Сучава аеропорт (IATA: SCV)
- manjeroke
- A380
- Контактна інформація:
Re: Сучава аеропорт (IATA: SCV)
Все що я чув в літку про перетин кордону то якісь суцільний жах. Був дуже неприємно здивований що на кордоні досі таке відбувається....
Мої проходили кордон 12 годин. Інші знайомі, друзі від 5 до 15...
Мої проходили кордон 12 годин. Інші знайомі, друзі від 5 до 15...
- Собакевич
- A380
- Контактна інформація:
якій саме кордон? Йдеться про дорогу Чернівці-Сучава?Мої проходили кордон 12 годин. Інші знайомі, друзі від 5 до 15...
- manjeroke
- A380
- Контактна інформація:
Ні, це про різні кордони. Мабуть хтось був на цьому, але скоріше це все по кордон з Польщею
На будь-якому кордоні можна простояти кілька годин. Тому, якщо хочете точно встигнути і рейс ранковий, то їхати в Сучаву треба ввечорі і там ночувати.
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
Дорога без кордону займає 2 години. Врахуйте, що в Чернівцях вокзал розташований в протилежні стороні від виїзду в сторону Румунії, тобто вам прийдеться ще й через всі Чернівці їхати: центр міста, вул. Головна. Там є світлофори, переходи. Також був свідком пробок у самій Сучаві. Однозначно не рекомендував би таку коротку стиковку. Краще приїхати за день і виїхати нічним бусом в Сучаву, який приїде на кордон до того, як там виникнуть черги (але це до повномасштабки вони виникали, як там зараз я не знаю).
- manjeroke
- A380
- Контактна інформація:
Моя мати з братом їхали на бусі. На кордоні з Польщею було 4 буса в черзі. Вони доплатили щоб перейти в другий і стояли 8 годин. Їх початковий бус приїхав на 16 годин пізніше... Я взагалі не зрозумів як 4 буса можна перевіряти 16 годин ..
Сьогодні в Паланці (Одеса) було все швидко. Але це не показник. Перетин кордону - це те, що взагалі поза межами нашого розуміння. Є загальне правило - ночувати в аеропорту вильоту.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей