WizzAir / Wizz Air (WU/W6) - общая ветка
- Собакевич
- A380
- Контактна інформація:
Re: WizzAir / Wizz Air (WU/W6) - общая ветка
Можно оплатить разницу в стоимости при изменении маршрута в бронировании с Wizz Flex со счета Wizz (а не кредиткой)?
-
- Airbus A318
- Контактна інформація:
Шановне панство, вітаю!
Компанія змінила умови реєстрації, доступна лише за 24 години. Для українців сформує не посадковий, а бланк про реєстрацію, який треба роздрукувати і пред'явити на стійці, де працівник обміняє на посадковий. Часу роздрукувати не буде, чи вийде пред'явити електронний на обмін чи потрібно буде ще заплатити на стійці за друк?
Компанія змінила умови реєстрації, доступна лише за 24 години. Для українців сформує не посадковий, а бланк про реєстрацію, який треба роздрукувати і пред'явити на стійці, де працівник обміняє на посадковий. Часу роздрукувати не буде, чи вийде пред'явити електронний на обмін чи потрібно буде ще заплатити на стійці за друк?
-
- Airbus A318
- Контактна інформація:
офф: щось після зміни інтерфейсу форум вмер, сподіваюся все ж отримаю відповідь.
Про WizzAir не скажу, але з RyanAir у мене завжди таке. На стійці надаю тільки паспорт і кажу, що потрібний віза-чек. Перевіряють, чи є в мене дозвіл на прибуття до країни, і роздруковують посадковий безкоштовно. Вони на стійці бачать, що реєстрація вже зроблена. До речі, коли інколи реєструвався через ноутбук, то також зазначалосяб що я маю роздрукувати цей бланк "для перевірки та надання штампу віза-чек" (щось таке було). Але в мобільному застосунку такого вже не було, а тільки запрошення на стійку. Нічого не роздруковував, тому що цей бланк - свідчення вашої реєстрації і після отримання посадкового він вже не потрібний. Але (див. вище) стійка й так побачить, що ви зареєструвалися.
Що ви маєте на увазі під зміною інтерфейсу? Форум оновився, але інтерфейс майже той самий.Yaroslav_31 писав: ↑06 липня 2023, 15:04 офф: щось після зміни інтерфейсу форум вмер, сподіваюся все ж отримаю відповідь.
- nyakove
- Airbus A330
- Контактна інформація:
а чого посадковий не сформується для українців? раніше завжди формувався без проблем, в Шенгені навіть до стійок можна не ходити
Вена? Там вроде отправляли менять всегда.
-
- Airbus A318
- Контактна інформація:
рейс Варшава - Ліверпуль
-
- Airbus A318
- Контактна інформація:
Можливо тільки мені, але стало не зручно. Навіть, не можу сформувати, що саме, але не зручно.Olek писав: ↑06 липня 2023, 16:29Що ви маєте на увазі під зміною інтерфейсу? Форум оновився, але інтерфейс майже той самий.Yaroslav_31 писав: ↑06 липня 2023, 15:04 офф: щось після зміни інтерфейсу форум вмер, сподіваюся все ж отримаю відповідь.
-
- Airbus A318
- Контактна інформація:
Всім хто відписався - велика подяка, не знайду кнопки, щоб подякувати за кожну відповідь окремо.
Не тільки Вам, стало справді незручно. Раніше всі повідомлення формувалися ланцюжком підтем, до якого був доступ з головної сторінки, тепер спочатку потрібно відкривати тему, потім підтему.
-
- Airbus A318
- Контактна інформація:
Дякую за відповідь, я теж реєструю через браузер, а не в додатку і отримую повідомлення, що цей бланк потрібно роздрукувати, а в цю поїздку це неможливо буде встигнути.ValNK писав: ↑06 липня 2023, 15:59 Про WizzAir не скажу, але з RyanAir у мене завжди таке. На стійці надаю тільки паспорт і кажу, що потрібний віза-чек. Перевіряють, чи є в мене дозвіл на прибуття до країни, і роздруковують посадковий безкоштовно. Вони на стійці бачать, що реєстрація вже зроблена. До речі, коли інколи реєструвався через ноутбук, то також зазначалосяб що я маю роздрукувати цей бланк "для перевірки та надання штампу віза-чек" (щось таке було). Але в мобільному застосунку такого вже не було, а тільки запрошення на стійку. Нічого не роздруковував, тому що цей бланк - свідчення вашої реєстрації і після отримання посадкового він вже не потрібний. Але (див. вище) стійка й так побачить, що ви зареєструвалися.
- nyakove
- Airbus A330
- Контактна інформація:
А, тут справа у візовості Ліверпуля. Я думав, щось глобально змінилось для українців
Краще "Активні теми"Olek писав: ↑07 липня 2023, 14:33Є меню на головній сторінці "Нові повідомлення"
search.php?search_id=newposts
так, раніше було зручніше коли одразу показувало обговорення з новими дописамиYaroslav_31 писав: ↑06 липня 2023, 15:04 офф: щось після зміни інтерфейсу форум вмер, сподіваюся все ж отримаю відповідь.
- Sentry
- модератор
- Контактна інформація:
https://www.jpost.com/international/article-749391
A Ukrainian veteran who had received treatment in Israel was removed from a Wizz Air flight from Tel Aviv to Warsaw recently, according to video shared on social media over the weekend.
Віззейр в черговий раз потрапив в новини.
A Ukrainian veteran who had received treatment in Israel was removed from a Wizz Air flight from Tel Aviv to Warsaw recently, according to video shared on social media over the weekend.
Як би ви вирішили це?Sentry писав: ↑11 липня 2023, 07:45 https://www.jpost.com/international/article-749391
На жаль, дуже мало інформації про цей випадок. Та і про special assisstance варто повідомляти заздалегідь, щоб авіакомпанія могла підготуватись. Можливо, в той момент дійсно не було можливості вирішити питання задовільно для всіх.
Одна баришня писала, що в Україні вони розрулювали такі ситуації ще на етапі стійки реєстрації. Видно, хендлінг провтикав (або не побачив)
Одна баришня писала, що в Україні вони розрулювали такі ситуації ще на етапі стійки реєстрації. Видно, хендлінг провтикав (або не побачив)
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість