de-bugger писав:Вот честно говоря я не в курсе этих подробностей тиктинга у Люфтганза груп, но когда в октябре летал по Red Ticket Austrian FRA-VIE-KBP и обратно, то была возможность выбрать место на сегменте FRA-VIE и VIE-FRA, оба сегмента operated by Lufthansa. На сегментах VIE-KBP и KBP-VIE operated by Austrian выбор места не был возможен.
Я не можу пояснити усі "wonders of LH IT": всередині компанії ми вважаємо LH IT одним з найгірших департаментів: там постійно щось не працює, десь щось боком вилазить. Єдине пояснення, яке я можу навести, - таке: вам пощастило. Можливо той блок місць, котрий мав Austrian на сегменті FRA-VIE, не контролювався Люфтганзою. Можливо при передачі інформації до ticketing department, ваші дані були закодовані якось неправильно. Тут може бути безліч причин. І зрештою добре, що ваші місця були honored. У власних подорожах помічаю, що дуже часто те, що написано на сторінці Люфтганзи, і те, як воно є насправді, - дві різні речі (до прикладу, online check in на overbooked рейси відкривається за 33 години до відправлення. Теоретично, платформи реєстрації між Austrian та Lufthansa є однаковими. Однак, реєстрація на LWO-MUC за 33 години (T33) на austian.com не спрацювала під час останнього overbooked рейсу, а за T33 на lufthansa.com -все пройшло. Водночас, іноді OLCI T23 на lufthansa.com з connecting flight не спрацьовує , якщо connecting flight відправляється пізніше, ніж Т23, однак той самий рейс для OLCI за T24 на austian.com спрацьовує як magic). Як кажуть, go figure.
Основна мета моїх попереднії постів - (і) попередити можливий denied boarding серед тих пасажирів, котрі виберуть automatic check in у профайлі Miles and More, але не будуть зареєстровані; і (іі) попередити пости типу ""ось, наобіцяли манну про automatic check in", а самі нічого не зробили.