пішли з нашого ринку... як прикро...
про що ще можна з ними говорити?
а автор статті...який говорить, що лише 1 рейс на львів в день, а є дні, що і немає рейсів взагалі...
ну-ну...
Не звертайте на них уваги, вони далекі люди і багато не розуміють чого пишуть...
Я також не в захваті від МАУ, але варто зазначити, що ціни в них зараз є дуже цікаві, якщо звичайно завчасно все собі планувати...
Я, наприклад, взагалі не люблю такі пости читати, ато нудить потім...
он нікчемна дівчинка кричить що 3700 на Львів на ПН дорого, і вона візами дешевше літала, а зараз бідненька не може ціни на візів подивитись, бо вони пішли з нашого ринку... як прикро...
про що ще можна з ними говорити?
а автор статті...який говорить, що лише 1 рейс на львів в день, а є дні, що і немає рейсів взагалі...
ну-ну...
Востаннє редагувалось 05 серпня 2015, 14:45 користувачем Valdys, всього редагувалось 1 раз.
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
і це люди з широким кругозором. Значно ширше за 95% відсотків українців. Я в шоці. Наступним президентом буде Ляшко або Ярош.
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
330 шерів. 330! 330 людей, які вважають, що можна обдурити економіку якимось кабінетними маневрами.
Ви знаєте, я би не гаяв свого часу, але ж з людьми треба працювати, треба їм пояснювати, інакше ми таки матимемо президента Ляшка.
Ви знаєте, я би не гаяв свого часу, але ж з людьми треба працювати, треба їм пояснювати, інакше ми таки матимемо президента Ляшка.
Ви їм пояснили, тепер Ви на зарплаті у МАУ)))
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
2 роки тому, я пояснював, що Хюндаї - це мегакрутий прорив для України. І мені тоді пояснили, що я на зарплаті у Колєснікова.
Нам потрібен якийсь Піночет, чи що. Щоби стріляв любителів шари прямо на вулиці. Ненависть! Багато ненависті!
Нам потрібен якийсь Піночет, чи що. Щоби стріляв любителів шари прямо на вулиці. Ненависть! Багато ненависті!
Так що тут пояснювати? Поки люди не почнуть мандрувати масово та на власному досвіді не відчують всі тонкощі авіаперевезень, то все марно їм щось буде довести. Якось летів Райанами з Риму до Мемінгену, то коли купляв квитки за півтора місяця до рейсу два квитки з одним місцем багажу обійшлися в 60 євро. За день до виліту просто з цікавісті зайшов на сайт - ціна просто одного крісла була майже 300 євро. І судячи з того, що вільних місць не було, хтось таки та купив той квиток.mischko писав:330 шерів. 330! 330 людей, які вважають, що можна обдурити економіку якимось кабінетними маневрами.
А тут "економісти" стверджують що 200-400 грн то нормальна ціна на авіаквиток за годину польоту

- mischko
- A380
- Контактна інформація:
але цей чувак об'їхав півсвіту!
Ну тоді я не розумію. Не хочу захищати МАУ - претензій до них в мене дуже багато, але коріння біди в нашій авіації саме в низькому попиті. Зробили відкрите небо у Львові - і що? Жодного нового рейсу за півроку. Так це Львів - місто яке має величезний туристичний потенціал та знаходиться майже на кордоні Євросоюзу. А що тоді казати про Харків чи Дніпро?
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
алгоритм простий: об'єктом звинувачень є багата успішна людина чи її бізнес?
Тоді називай всіх, хто тобі опонує "рабами", або звинувать їх, що вони на зарплаті у власника цього бізнесу.
Можна й одночасно, хоча рабам зарплати зазвичай не платять. Популізм не тільки серед прихильників Бабківщини, але й серед хіпстерів.
Тоді називай всіх, хто тобі опонує "рабами", або звинувать їх, що вони на зарплаті у власника цього бізнесу.
Можна й одночасно, хоча рабам зарплати зазвичай не платять. Популізм не тільки серед прихильників Бабківщини, але й серед хіпстерів.
мене теж трохи скривив цей постmischko писав:але цей чувак об'їхав півсвіту!
але я знаю його автора, думаю, що він неточно висловився - не більше.
він добре розуміє приципи ціноутворення і його претензія не в тому, що всі ціни мають бути низькими. його плющить, що внаслідок відсутності конкуренції він і такі як він позбавлені мобільності, яка входить для нього в засадничі права.
висловився би точніше - критики було б менше
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
так він і слухати не хоче, що в Україні вже в принципі немає регуляторної проблеми з виходом на внутрішні лінії. Навіть на зовнішні зі Львова відкривають, але ніхто не йде.
І одразу мене назвав бенеботом. Передай автору, що він.....
І одразу мене назвав бенеботом. Передай автору, що він.....
Там на скриншоте более интересна не цена МАУ, а откровенно смешная цена у аэрофлота цена на _прямом_ рейсе из Москвы.
Москву сильно вытягивает большой пассажиропоток => большое количество а/к желающих оттуда летать => конкуренция (именно в такой последовательности). Искал давече билеты в ЮВА, сравнение цен из Москвы и из Киева выглядит еще печальней. У тех же турков цена Киев-Стамбул-ЮВА-Стамбул-Киев в полтора - два раза выше чем Моска-Стамбул-ЮВА-Стамбул-Москва. В среднем цены из Москвы KUL / CGK / SIN стартуют от 500 зеленых денег за RT, из Киева от 900-1100 за такой же перелет (оба варианта с одной стыковкой).
Москву сильно вытягивает большой пассажиропоток => большое количество а/к желающих оттуда летать => конкуренция (именно в такой последовательности). Искал давече билеты в ЮВА, сравнение цен из Москвы и из Киева выглядит еще печальней. У тех же турков цена Киев-Стамбул-ЮВА-Стамбул-Киев в полтора - два раза выше чем Моска-Стамбул-ЮВА-Стамбул-Москва. В среднем цены из Москвы KUL / CGK / SIN стартуют от 500 зеленых денег за RT, из Киева от 900-1100 за такой же перелет (оба варианта с одной стыковкой).
У турков Мск-Стумбул-Гонконг я за 300 евро РТ брал. На следущую зиму. Вот только из Стамбула там цена того же рейса была раза в 3-4 выше.
Уже 1158 шеров. Да, я вчера тоже срался, только под перепостом у журналиста. В итоге, он остался при своей же мысли - 30 евро РТ из Катовице в Мальмё, - значит авиакомпания получают прибыльmischko писав:330 шерів. 330! 330 людей, які вважають, що можна обдурити економіку якимось кабінетними маневрами.

він ще не чув про Варшава - Гданськ (Вроцлав) за 2.5 євро квиток...
Чи він думає, що а/к всі квитки за 2.5 продасть і отримавши виручку в 470 євро за часовий переліт буде в шоколаді?!
Чи він думає, що а/к всі квитки за 2.5 продасть і отримавши виручку в 470 євро за часовий переліт буде в шоколаді?!
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
ах ти не хочеш літати за 2.5 євро???
Так значить ти раб, який захищає доходи свого хазяїна!
Именно. Доводы о том, что цена - это совокупность факторов (в том числе и независящих от а/к) как будто написаны невидимым белым по белому (хотел написать чернилом, гыгы). Эти цены "по 3 евро" - как будто красной тряпкой перед быком взмахнули, далее мозг отключился.mischko писав:ах ти не хочеш літати за 2.5 євро???
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість