Учитывая "уровень знаний" ихнего кол-центра, именно это меня и пугаетAlexander писав:Поэтому надо пробывать через кол-центр онли.
WizzAir / Wizz Air (WU/W6) - общая ветка
Re: WizzAir/Wizz Air - общая ветка
скинув питання. сподіваюсь будуть відповіді
-
Hoaxer
- Airbus A330
- Контактна інформація:
тому хто живе поряд с Позняками дієвіше спробувати поткнутися в оффіс, який в будівлі Аладіна знаходиться ) "вибачте я проходив поряд і вирішив заглянути, спитати"....Alexander писав:скинув питання. сподіваюсь будуть відповіді
Спасибки большое 
офіс чого? кол-центра, ПР-агентства чи самого Візз?)))Hoaxer писав:тому хто живе поряд с Позняками дієвіше спробувати поткнутися в оффіс, який в будівлі Аладіна знаходиться ) "вибачте я проходив поряд і вирішив заглянути, спитати"....Alexander писав:скинув питання. сподіваюсь будуть відповіді
самого Визз.
ул. Гришка - на Позняках.
интересно только почему в здании ТРЦ... (этого я раньше не знал).
ул. Гришка - на Позняках.
интересно только почему в здании ТРЦ... (этого я раньше не знал).
О, а это идея, я как раз не сильно далеко живу, даже не знал что у них там офисHoaxer писав:тому хто живе поряд с Позняками дієвіше спробувати поткнутися в оффіс, який в будівлі Аладіна знаходиться ) "вибачте я проходив поряд і вирішив заглянути, спитати"....
-
Hoaxer
- Airbus A330
- Контактна інформація:
я розглядав пропозицію попрацювати flight attendant і не зміг прийти на їх день відбору до Радіссону - запросили в офіс, вони туди щойно переїхали. Як стояти обличчям до проходу поміж "Аладдінами", і Біллою з лівого боку, можна побачити над краєм Білли, ближчим до Аладдіну, скляну прибудову. Весь 3й поверх - це вони. Це саме офіс авіакомпанії, колл-центр вони винаймають у якоїсь компанії. Вхід с заднього боку лівої вежі Аладдіна. Не пам*ятаю як там з охороною, інколи питають куди і навіщо ) "Я до Ласло, в мене замаркована зустріч" 
- Prof NAU
- Airbus A318
- Контактна інформація:
Call centre wizzair. вроде обслуживает эта компанияAlexNc писав:Учитывая "уровень знаний" ихнего кол-центра, именно это меня и пугаетAlexander писав:Поэтому надо пробывать через кол-центр онли.
http://www.contactis.ua/company-clients.html
З липня по вт,чт,сб SIP (аннексирован Россией) 2 рази на добу, проте не сказав би, що ціни демократичні. Крім того вони повісили вже розклад на осінньо зимовий сезон, змін трохи є, проте як підказує досвід, той розклад ще не раз "перетряхнуть"...
Я дивився СІП на серпень є і 249 і місцями по 169..... Ну таке, а збільшення частоти не обіцяє нового літака?
Якраз і не обіцяє, WUB зараз дуже часто б"є байдики, особливо по тих самих Вт, Чт, Сб, видно чартери того року
трохи увірвалися, от і вирішили поставити туди, де є попит... Новий розклад взагалі цікаво забитий, цікаво, наскільки реалістично дістатися Боріка наприклад на десь до 5.00, щоб встигнути на ранкову Німеччину, Дортмунд і Кьольн о 6.00,
тепер вони хоч хижіше вчинили, щоб це було через день, там ж між портами і 100 км немає, то ж пакси трішки перерозподіляться.
Меммініген лишиться без змін, в нього зараз розклад непоганий, а Любек ввечері - то велике г, там не буде виликого попиту...
трохи увірвалися, от і вирішили поставити туди, де є попит... Новий розклад взагалі цікаво забитий, цікаво, наскільки реалістично дістатися Боріка наприклад на десь до 5.00, щоб встигнути на ранкову Німеччину, Дортмунд і Кьольн о 6.00,
тепер вони хоч хижіше вчинили, щоб це було через день, там ж між портами і 100 км немає, то ж пакси трішки перерозподіляться.
Меммініген лишиться без змін, в нього зараз розклад непоганий, а Любек ввечері - то велике г, там не буде виликого попиту...
В колл-центре сказали что обратный билет не будет отменен, даже если не воспользоваться перелетом туда. Надеюсь информация достоверная.
Я тоже думаю что билет отменен не будет... Вот купить один нельзя.... Так как получартер, им нужно для отчетности продавать только по два...
По первому вопросу: нет, не отменят, т.к. это право человека пользоваться первым или вторым рейсом.
По-второму вопросу: чтобы поменять дату вылета на Анталию в одну сторону необходимо обратиться в Колл-центр по телефону (044) 206-48-88. Цена замены будет составлять как и на сайте 345 гривен.
По-второму вопросу: чтобы поменять дату вылета на Анталию в одну сторону необходимо обратиться в Колл-центр по телефону (044) 206-48-88. Цена замены будет составлять как и на сайте 345 гривен.
тут є поточний графік використання літаків по базах, з укр. підрозділом включно, без чартерів

Поточні новини в рокладі Віззйру, збільшення-скорочення частот, дивно, коли мова йдеться про ріст компанії і успіхи в Польщі та Чехії. Народ вважає що Візз прийшовши на новий напрям і одразу не діставши потрібного завантаження одразу закриває напрям.
PRG-NAP з 2/7 до 3/7
PRG-BGY з 6/7 на 4/7
PRG-LPL з 2/7 взагалі відмінено
PRG-BCN/MAD/BVA/MMX/TRF від середини серпня позначені як повністю розкуплені, що єсть показником або зміни рокладу, або повної відміни
Найбільші польські бази втрачають в сумі 16 частот
WAW-FRL з 3/7 на 2/7
WAW-BGY з 4/7 на 3/7
WAW-BRS з 3/7 взагалі відмінено
WAW-TKU з 2/7 взагалі відмінено
WAW-NYO з 5/7 на 6/7
KTW-BGO з 2/7 взагалі відмінено
KTW-LBC з 3/7 взагалі відмінено
KTW-NRN з 4/7 взагалі відмінено
KTW-PSA з 2/7 взагалі відмінено
KTW-BGY з 6/7 на 4/7
KTW-FRL з 3/7 на 2/7
KTW-LPL з 4/7 на 3/7
KTW-TSF з3/7 на 2/7

Поточні новини в рокладі Віззйру, збільшення-скорочення частот, дивно, коли мова йдеться про ріст компанії і успіхи в Польщі та Чехії. Народ вважає що Візз прийшовши на новий напрям і одразу не діставши потрібного завантаження одразу закриває напрям.
PRG-NAP з 2/7 до 3/7
PRG-BGY з 6/7 на 4/7
PRG-LPL з 2/7 взагалі відмінено
PRG-BCN/MAD/BVA/MMX/TRF від середини серпня позначені як повністю розкуплені, що єсть показником або зміни рокладу, або повної відміни
Найбільші польські бази втрачають в сумі 16 частот
WAW-FRL з 3/7 на 2/7
WAW-BGY з 4/7 на 3/7
WAW-BRS з 3/7 взагалі відмінено
WAW-TKU з 2/7 взагалі відмінено
WAW-NYO з 5/7 на 6/7
KTW-BGO з 2/7 взагалі відмінено
KTW-LBC з 3/7 взагалі відмінено
KTW-NRN з 4/7 взагалі відмінено
KTW-PSA з 2/7 взагалі відмінено
KTW-BGY з 6/7 на 4/7
KTW-FRL з 3/7 на 2/7
KTW-LPL з 4/7 на 3/7
KTW-TSF з3/7 на 2/7
але в чому прикол відкрити і майже одразу скасувати??
до речі, виходить другий літак по середах та четвергах простоює майже...
Может это связано с сервисом? Сомневаюсь что у них совсем частот не осталось?Alexander писав:до речі, виходить другий літак по середах та четвергах простоює майже...
Кроме того Рейс в Симферополь (аннексирован Россией) ежедевный, а в таблице его в четверг нет.khai писав:Может это связано с сервисом? Сомневаюсь что у них совсем частот не осталось?Alexander писав:до речі, виходить другий літак по середах та четвергах простоює майже...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Sentry і 2 гостей