Авіакомпанії - відгуки та дискусії - новий ФОРУМ
Авіакомпанії - відгуки та дискусії - новий ФОРУМ
панове, така пропозиція... відокремити дискусії щодо авіаперевізників від відгуків...
хто за, хто проти?
прото людям, яким цікаві саме відгуки.. важковати буде шукати в гілках з дискусіями
===
Створено новий розділ - відгуки. Там тільки відгуки пасажирів. Дискусії в старих гілках
хто за, хто проти?
прото людям, яким цікаві саме відгуки.. важковати буде шукати в гілках з дискусіями
===
Створено новий розділ - відгуки. Там тільки відгуки пасажирів. Дискусії в старих гілках
-
- Airbus A340
- Контактна інформація:
Re: Авіакомпанії - відгуки та дискусії
Alexander писав:панове, така пропозиція... відокремити дискусії щодо авіаперевізників від відгуків...
хто за, хто проти?
Я - за,
але з тим що уже є може справитись тільки Адмін

розділ відгуки буде в межах форуму... вже надрукованіна форумі відгуки перенесу сам...Vitaliy писав:Alexander писав:панове, така пропозиція... відокремити дискусії щодо авіаперевізників від відгуків...
хто за, хто проти?
Я - за,
-
- Airbus A340
- Контактна інформація:
підтримую !!Alexander писав:розділ відгуки буде в межах форуму... вже надрукованіна форумі відгуки перенесу сам...Vitaliy писав:Alexander писав:панове, така пропозиція... відокремити дискусії щодо авіаперевізників від відгуків...
хто за, хто проти?
Я - за,
-
- Airbus A318
- Контактна інформація:
тільки за!
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей